Buttplugg

En buttplugg (eller analplugg) er et svært populært og mye brukt type sexleketøy som tjener som den perfekte introduksjon til en verden av sexleketøy tiltenkt anal stimulering. Alle buttplugger er utstyrt med en stor base som sørger for at den ikke sklir opp i tarmen.

Vi har analplugger i alle former og farger, både for nybegynnere og erfarne brukere. Er du uerfaren med bruk av analplugger, anbefaler vi å starte med en av de mindre modellene.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (2)
Anal Fantasy Collection (7)
B Swish (2)
B-Vibe (4)
Baseks (12)
CalExotics (2)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Cobeco (1)
Crystal Jellies (2)
Doc Johnson (3)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (4)
Fun Factory (5)
Fun Toys (1)
Happy Rabbit (5)
Hueman (3)
Icicles (4)
Kiotos (1)
Laid (1)
Love In The Pocket (1)
Lovense (1)
Malesation (2)
Marc Dorcel (2)
Master Series (7)
Mister B (1)
Mixed (3)
Nexus (4)
Nexus (10)
Ohmibod (1)
Oxballs (1)
Perfect Fit (5)
PicoBong (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (4)
Rosebuds (1)
Satisfyer (5)
Sinful (26)
Svakom (1)
Tantus (1)
Tracy´s Dog (1)
Vixen (2)
Wand Essentials (1)
XuoXuo (1)
You2Toys (3)
Vis alle 167 produkter
Du har sett 42 av 167 produkter
Vis flere

Butt plug - et must have for anal stimulering

Hva er egentlig en buttplug?

En butt plug er typisk det første analstimulerende leketøyet man stifter bekjentskap med som nybegynner, fordi de er utrolig enkle å bruke. De klassiske buttpluggene er ofte formet som en kjegle med en stopper i bunnen. Buttplugs finnes i utrolig mange former og varianter, og av produktmaterialene spenner fra myk silikon eller gummi til de hardere variantene i glass eller metall. Vanligvis er den spisse enden smal og avrundet, fordi dette letter innføringen og gjør den mer behagelig i bruk, men det finnes også varianter som blir bredere mot spissen. Disse anbefales dog ikke for nybegynnere.

Alle butt plugs har en stopper i enden. Dette gjør pluggen sikker i bruk, fordi den forhindrer den i å vandre lenger opp i anus hvor det kan være vanskelig å få den ut.
En annen ting de fleste analplugger har, er en utforming hvor den blir smalere umiddelbart mellom det bredeste partiet og før stopperen. Avhengig av brukerens anatomi kan størrelsen på denne formen variere. Når du blir mer vandt til å bruke en butt plug, vil du raskt finne ut av hva som passer deg og din anatomi best.

Hvilken butt plug skal jeg velge?

Når du skal velge en butt plug, skal du tenke på hvilket erfaringsnivå du vil plassere deg selv på. Hvis det er første gang du skal eksperimentere med analstimulering, skal du gå etter en type i mykt materiale, sånn som f.eks. Baseks Begynner Analplugg. Denne buttpluggen har en myk silikonoverflate, et avrundet hode og et slankt design, som gjør den enkel å føre inn og behagelig i bruk. Foten sikrer at pluggen blir hvor den skal, slik at du kan slappe av og nyte opplevelsen fullt ut. Hvis du foretrekker å ha hendene fri til å stimulere andre kroppsdeler samtidig, kan du velge en versjon med sugekopp, som f.eks. Sinful Slim Buttplug Small.

Er du klar til å ta leken et skritt videre, vil en butt plug med vibrator være et godt neste skritt. Disse finnes også i mange varianter, og noen av dem har også en fjernkontroll, som lar deg gi (fjern)kontrollen til partneren din og dermed lar ham eller henne styre nytelsen. Dette kan være en virkelig pirrende opplevelse for dere begge. Er du ute etter en litt mer fyldig stimulering, kan du prøve en dildovibrator til analt bruk. 

Hvordan bruker du en butt plug?

Når du stimulerer anus, er bruk av glidemiddel alfa og omega. Anus inneholder eller produserer nemlig ikke selv fuktighet. Når man bruker analt leketøy er det dog viktig å merke seg at et silikonbasert smøremiddel ikke er å anbefale, fordi silikon på silikon kan skade lekens overflate.
Et annet viktig oppmerksomhetspunkt når man stimulerer området i og omkring anus er TID. God tid er utrolig viktig, fordi muskelen skal kunne slappe av for at det blir behagelig. Føles det smertefullt eller som om det ikke er plass, er det et tegn på at musklene ikke er klare. Man skal aldri forsere anallek om det ikke føles riktig. Ta heller en pause og konsentrer deg om å bli godt varmet opp på andre områder.

En butt plug gir mange muligheter for morsomme og allsidige lekestunder, og passer både for onani og samleie med en partner. Området rundt anus har enormt mange sensitive nerveender, og disse kan også holde på en del spenninger. Det vil si at selv om noe ikke føles godt til å starte med, kan det godt læres og føles deilig med litt øvelse. Når du blir kjent med analstimulering kan det være en fantastisk kilde til deilig sexstunder og eksplosive orgasmer. Og det trenger slett ikke være kjedelig! Prøv å ta en titt på vårt utvalg av analplugg med hale, og forvandle deg selv eller partneren din til ditt favorittdyr.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no