TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Buttplug

En buttplug (eller analplugg) er en perfekt introduksjon til anal stimuli og sex. Sexlekeketøyet kjennetegnes ved at det har en propp i enden som hindrer at den sklir opp i anus. Hos oss finner du et bredt utvalg av buttplugs til både nybegynnere og mer erfare.

Buttplug - et must-have til anallek

Buttplug - eksperimenter med anal stimuli

En buttplug er et sexleketøy som føres inn i anus for å oppnå seksuell nytelse. Det er ofte det første analleketøyet man prøver som nybegynner ettersom det er enkelt å bruke og kan fås på størrelse med en pekefinger.

Mange buttplugs er formet som en kjegle, men de kan også ha ovale eller spisse former, og det finnes til og med hule versjoner (også kjent som “tunnel butt plugs”). Det alle har til felles er at den delen som føres inn i anus er smal og avrund, slik at innføringen blir lettere og mer behagelig.

I tillegg er enden på en buttplug vid og flat for å unngå at den forsvinner inn i anus, hvor det kan være vanskelig å få den ut igjen. Noen produkter har til og med perler eller ringer langs skaftet som gjør at du kan føre pluggen inn trinnvis, slik at du gradvis venner deg til følelsen av å bli fylt ut.

Allsidige som de er, kan buttplugs benyttes til en rekke seksuelle aktiviteter, inkludert forspill, onani og samleie. De kan også brukes av alle kjønn, men er særlig populære blant menn, da de fungerer ypperlig til stimulering av prostataen. Prostatastimulering kan gi intens nytelse og i kombinasjon med stimulering av penis kan det gi menn en mer intens orgasme enn de ellers ville være i stand til å oppnå.

Hvilken butt plug skal jeg velge?

Det finnes en bred vifte av buttplugs på markedet, og hvert enkelt variant er designet for å gi en unik stimuli. Fra små, begynnervennlige plugs til større og mer avanserte modeller, finnes det noe for alle og enhver.

En typisk buttplug er vanligvis laget av myke og fleksible materialer som silikon og PVC. Den er ideell for de som har lite eller ingen erfaring med anallek fra før, da den gir en mer behagelig opplevelse og lar brukeren eksperimentere med ulike sensasjoner uten å bli overveldet.

Hvis det er første gangen du eksperimenterer med analstimulering, anbefaler vi at du velger en mindre buttplugg med en slank form i et av disse materialene. Det er også viktig at du smører deg selv og din buttplugg inn med analglidemiddel før du går i gang med å leke. Denne type glidemiddel vil gjøre innføringen lettere og vil redusere friksjonen mellom leketøyet og huden for en mer behagelig og nytelsesfull opplevelse.

Hvis du derimot har erfaring med analstimulering fra før, kan du se etter en større buttplugg med en bredere fasong eller eksperimentere med ulike materialer og funksjoner. Gi deg selv en spennende utfordring ved å bytte ut silikonpluggen med for eksempel en buttplug i glass eller en buttplug i metall.

Fordi glass og metall er tyngre materialer enn silikon, vil disse pluggene gi en mer intens følelse når de føres opp i endetarmen. De gir deg også muligheten til å leke med forskjellige temperaturer ved å enten bli avkjølt eller oppvarmet i vann.

Hvis du er ute etter noe litt mer intens, kan du eventuelt prøve en vibrerende buttplugg (også kjent som en anal vibrator). Den dobbelte stimuleringen gir en intens nytelse, og med en fjernstyrt modell kan du tilpasse vibrasjonene slik at du oppnår et mer kraftfullt klimaks.

Eller er du mer interessert i et kinky analt leketøy? Hvis det er tilfellet, bør du prøve en buttplug med hale eller en jewel buttplug. Begge varianter er utstyrt med en dekorativ stopper som gir din respektive partner et herlig syn og lyser opp det ellers mørke hullet ditt.

Slik bruker du en buttplug

Nå har du forhåpentlig en idé om hvilken type butt plug du skal kjøpe. Neste steg er å finne ut hvor du kan kjøpe den og hvordan den skal brukes når den er kjøpt.

Det finnes mange steder hvor du kan kjøpe en butt plug, men den enkleste og mest diskrete måten å kjøpe den på er - som med de fleste andre voksenleketøy - på nettet. Hos Sinful finner du et bredt utvalg av produkter til fornuftige priser, så hvis du vil kjøpe en budsjettvennlig butt plug som har alle de ønskede egenskapene, har du kommet til rett sted.

Når du omsider har bestemt deg for hvilken butt plug du skal kjøpe og har gjennomført kjøpet, vil ditt nye leketøy bli sendt til deg i en diskret pakke. Alt som gjenstår å gjøre er å vente i spenning på at din nye pakke blir levert, og før du vet ordet av det holder du ditt nye favorittleketøy i hendene. Så hva nå?

Før du begynner å utforske det, er det viktig å sette av nok tid, slik at du ikke haster deg gjennom din første opplevelse. Dette er nødvendig for at musklene dine får slappet av og forberedt seg på å bli utvidet, slik at innføringen går så smertefritt som mulig. Hvis det føles ukomfortabelt eller vondt er det et tegn på at musklene dine ikke er klare og behøver mer tid på å bli varme.

Aldri gjør anallek til en tvang hvis det ikke føles riktig. Ta i stedet en pause fra leken og fokuser på å bli tent ved å stimulere andre erogene soner før du prøver på nytt. Og husk å påføre nok glidemiddel på både pluggen og anus for å unngå friksjon. Med tilstrekkelig glidemiddel vil den skli enkelt inn i åpningen din og fuktigheten fra glidemiddelet vil dessuten føles opphissende da det minner om sæd eller andre kroppsvæsker.

Når du er ferdig med å leke bør du huske å rengjøre pluggen nøye med vann og en analrens før du legger den tilbake i skuffen. Det er viktig å gjøre rengjøre den grundig for å unngå spredning av bakterier og for å holde pluggens overflate glatt og fin. Ved å rense din buttplug før du legger den vekk er den også klar til deg neste gang du får lyst til å stimulere din sensitive anus.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful