Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bathmate Hydromax5 Penispumpe  var 1

Bathmate Hydromax5 Penispumpe

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Penisringsett 3 stk
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 1 245,00kr 1 058,25
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bathmate Hydromax5 er en penispumpe til menn som har penisstørrelse mellom på max 14 cm, og pumpen kan gjøre penis større.  Hydromax5 er som de andre Bathmate penispumper beregnet til å bruke i vann, og utviklet for å øke størrelsen på din penis. På grunn av vanntrykket i pumpen (kalles også hydroterapi), skaper pumpen et større vakuum rundt penis enn hva en vanlig penispumpe ville gjort. Vakuumet fra Hydromax5 kan bli opp til 35% bedre enn en normal penispumpe med lufttrykk.  Det ekstra effektive trykket skaper den også takket være den myke, avtagbare "skumaktige" ringen som sitter nederst på pumpen. Ringen gjør at pumpen setter seg perfekt omkring penis inn mot kroppen, hvilket gjør det lettere å sette pumpen i den helt korrekte posisjon.  Slik bruker du Bathmate Hydromax5 Penispumpe:  - Sørg for at den myke ringen nederst er godt festet til pumpen.  - Sett den lille grå tuppen i enden av pumpen i låst posisjon, og fyll pumpen med vann.  - Slapp av, og sett pumpen rundt penis.  - Plasser pumpen i en oppadgående vinkel, lås opp den grå tuppen, og start å pumpe.  - Pump helt til den nederste svarte del av pumpen er så sammenpresset at det ikke går an å pumpe mer.  - For å få best mulig resultat, utløs trykket etter et par minutter og gjenta det hele 2-3 ganger over en periode på 10 - 15 minutter.  Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å skape en permanent forstørrelse av penis med en penispumpe, men hvis du bruker den ofte og da særlig før sex, vil du oppnå en god effekt. Mange menn opplever også en mer intens følelse ved onani og samleie etter man har benyttet pumpen.  Alle materialer er dermatologisk testet, latexfri og helt uten ftalater. 

MerkeBathmate
Produkt vekt (g)313
Full lengde (cm)19.5
Indre diameter (cm)4.8
Elastisk indre diameterJa
Omkrets (cm)15.1
PrimærmaterialePC (polykarbonat)
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Italiensk, Japansk, Fransk, Engelsk, Russisk, Portugisisk, Tysk , Kinesisk
SKU14877
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gir resultater
Waltteri - 16. aug. 2017
Fųrst vil jeg si at hvis penisen din er middels stor, ęr forberedt på å bestille en x30-modellpumpe. Med X20 får du også resultater, men «vekstmarginen» blir plutselig liten. Men anmeldelsen gjelder alle modeller, siden produktene er like, bare sylinderstųrrelsen endres. Jeg så i det minste x20- og x30-modellene. Selve produktet er en flott enkel pumpe å bruke i badekaret eller dusjen. Noen bruker den visstnok ute blant folk, men jeg har ikke prųvd det selv. I begynnelsen kan det vęre litt flokete til man finner en passende teknikk for å få pumpen til å lukkes tett, en passende pumperytme, og så videre. Men du lęrer det raskt og resultatene kommer. Umiddelbart etter pumpeųkten blir penis forstųrret og selvtilliten din får en skikkelig boost. D Hvis du fųlger rutinen på riktig måte, vil penis forbli stor hele dagen. Du bųr bare begynne rolig og la penis venne seg til behandlingen og ikke gi fullt trykk med en gang. Pakken kommer med klare bruksanvisninger og bųr fųlges. Ųkter kan også varieres, med 5 minutters pumping får du et godt resultat. Og etterpå er ereksjonene virkelig behagelige og harde. Av egen erfaring kan jeg anbefale x20 og x30 modellene til alle som ųnsker litt mer lengde og omkrets på penis. Jeg kan ikke si noe om varige resultater da jeg ikke kan bruke et målebånd, men selv for midlertidige resultater er verdt prisen! Til slutt skaper pumpen et virkelig godt og hardt vakuum som strekker huden og vevet i penis, slik at produktet kan også påfųre skade hvis du bruker full kraft helt fra starten av. Det vil si at hvis trykket begynner å fųles ubehagelig, kan det vęre lurt å redusere trykket. Så bruk sunn fornuft, vęr tålmodig og se fram til fine pumpende ųyeblikk!
0
Læringskurven er lang i begynnelsen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Bruken av produktet krever ganske mye prøving og feiling i begynnelsen, og instruksjonene som følger med er mildt sagt unøyaktige, og i noen tilfeller til og med feil etter min mening. De medfølgende papirinstruksjonene avviker også noe fra hva instruksjonene på produsentens nettsted sier. Så hvis du ikke har brukt produktet før, bør du forstå at det tar tid å lære å bruke produktet. Den beste hjelpen for meg har vært diskusjonsfora på internett, f.eks. har Reddit-siden r/bathmate subreddit løsninger på de fleste problemer som nybegynnere støter på. Det største problemet er å lære seg hvordan man får produktet til å sitte stramt mot huden, ettersom det er forskjellig fra person til person. Skal man tro ekspertene på nettet, kreves det en slags allsidig rutine for å gjøre resultatet permanent. Et midlertidig resultat kan ta et par timer på det meste. Selv har jeg ikke kommet langt nok ennå til å kunne si noe om mer permanente resultater. Men selv et par timer er bra hvis du for eksempel tidligere har skammet deg over hele svømmebassenget ditt, så du får litt selvtillit til å gå dit når du pumper før besøket. Produktet er av god kvalitet, og det er rikelig med reservedeler og tilbehør tilgjengelig. Jeg synes imidlertid at produktet er overpriset for hva det til syvende og sist er. Men det samme problemet ser ut til å plage alle penisforstørrelsesprodukter, så millimeter har sin pris når du eksperimenterer med disse dingsene. En ting jeg angrer på i ettertid, er at jeg valgte den blå fargen. Det er vanskelig å se gjennom det tonede røret, noe som gjør det litt vanskelig å overvåke under bruk. Jeg vil anbefale å kjøpe den gjennomsiktige grå fargen i stedet for den blå eller røde.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful