Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Cupping Begynnersett  var 1

Fetish Fantasy Cupping Begynnersett

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 349,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fetish Fantasy Begynner Cupping Sett er et godt valg hvis dere vil eksperimentere med nytelsesfull pirring og smerte.

Sugekoppene fungerer ved at de danner et vakuumtrykk mot huden, som dermed vil bli ekstra følsom og øke blodgjennomstrømningen. På den måte skapes det en mild smerte som kan gi deg og din partner ekstra intens seksuell nytelse når dere leker med dem.

Smør på litt glidekrem på det området hvor koppene skal plasseres, og sett koppen deretter mot huden. Begynn å pumpe vakuumet, og se hvordan huden løfter seg inn i koppen når du suger luften ut av den. Opplev hvordan din partner vrir seg i lystfull smerte mens du pumper.

Koppene kan brukes alle steder på kroppen, men det føles ekstra deilig på erogene soner, som f.eks. brystvortene og pungen. De kommer i tre forskjellige størrelser, så de kan dekke over både større og mindre områder.

Når dere fjerner sugekoppene, vil dere kunne kjenne effekten av dem på huden etterpå, og dette kan føles svært opphissende.

Vær oppmerksom på at koppen ofte etterlater et rødt merke, som vil forsvinne etter litt tid. Husk alltid å pumpe med måte, da overdreven suging kan få blodkarene til å sprenge, som gir blå og ømme merker.

Ved å trekke i den lille stiften på koppen, vil trykket fjernes umiddelbart, hvis dere skulle få bruk for en pause.

Med i sette følger også et frekt, lite blindfold, som kan hjelpe til å stimulere sansene enda mer.

Koppene er laget i plast og er enkle å rengjøre. Vask dem enkelt i varmt vann og med litt nøytral såpe. Bruk gjerne også en sexleketøysrengjøring for å sikre god hygiene.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
InkludertSlange, Pumpe, Skåler
Indre diameter (cm)5.7
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialeABS-plast
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15013
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Verdt hver krone ;)
Fabel - 30. sep. 2021
Var på forhånd spent på hvor godt dette kom til å bli mottatt av partner, men må si det levde opp til forventningene! Kvaliteten befinner seg midt på skalaen, og er verken spesielt god eller dårlig. Den største fordelen med dette settet er uten tvil prisen. For 269 kr (i skrivende stund) så får du mye for pengene. Settet består av totalt 6 kopper fordelt på 3 størrelser, og gir sånn sett mulighet for variert bruk. Anbefaler å bruke litt spytt eller glidemiddel rundt koppene, det gjør at de sitter veldig godt. Alt i alt et produkt verdt hver krone!
Fetish Fantasy Cupping Sett
Når Dizl - 27. dec. 2019
Enkel å bruke betyr at det er en kraftig pumpe for et nybegynnersett.
0
God!
^^ - 9. aug. 2018
Veldig bra og gųy produkt. Flott for kinky lek, men også for en kilende og behagelig fųlelse. Jeg er veldig fornųyd med kjųpet mitt! Skaper en stemning av medisinsk lek. Tanken min var å bruke koppene til å forsterke blåmerkene på bakdelen etter spanking. Jeg testet det en gang, og det fungerte ikke så bra. Men det kan gi utrolige blåmerker (dessverre er de ikke sęrlig sexy) på ryggen osv. Så jeg får eksperimentere videre. Det kan til og med fungere på bakenden med mer smekk og hvis koppene sitter på lenger
0
Vakuum
Anonymous - 13. mar. 2024
Slangen kollapser slik at det er vanskelig å suge vakuum
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ekstra til forspill
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt billig kvalitet, men fine og enkle å bruke. Hver kopp har en rød ventil som holdes på plass av en svart krans. Disse tre tingene er enkle å ta fra hverandre, men vær forsiktig så du ikke mister smådelene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful