Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B-Vibe Snug Plug 5 Analplugg var 1

B-Vibe Snug Plug 5 Analplugg

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 829,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La denne flotte analpluggen pirre ditt indre til eksplosive orgasmer! Den ergonomiske formen, fløyelsmyke overflaten og det fleksible designet vil ta analstimuleringen til nye høyder, uansett om du leker alene eller sammen med en partner.

Snug Plug er laget av kroppssikker og sømløs silikon som føles deilig mykt mot huden. Det silkemyke materialet og den smale tuppen på pluggen gjør det enkelt og behagelig å føre den inn.

Pluggen er presisjonsformet for maksimal nytelse og har to vekter innvendig som roterer når du beveger på deg for en fyldig opplevelse. Med en diameter på 5,1 cm og en vekt på 374 g er pluggen ideell for den erfarne analeventyrer.

Stopperens ovale ankerform gjør at pluggen sitter komfortabelt mellom rumpeballene, og ikke vandrer under i leken. Du kan bruke pluggen når du er på farten, med en partner, eller alene når du vil bli bedre kjent med din egen kropp og seksualitet. Når alle behov er tilfredsstilt kan du enkelt fjerne pluggen ved hjelp av den fleksible nakken.

Sjekk ut B-Vibes Snug Plug-serie for andre størrelser og stimuli. Vi anbefaler alltid å bruke et vannbasert analglidemiddel når du leker med analstimulering. Etter bruk rengjøres pluggen med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for å sikre en god hygiene.

Merkeb-Vibe
Produkt vekt (g)374
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)16
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)5.1
Bredde (cm)5.1
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Polsk, Engelsk, Fransk, Nederlandsk, Italiensk, Spansk
SKU23795
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wow wow wow🤤🤤🤤
Martin - 26. jan. 2024
Så gøy! Jeg har med nummer 4. startet og var veldig spent! Men nummer 5 er kjempebra! Prostatamassasjen er enorm! Og spillet med trangen til å få ham ut igjen er helt enorm! Det er en så enestående følelse å ha ham inne, utrolig! Og shopping er tre ganger morsommere med ham i rumpa!🤤😅❤️
B-Vibe leverer igjen!
Scout - 12. sep. 2021
B-Vibe er en produsent av sexleketøy man bør merke seg. Fra før av har jeg Snug Plug 3, 4 og Vibrating XL. Snug Plug 5 ble derfor neste steg opp i både diameter og vekt. Jeg har bare godord å si om denne. Formen gjør den enkel å føre inn og trekke ut, og hanken stopper den fra å forsvinne inn, noe som er en nødvendighet for ethvert sexleketøy for anal lek. Dessuten gjør formen på hanken det til en fryd å bruke pluggen over lengre tid, om man vasker huset, gjør ærender, eller har den i når man har sex. Materialet er silikon som er relativt hard, men den tynne halsen er veldig bøyelig slik at lukkemuskelen lukker seg fint rundt den og man blir ikke unødvendig sliten av å den inni over lengre tid. Alle Snug Pluggene har to stålballer inni (bortsett fra den minste) som tilfører vekt og som beveger seg og på en måte vibrerer med dine bevegelser. Dette gir en helt unik følelse av at man alltid kjenner den når man bruker den, på en veldig pirrende måte. Snug Plug 5 veier 350 gram, så dette er en plugg som virkelig gir seg til kjenne, og det er så utrolig deilig! Disse pluggene er rett og slett fantastisk behagelige å bruke, og etter at jeg oppdaget de kan jeg egentlig nesten ikke forestille meg at det finnes noe annet som tilfredsstiller meg så mye som disse. Hvis du liker pluggene dine med litt størrelse og tyngde, og liker og bruke dem over lengre tid vil jeg varmt anbefale Snug Plug 5. Hvis den blir litt i største laget finnes de i progressivt mindre størrelser, og alle er like fantastiske. Man blir rett og slett hekta på dem.
Deilig deilig deilig!
Mrs Roo - 16. jul. 2021
For den lekende entusiast er dette en pirrende plug til hverdagslige gjøremål på butikken eller til kaffe med veninna ;) God tyngde, smalt skaft og god stopper gjør denne pluggen veldig behagelig å bære over lengre tid, også for sengekos <3
Kamerater i helgen
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg bruker en størrelse 4 til daglig, og denne bruker jeg i helgen og liker virkelig vekten og størrelsen. Fordelen med b vibe-pluggene er at du kan bruke dem 24/7.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Robust
Anonymous - 13. mar. 2024
Med "litt" muskelavslappende gel. Og med "mye" tålmodighet fungerte det. Nå har jeg brukt den noen ganger. Og kan anbefale det for de som er litt kjent.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful