TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Brystvortesugekopper

Brystvortesugekopper gir en pirrende sensasjon som ofte kombineres med andre former for kinky stimulering. Sugekopper danner et vakuum rundt brystvortene, eller en annen del av kroppen, som dermed blir mer sensitive og mottakelige overfor sensuelle berøringer.

Brystvortesugekopper - gjør sensuelle leker ekstra kinky

Brystvortesugekopper er velegnet til sensoriske leker

Dersom du leter etter nye måter å stimulere dine erogene soner på, er brystvortesugekopper et morsomt og kinky alternativ. De er særlig egnet til dominansleker og sensoriske leker i det hele tatt, da de gir en pirrende sensasjon som gjør deg mer sensitiv og mottakelig for sensuelle berøringer. Visste du at man faktisk kan få en orgasme ved å kjærtegne brystvortene? Det er bare ved å eksperimentere at du finner ut om du er en av de heldige som får oppleve dette.

Brystvortesugekopper stimulerer brystvortene ved å danne et vakuum som gjør de mer sensitive, og de blir dessuten større og stivere i en kort periode. Den økte sensitiviteten føles både deilig og smertefull på samme tid, og gir lekene en frekk BDSM-vri. De sensitive brystvortene kan kjærtegnes med lystige fingre, en våt tunge eller erotiske tilbehør som for eksempel en kilefjær. Bruk sugekoppene i forspillet, til kinky rolespill, mens du onanerer eller under samleie, alt etter hva du og eventuelt partneren din er i humør til. Du kan også bruke brystvortesugekopper på andre erogene soner enn brystvortene, som for eksempel på klitoris eller rundt anus.

Eksperimenter med pirrende vakuum

Brystvortesugekopper danner et pirrende vakuum som forbedrer blodsirkulasjonen i brystvortene. Den forbedrede blodsirkulasjonen øker sensitiviteten i brystvortene og gjør at de fremstår større, ettersom de svulmer opp og blir stive. Når sugekoppene fjernes fra brystvortene er de ekstra mottakelige for frekke berøringer, og alt er dermed lagt til rette for intense sanseleker. Samme teknologi benyttes også i andre vakuum-dannende produkter som blant annet penis- og vaginapumper.

Brystvortesugekopper er enkle i bruk. Dersom brystvortesugekoppene er laget av et fleksibelt materiale, kan du klemme fra tuppen og ned på sugekoppene før du plasserer de på brystvortene og løsner grepet. Vakuumet sørger for at sugekoppene sitter av seg selv. For best mulig resultat, anbefaler vi at du fuktiggjør huden før du plasserer sugekoppene over brystvortene. Andre sugekopper er derimot utstyrt med en pumpe eller lignende mekanisme, som lar deg styre vakuumet mens sugekoppene sitter på brystvortene. Du kan dermed i høyere grad kontrollere effekten av sugekoppene, så du oppnår nøyaktig dét resultatet du ønsker deg.

Sugekopper, pumper og stimulatorer

På denne siden finner du et variert utvalg av kinky og stimulerende leketøy til brystvortene. Vi har blant annet brystpumper og brystvortestimulatorer i tillegg til brystvortesugekopper, og du finner flere ulike versjoner av samme produkttype. Dersom du derimot kunne tenke deg å danne vakuum andre steder på kroppen, har vi også produkter som kan brukes på for eksempel klitoris, anus eller penis.

Uansett hvilket produkt du velger, er det viktig at du bruker det i samsvar med bruksanvisningen. Det finnes dog en tommelfingerregel som sier at brystvortesugekopper kun bør brukes i opptil 20-30 minutter, og dersom det oppstår ubehag underveis, bør du stoppe bruken av det umiddelbart. Du kan prøve igjen når ubehaget er borte, hvis du tror at det skyldes ukorrekt bruk av produktet første gang, eller du tror at kroppen bare behøver litt tilvenning til produktet. For mer informasjon om bruk av de forskjellige produktene, kan du klikke deg inn på hvert enkelt produkts side og lese under produktbeskrivelsen samt produktets “detaljer”.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful