Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Bathmate HydroXtreme5 Penispumpe var 1

Oversikt

Ønsker du å få en fyldigere penis, samt en kraftigere ereksjon, for så å oppnå et bedre sexliv? Da er Bathmate HydroXtreme5 penispumpe kanskje noe for deg.

Den er utviklet av et prisvinnende designteam, som har gjort denne modellen 35 % kraftigere enn tidligere modeller. Uansett om du vil glede din partner eller skjemme bort deg selv med en midlertidig fyldigere og lenger ereksjon, så vil pumpen med sikkerhet bli en suksess.

HydroXtreme5 er enkel i bruk, og kan benyttes som den er, eller sammen med håndpumpen som følger med. Den er beregnet å bruke i dusjen, og bli fylt opp med vann, da vannet hjelper til å skape et større vakuum enn ved en alminnelige penispumpe.

Penispumpen er velegnet til penisstørrelser med en maksimal lengde på 12,4 cm i erigert tilstand. Den kommer også i en flott oppbevaringsveske, og det følger med forskjellig tilbehør, som f.eks. en reim, så den kan brukes uten hendene, og en ekstra ring for økt komfort.

MerkeBathmate
Produkt vekt (g)313
InkludertOppbevaringsboks, Pumpe, Shower strap, Tilbehør til rengjøring, Målebånd, Hengelås, Glidemiddel, Håndkle
Full lengde (cm)19.5
Indre dybde (cm)19.5
Indre diameter (cm)4.8
Omkrets (cm)15.1
PrimærmaterialePC (polykarbonat)
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeItaliensk, Portugisisk, Kinesisk, Spansk, Fransk, Japansk, Tysk , Russisk, Engelsk
SKU15230
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
anmeldelse
Thomas - 16. apr. 2020
Jeg trodde den var laget av noen gode materialer og hadde et godt system: pumpe vannet ut ved å presse den mot deg selv. Det eneste jeg syntes var vanskelig er å få den lille svarte kranen til siden, enten til hųyre eller venstre. Det er litt vanskelig med våte hender. Den kunne godt vęrt litt stųrre og ha et litt annet design
0
Bra inntil videre
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet holder hva det lover. Robust og av høy kvalitet. Den øvre ventilens dreiefunksjon er ikke lett å vri med våte fingre. Et håndkle bør være i nærheten. Min personlige anbefaling er å bruke den sammen med vibratorene som er tilgjengelige som tilbehør. Disse stimulerer penis som en mild stimuleringsstrøm og gjør økten veldig behagelig og meditativ. Tilbehøret er nyttig. I mitt tilfelle har jeg brukt Bathmate i ca. 3 måneder nå (tidligere Hydromax 7) for å behandle konsekvensene av en IPP-lidelse (induratio penis plastica / plutselig krumning av penis). Penis kunne rettes ut igjen ved hjelp av Bathmate. En endring i størrelse kan observeres etter bruk. Jeg forestiller meg at den har blitt ca. 1 cm større. Alle som tror at du kan få en mye større penis permanent, må kanskje bruke den over en mye lengre periode. Jeg vil holde meg til det, fordi blodsirkulasjonen fremmes og ereksjonene er hardere og lengre. Alt i alt er jeg mer enn fornøyd.
Maskinoversettelse fra sinful.de

Bathmate HydroXtreme5 Penispumpe

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Penisringsett 3 stk
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 2 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful