Buttplug

En buttplug (eller analplugg) er en perfekt introduksjon til anal stimuli og sex. Sexlekeketøyet kjennetegnes ved at det har en propp i enden som hindrer at den sklir opp i anus. Hos oss finner du et bredt utvalg av buttplugs til både nybegynnere og mer erfare.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Batteridrevet (8)
Fjernstyrt (3)
Oppladbar (7)
Seletøyvennlig (2)
Vanntett (22)
Materiale
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (4)
Aluminium (5)
Aluminum alloy (4)
Glass (13)
Gummi (1)
Lateks (1)
Metal (1)
PVC (10)
Silikon (80)
Stål (7)
TPE (3)
TPR (8)
Zinc alloy (2)
Merke
Amaysin (2)
American Bombshell (1)
Anal Fantasy Collection (1)
B Swish (2)
B-Vibe (8)
Bad Kitty (1)
Baseks (9)
CalExotics (5)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Cobeco (1)
Crystal Jellies (2)
Diogol (3)
Doc Johnson (4)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Fun Factory (5)
Hueman (1)
Icicles (6)
Kiotos (1)
Malesation (1)
Marc Dorcel (3)
Master Series (8)
Mister B (1)
Nexus (1)
Nexus (1)
Ohmibod (2)
Perfect Fit (6)
Precious Metals (2)
Rimba (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (2)
Sinful (33)
Size Matters (1)
Tantus (8)
Trinity Vibes (1)
Vixen (2)
You2Toys (5)
Vis alle 139 produkter
Du har sett 42 av 139 produkter
Vis flere

Buttplug - et must have for anal stimulering

Buttplug - hva er det egentlig?

En buttplug er typisk det første analstimulerende leketøyet man stifter bekjentskap med som nybegynner, fordi det er utrolig enkelt å bruke. De fleste buttplugs er formet som en kjegle, men det finnes også andre former. Størrelsen kan dessuten variere stort og det finnes et bredt spekter av farger å velge mellom. Materialene som blir brukt i fremstillingen av produktene spenner fra myk silikon og gummi til hardt metall og glass. Derimot har mange buttplugs til felles at delen som føres inn i anus er smal og avrundet, da dette letter innføringen og gjør de mer behagelig i bruk.

I tillegg har alle buttplug en propp eller såkalt "stopper" i enden. Dette gjør at pluggen ikke vandrer lenger opp i anus hvor det kan være vanskelig å få den ut igjen. Noen produkter kan derimot ha flere kuler eller ringer langs skaftet som gjør at du kan føre pluggen inn ett trinn av gangen, så du kan venne deg gradvist til å bli fylt mer ut. For hver kule eller ring blir nemlig pluggen smalere igjen, så den ikke går lenger inn av seg selv, men i stedet blir sittende inntil du er klar til å skyve den lenger inn. Etterhvert som du blir mer vant med denne form for stimulering vil du raskt finne ut hva du liker best og hvilken type buttplug som passer best til deg og din anatomi.

Hvilken butt plug skal jeg velge?

Når du skal gå til innkjøp av en butt plug, bør du tenke på hvilket erfaringsnivå du vil plassere deg selv på. Hvis det er første gang du eksperimenterer med analstimulering, bør du gå for en mindre butt plug med en smalere form i et mykt materiale. Det er også viktig at du husker å kjøpe et godt analglidemiddel som du smører både pluggen og deg selv inn med før du går i gang med å leke. Glidemiddelet sørger for en smidigere innførsel og minsker friksjonen mellom leketøyet og huden din. Du vil dermed få en mer behagelig og nytelsesfull opplevelse.

Når du er klar til å analstimuleringen et skritt videre kan du enten gå opp i størrelse eller eksperimentere med forskjellige materialer og funksjoner. Du kan for eksempel gi deg selv en pirrende utfordring ved å bytte ut silikonpluggen med en butt plug i glass eller metall. Fordi disse materialene er tyngere vil du tydeligere kunne merke pluggen inni deg, og du vil også kunne leke med forskjellige temperaturer ved å enten avkjøle eller varme pluggen opp i et vannbad. Er du derimot ute etter mer intens stimulering kan du i stedet prøve deg på en vibrerende butt plug, også kalt en analvibrator.

Hvordan bruker du en buttplugg?

Skal du gi deg i kast med anal stimulering eller sex for første gang er det særlig én ting du bør huske på: sett av nok TID. God tid er utrolig viktig fordi lukkemuskelen i anus skal kunne slappe av før penetreringen med en butt plug blir behagelig og nytelsesfull. Føles det ubehagelig, eller kanskje til og med smertefullt, er det et tegn på at musklene ikke er klare. Man skal aldri forsere anallek om det ikke føles riktig. Ta heller en pause og konsentrer deg om å bli varmet godt opp på andre områder før du tar fatt på din butt plug igjen.

Men når du først er kommet godt i gang med analstimuleringen vil du oppdage at en butt plug gir deg mange muligheter for morsom og allsidig lek. Den kan blant annet brukes både alene når du onanerer, og sammen med en partner under samleie. Området rundt anus har nemlig utrolig mange sensitive nerveender, og disse kan også holde på en del spenninger som du kan tease med en butt plug. Det vil si at selv om noe ikke føles godt til å starte med, kan det fort læres og føles deilig med litt øvelse. Og det trenger slett ikke være kjedelig! Bare ta en titt på vårt utvalg av analplugger med hale som forvandler deg eller partneren din til favorittdyret.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no