Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bathmate Hydromax9 Penispumpe  var 1

Bathmate Hydromax9 Penispumpe

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Penisringsett 3 stk
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Oppnå en hardere og fyldigere ereksjon med Bathmate Hydromax9 Penispumpe - det ultimative innenfor hydro-teknologi! 

Bathmate Hydromax9 fungerer ved at den lager et vakuum rundt penisen, ved hjelp av vanntrykk. Med den nye pumpen er det mulig å lage 35% større sugekraft, enn med forgjengeren. Så du får fortere enda bedre resultater!

Du får også bedre komfort og mindre trykk, rundt penisroten og pungen, med Bathmate Hydromax9. Pumpen er selvfølgelig gjennomsiktig, slik at du kan se hvordan ereksjonen din vokser.

Bathmate Hydromax9 Penispumpe har en ekstra mekanisme som gjør det mulig å rotere pumpen 360 grader, samt vippe pumpen slik at du får optimal effektivitet når du bruker pumpen i dusjen.

Slik bruker du Bathmate Hydromax9 Penispumpe:

- Sørg for at den myke ringen, nederst på pumpen, er satt godt fast til pumpen. 

- Lås den lille grå ventilen i enden av pumpen og fyll pumpen med vann. En ny ventil i Hydromax9 gjør det mulig å fylle pumpen med én hånd. 

- Når du står i dusjen, slapp av og sett pumpen omkring penisen. 

- Med pumpen i en oppreist vinkel, lås opp for den grå ventilen og start pumpingen.

- Pump til den nederste sorte delen av pumpen er så sammenpresset, at du kan ikke kan pumpe mere.

- For å få det beste resultatet, utløs trykket etter et par minutter og gjenta det hele 2-3 ganger i en periode på 10-15 minutter.  

MERK: Med Bathmate kan du oppnå en mere intens følsomhet ved onani og samleie, samt en midlertidig hardere og fyldigere ereksjon. Det er ikke mulig å skape permanent penisforstørrelse med en penispumpe, men hvis du bruker den ofte, vil du oppleve at det gir en god effekt. 

MerkeBathmate
Produkt vekt (g)459
Indre dybde (cm)29.2
Indre diameter (cm)20.2
PrimærmaterialePC (polykarbonat)
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Fransk, Russisk, Kinesisk, Portugisisk, Spansk, Japansk, Engelsk, Italiensk
SKU13550
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det virker faktisk
Naturisten - 4. feb. 2015
Etter å ha lest rundt om så valgte jeg å gå for denne. Jeg benyttet en stund Hercules, men har funnet større utbytte av denne- den er mer behagelig. Denne er lett å bruke, men må gjøres noen ganger før teknikken sitter. Det negative, om man kan si det, er at man blir lett sår, men det er bare å smøre med olje eller fuktighetskrem etterpå. Min erfaring er at man må være utrolig disipliner, og ikke kutte den ut etter bare noen få uker. Gode rutiner over 6 mnd, som jeg har nå, har gitt helt utrolig resulteter. Det er jo derfor man bruker den. Jeg anbefaler på det varmet denne pumpen.
Bathmate Hydromax x40 penispumpe
Bent - 6. aug. 2013
God og solid kvalitet. Det krever bare litt tålmodighet å venne seg til det nye ventilsystemet, som lett tar inn luft hvis det ikke er i riktig posisjon, samt å bruke den lųse ringen som må sitte skikkelig for at ikke luft skal komme inn. Når du fųrst har lęrt det, fungerer det utmerket.
0
Topp kvalitetspumpe til en billig penge!
www - 8. may. 2019
En pumpe beregnet for bruk med vann, som utvider penis, men forårsaker moderat akkumulering av mellomvęske i forhold til kraften (vevsvęsken som samles opp under kveldspumpingen er borte om morgenen). En vanlig vannfri pumpe kan samle opp mye mer vęske. Det er noe teknisk med pumpen, men du vil fort lęre hvordan du bruker den. Utrolig tilbud! Passer for en litt stųrre penis. Pumpens to-års garanti kan lųses inn og selv om den er billig, er den ekte.
0
For de som er 22+
Peter Gischen - 25. aug. 2017
Alle Bathmates er slitesterke, velfungerende og sannsynligvis en av de beste pumpene på markedet. Bathamate Hydromaz X40 er for de som allerede er store. Har du en gjennomsnittlig lengde, altså 15-16 cm, bųr du begynne med Hercules. Hydromax X40 krever at du allerede er over 22 cm og har en betydelig omkrets. Den er enkel å bruke, selv om jeg selv foretrekker Bathmate hvor du skyver ut vannet ved hjelp av en gummiblęre. Det jeg tror noen ikke vet er at man kan bruke Bathmate uten vann, forutsatt at man ligger på ryggen, for eksempel i sengen, og bruker vannbasert glidemiddel. For de som er nybegynnere, uansett hvor utstyrt du er: Ta det med ro i begynnelsen. Ikke overdriv, ikke press deg selv så det gjųr vondt. Det skal fųles fint, ikke vondt. Ellers kan du få strekkmerker i huden og munnen i urinrųret. På ett år, ved regelmessig sunn bruk, vokser du ca 2,5 cm. Litt avhengig av alder tror jeg. Og ikke glem å vente 24 timer mellom hver ųkt. Ja!
0
Fra liten til stor!
Mr Magoo - 11. jul. 2017
Etter å ha eid denne i et par uker nå, sier jeg bare KJŲP den! Jeg har vęrt en “grower” og selv om jeg er godt over gjennomsnittet, har jeg alltid ųnsket at jeg kunne vęre en “shower”. Spesielt når du ser hvordan kvinnene alltid ser på bulene på menn daglig i forskjellige situasjoner. På disse ukene har jeg gått fra å vęre en “gorwer” med alt det innebęrer, til å bli en “shower”. Den er lengre og fyldigere i slapp tilstand, stųrre hode og i full ereksjon, men ser virkelig forskjellen på hva pumpen har gjort for meg både i lengde og bredde! Vil i dag supplere med Bathmates jelqing-krem og må snart oppdatere til X50!
0
Bathmate hydromax 9
Anonymous - 1. mar. 2022
Etter noen få bruksområder kan jeg allerede merke en forskjell i tykkelsen og lengden på penis. Følsomheten i penis øker og følelsen når du tar av deg bathmate, hvor tykk pikken min er.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful