Sexy undertøy menn

Her på siden finner du vårt store utvalg av sexy undertøy til menn. Bruk tøyet til en kinky kveld hjemme, eller kanskje til en frekk utkledningsfest? I sortimentet finner du blant annet sexy boxershortser med push-up effekt, og tanks med mange detaljer. Du finner dessuten et stort utvalg av undertøy i både latex og lær-look. Vi gir deg alle muligheter for å finne et mer behagelig og frekt antrekk.

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Cotton (1)
Lateks (1)
Lær (2)
Neopren (1)
Nylon (7)
Polurethane (2)
Polyamid (27)
Polyester (24)
Polyuretan (5)
Merke
Allure Lingerie (1)
Black Level (1)
COLT (2)
Envy (1)
Late X (1)
Male Power (2)
MaleBasics (1)
Mancage (1)
Mister B (6)
MM Jocks (3)
NEK (8)
Obsessive (2)
Ouch! (1)
Passion (5)
Sinful (1)
SvenJoyment (31)
Svenjoyment (31)
Vis alle 63 produkter
Du har sett 42 av 63 produkter
Vis flere

Sexy undertøy til menn

Hva finnes det på markedet av sexy undertøy til menn?

Sexy undertøy til menn har i de seneste årene steget kraftig i popularitet. Tidligere var forførende undertøy primært tiltenkt kvinner, men etterhvert har etterspørselen og ikke minst utvalget av sexy undertøy til menn blitt større og større. Selv om markedet for kinky underbekledning til menn fremdeles er betydelig mindre enn det som finnes til kvinnene, har flere produsenter nå fått øynene opp for den stadig mer populære trenden. Og trendy, det er det. Utrolig mange kvinner har nemlig gått i mennenes klassiske sko, med å overraske deres bedre halvdel med pikante g-strengtruser, hofteholdere, boxershorts i lakk eller blonder, nettingundertrøyer og jocks. Kom partneren din i forkjøpet og ta spranget ut i å bli en romersk helt i et maskulint gladiator skirt, eller overrask henne med et frekt politi-, brannmanns- eller sjømannskostyme. Vi har alt du trenger til kinky rollespill - for hos Sinful hilser vi i høy grad denne frekke tendensen hjerteligt velkommen! For hvorfor skal rollespill og utkledning være begrenset til kvinner? Derfor har vi naturligvis valgt å føre en lang rekke av de mest populære og eksklusive merkene til menn. Fort deg å gå på oppdagelse i Nordens største og beste utvalg av undertøy til menn, og legg opp til en het kveld iført et erotisk antrekk i fra merker som Svenjoyment, Black Level, Goodfellas, Envy eller Zado.  

Sexy undertøy for menn gir deg prikken over i’en

Frekt herreundertøy er den perfekte løsningen for deg som drømmer om å gi partneren din en overraskelse han eller hun sent vil glemme, eller ganske enkelt vil gi sexlivet en tiltrengt vitamininnsprøytning. Sexy undertøy for menn kan være en fin snarvei til å skjemme bort seg selv litt, og gi deg den lille ekstra selvtilliten du trenger. Alt det sexy undertøyet for menn vi selger, er nemlig nøye utvalgt med sånn at du kan føle deg litt ekstra lekker og ja, sexy. Kle deg i en stram truse, eller et par kinky lakkbukser, og kjenn hvordan selvtilliten (blant annet) stiger. Husk at det er like pirrende for partneren din å se de svulmende brystmusklene og overarmene dine bli fremhevet av en tettsittende, gjennomsiktig undertrøye, som det er for deg å få fritt utsyn til hennes kvinnelige kurver, når hun kler seg i forførende blonder. Synes du det er er vanskelig å navigere i et helt nytt univers av sexy undertøy for menn? Nøl ikke med å ta kontakt med våre dyktige ansatte i kundeservice. Vi sitter klar både ved telefon og på mail, til å besvare alle de spørsmålene du måtte ha. Vi setter nemlig en ære i å guide deg kyndig og sikkert gjennom den fargerike lingeri-jungelen.

Noe for enhver smak

Det skal vanskelig gjøres ikke å finne noe her i webshoppen som ikke falder i din smak.  Kanskje synes du at sexy undertøy til menn høres ut som en turn-off, men i så fall finnes det heldigvis masse andre spennende produktkategorier du kan gå på oppdagelse i. Hvis du ikke kan forestille deg selv i et par boksershorts i mesh eller blonder, har vi også et stort utvalg av bekledning på vår side med fetish-tøy for menn. Her finner du et stort utvalg outfits i et mer rått look. Vi kan varmt anbefale deg å utforske tøykategoriene for lakk, latex og lær. Her kan du i ro og mak gå på oppdagelse i alt fra kinky catsuits til penissleeves og tanks. På alle produktsidene våre finner du dessuten en utførlig størrelsesguide, sånn at du uansett om du er tiltrukket av herretruser, herre g-strenger eller noe helt tredje, kan vi garantere et perfect fit. Finn din favoritt og bestill ditt nye undertøy eller kostyme i dag.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no