TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Anal for erfarne

Er dere klare for å ta de anale lekene til neste nivå? Da burde dere prøve våre produkter til anal for erfarne. Analleketøy for erfarne er gjerne litt større og kraftigere enn produkter til anale nybegynnere, og utfordrer dere derfor enda mer.

Anal for erfarne - når dere vil ta anallekene et skritt videre

Hva er egentlig anal for erfarne?

Dersom du har bevisst har klikket deg inn på denne siden, så gjetter vi på at du har prøvd anal penetrering før og oppdaget hvor deilig det kan være. Enten du har kost deg alene eller hatt en partner til å tilfredsstille deg, så har du nok fått blod på tann, og vil derfor oppleve enda mer anal nytelse.

Og vi klandrer deg ikke - for anal stimulering er noe alle kan ha glede av. Menn som kvinner, gamle som unge, og nybegynnere som erfarne. Det som derimot er avgjørende for hvor stor glede vi kan få fra våre anale leketøy, er vårt erfaringsgrunnlag. Det gjelder derfor å velge leketøy som er tilsvarende vårt nivå, så vi hverken får for lite eller for mye stimulering. Anal for erfarne er derfor perfekt for de som er vant til anal stimulering og er klar til nye utfordringer.

Men hva innebærer egentlig anal for erfarne? Som oftest er det anal lek med sexleketøy som er litt bredere og/eller lengre i størrelsen enn andre analleketøy. De er derfor litt mer utfordrende for den mottakende parten, men kan til gjengjeld føles enda deiligere enn mindre leketøy.

Bredere, lengre...bedre

Større produkter betyr mer fylde, og kan dermed føre til mer nytelse. Anus gjemmer nemlig på tusenvis av nerveender og flere erogene soner som kan gi stor nytelse når de stimuleres. Men det krever derimot at man er vant til anal stimulering og det er derfor viktig at du først beveger deg ut i anal for erfarne når du kjenner at du er klar for nye utfordringer.

Og det behøver heller ikke å bli en unaturlig stor overgang selv om du øker størrelsen på leketøyet. Mange mener for eksempel at små analplugger har en diameter på ca. 2,5 cm, mens medium plugger er ca. 3,5 cm. En økning på 1 cm høres kanskje ikke så betydelig ut og ser nok ikke så annerledes ut, men i anus kan en liten økning utgjøre en stor forskjell. 

Dersom dere ikke vil øke i bredden, kan dere i stedet øke i lengden. Og det er nettopp dét som kjennetegner analkuler. De lange kjedene med kulelignende former er et populært leketøy til anal for erfarne. Selve kulene behøver ikke å være spesielt store da det er er lengden på kjeden som gjør trikset.

Lek med prostataen og med hverandre

I vår kategori anal for erfarne er det mange sexleketøy å velge mellom. Dersom en av dere har en prostata, finnes det for eksempel et hav av produkter som er laget for å stimulere nettopp den. Prostataleketøy kan gi menn helt nye seksuelle opplevelser - selv under samleie.

I likhet med analplugger, kan de brukes samtidig som bæreren penetrerer motparten, men de kan også brukes under oralsex eller onani. En del leketøy til anal for erfarne har dessuten innebygde penisringer, som kan gi begge parter økt nytelse under akten. 

Men uansett om dere velger en analplugg eller et prostataleketøy, så er det én ting dere ikke må glemme - glidemiddelet! Ettersom dere allerede er bekjente med analleketøy, så vet dere nok at anus ikke produserer et eget glidemiddel, og at det derfor er nødvendig å tilføye et glidemiddel utenfra. Men viktigst av alt er at dere er forsiktige. Gå stille og rolig frem, snakk med hverandre underveis og utforsk deres nye leketøy i fellesskap, så dere begge får en intens og deilig opplevelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful