TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Glidekrem til Menn

Uansett om du nyter en deilig solo-stund med et sexleketøy eller har sex med en partner, anbefaler vi at du bruker glidemiddel. En god glidekrem løfter opplevelsen, og gir deg virkelighetsnære og fantastiske sexopplevelser. Her finner du et stort utvalg av glidemidler med ulike smaker, konsistenser og dufter.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Glidekrem til menn - en gave til ditt sexliv

Menn har også gavn av glidekrem

Før i tiden hadde glidekrem et litt dårlig rykte - det var noe gamle, litt halvshabby menn brukte. Men la oss bare slå det fast en gang for alle - glidekrem er for alle, og har en masse gode fordeler, naturligvis også for menn. Les med her, og bli klokere på hvilke gleder du kan få skvist ut av sånn en deilig tube. Glidemiddel har heldigvis funnet vei inn til manges badeværelser eller nattbordsskuffer, men ofte i hemmelighet, og som noe man ikke har snakket så høyt om. Men markedet er kjempestort, og glidekremer finnes i et utall forskjellige varianter og til ulike formål. For det er ikke tilfeldig, at det heter tørt og kjedelig, vel? Opplagt er det i alle fall å bruke kremene til sex og onani - men glidekrem er også opplagt å bruke til for eksempel massasje. Glidekrem for menn lages i mange forskjellige varianter, i maskuline duftvarianter og kule designs, og med formål som å vare lenge, sånn at man unngår at det tørker inn underveis. Sistnevnte er for eksempel utrolig viktig når du begir deg inn i det anale universet. Til dette formålet finnes det spesielle anal-glidemidler, som for eksempel Kaerlig Økologisk Analglidemiddel. Uansett om det er til anal bruk, til sololek eller til samleie, vil du oppleve at en god glidekrem vil gjøre at du merker mer av det hele, og at du plutselig vil kunne oppleve at noe som tidligere ikke har sagt deg noe, blir godt. Utforskingen av deg selv eller partneren din kan dermed føles helt nytt, fordi følsomheten og intensiteten forsterkes. I tillegg til å gjøre sex mer følsomt, har glidekrem til menn har også en annen viktig funksjon: til bruk sammen med onaniprodukter, som for eksempel en runkemaskin til menn. Det anbefales fakstisk at du bruker glidemiddel sammen med sexeketøy, fordi materialet disse er laget av ellers vil kunne gi en ubehagelig friksjon. Og friksjon og kjønnsdeler er ikke noe som går særlig godt sammen.

Mann søker glidemiddel - hvilken er best?

Hva som er best, avhenger av hva du synes er best. Og selvfølgelig hva du skal bruke den til. Glidekremer kan deles inn i tre kategorier: glidekremer til analt bruk, silikonbaserte glidekremer, og vannbaserte glidekremer. Hvert til sitt bruk. Vannbaserte glidemidler er de oftest brukte og mest populære, fordi de imiterer kvinnens naturlige glidemiddel. Den føles naturlig, og virker også upåklagelig sammen med silikonbasert leketøy. De vannbaserte variantene er også lettest å tørke av, men er også de som varer kortes sammenlignet med de andre glidekremene. Analglidekremer har en tykkere konsistens og har en glideevne som varer veldig lenge. Dette er fordi anus ikke selv produserer væske når du blir opphisset, sånn som kjønnsorganene gjør. For å unngå uttørring, er det derfor viktig med en krem som varer like lenge som du har lyst til å fortsette leken. Silikonbaserte glidekremer har en myk konsistens, og gir en deilig, tett følelse når du bruker den sammen med en partner. Glideevnen varer lenge, og gjør at den for eksempel fungerer veldig godt sammen med sexleketøy med en hard overflate, som for eksempel glass. Silikonbaserte glidemidler kan også benyttes analt, selv om vi her i sexbutikken vil anbefale at du bruker et analt glidemiddel til dette formålet.

You’ll never look back

I tillegg til disse tre hovedkategoriene, finnes det masse forskjellige varianter til å krydre sexopplevelsen med. For eksempel kan det nevnes glidekremer i forskjellige smaksvarianter som krydrer oralsexopplevelsen, desidert kondomvennlige glidekremer, og glidekremer med en varmende eller avslappende effekt, som tilfører en ny dimensjon til f.eks. analsex. Det finnes så mange muligheter, at det er bare å komme i gang med utforskingen. 

Når du først har prøvd sex eller onani med glidekrem til menn, tør vi love deg at du ikke vil være det foruten i fremtiden. Det eneste problemet vi kan komme på, måtte være å skulle velge blant det store utvalget som finnes der ute. Heldigvis er hjelpen nær - våre kompetente kundeservicemedarbeidere sitter klar til å veilede deg til å velge akkurat den (eller de) glidekremen til menn som passer til akkurat ditt behov. Vi har valgt et sortiment av glidekremer som alle lever opp til de høye standardene vi setter til kvalitet, og som vi ikke minst selv kan stå inne for. Så uansett hva du måtte velge å legge i handlekurven når du handler hos oss, kan du være sikker på å få kvalitet for pengene.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful