Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator var 1

Oversikt

Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator er en oppgradert versjon av den prisvinnende prostatastimulatoren Aneros VICE.

Merket Aneros er kjent for sitt karakteristiske, anatomiske design og VICE 2 er ingen untakelse. Dens myke former kjærtegner både prostata, mellomkjøttet og det følsomme Kundalini-punktet for en fullstendig og fullverdig stimulering.

VICE 2 er utstyrt med to kraftige motorer som gjør det mulig å nyte hele 18 ulike vibrasjonsinnstillinger med en intensitet som kan reguleres med fire nivåer. Dermed får du hele 72 mulige kombinasjoner å velge mellom, så du kan skreddersy din nytelse til punkt og prikke.

Øverst på fjernkontrollen finner du den såkalte "Joy"-knappen som intensiverer vibrasjonene, uansett hvilket nivå eller innstilling du er på. Hold Joy-knappe inne når du nærmer deg klimaks for en ekstra eksplosiv avslutning. 

Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator har en fløyelsmyk overflate av silikon. Både stimulator og fjernkontroll lades enkelt opp med den tilhørende USB-kabelen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastiske vibrasjoner, men det tok litt tid å finne den rette!
John - 28. jun. 2020
Jeg har kun hatt en dildo med sugekopp og en "C"-formet vibrator (der den vibrerende delen var utenfor kroppen), så det var en ny opplevelse å kjenne vibrasjoner både i åpningen og på prostata. Men de fųrste forsųkene var faktisk ikke så vellykkede; fųrst da jeg sluttet å kjęrtegne meg selv, slappet av og konsentrerte meg om hvordan de forskjellige vibrasjonsmųnstrene fųltes, begynte det å bli skikkelig deilig! Et råd hvis du ikke er vant til analsexleketųy: det er en tommelfingerregel at det bųr ta 15 sekunder å nå den groveste delen, fordi det tar så lang tid å få musklene i analen til å slappe av og omfavne en så stor leke. Og bruk for all del mye glidemiddel; ta gjerne litt ekstra på for hvert forsųk du gjųr på å fųre vibratoren inn!
0
Ikke så bra...
Anonymous - 9. mar. 2023
Etter å ha lest om de forskjellige prostatastimulatorene, forventet jeg et fantastisk resultat, men ingenting slikt skjedde. Vice 2 er behagelig, men ikke noe mer. Det gir ikke den antatt ekstraordinære gleden jeg forventet. Bare hyggelig .... uten mer. Jeg er ikke sikker på at investeringen min vil bli belønnet.
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Aneros VICE 2 Fjernstyrt Prostatastimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful