Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Bootie Analplugg Large var 1

Fun Factory Bootie Analplugg Large

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du å ta det neste skrittet innenfor analstimuli og dermed få enda mer nytelse og fornøyelse av leken, så er analpluggen Fun Factory Bootie Analplugg Largeer opplagt valg.

Den har et anatomisk korrekt design som er formet etter kroppen, slik at den stimulerer anus optimalt, mens den buede enden treffer prostata perfekt. Den er god som oppvarming før analsex, men den kan også brukes under sex for å oppnå et ekstra eksplosivt klimaks.

Analpluggen er laget av et mykt og bøyelig materiale og har en praktisk stopper som sørger for trygge anale eksperimenter. Den er vanntett og kan brukes av begge kjønn.

Fun Factory Bootie Analplugg Large er produsert i Tyskland og laget av medisinsk silikon. Den har en diameter på 4 cm på det bredeste og en full lengde på 11,5 cm, hvorav 10 cm kan føres inn.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)108
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjePolsk, Spansk, Russisk, Japansk, Finsk, Fransk, Kinesisk, Dansk, Svensk, Nederlandsk, Engelsk, Norsk, Tysk , Italiensk
SKU15387
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En HERLIG plugg!
Xeslana - 17. dec. 2022
Dette er en skikkelig DEILIG opplevelse av en plugg, som faktisk et til hverdagsbruk! Om man ikke er så opphisset til å begynne med, så er det viktig å få denne inn på plass, og så venne seg til den deilige følelsen av å ha den inni seg. Og kan gå med denne lenge, i mange timer, og bare nyte at den er der den skal være! Den kjennes godt å ha under orgasme! Gir herlig prostatastimulering! Anbefalt å iføre seg deilig treningstøy, og gå lange turer med denne inni seg, den ga meg en virkelig nytelse! Og tilfredshet, og indre ro! Herlig størrelse og utforming! Basen er perfekt; herlig lang og smal! Og den gled inn veldig raskt, med mye glid. Deilig materiale, lett å gjøre ren etter bruk. Glad for å ha oppdaget denne! Denne trenger jeg! Siden analsex er viktig for meg! Kan og bør brukes ofte, for fin, herlig analtrening og nytelse! ANBEFALES!!! (Håper flere og flere menn oppdager denne)!
Deilig plug som fyller
Martin - 7. may. 2021
Jeg har brukt analpluggen hver dag siden den kom. Den gir en deilig følelse, særlig når jeg sitter og klemmer musklene i anus rytmisk sammen. Da kommer jeg fort til terskelen av orgasme, og den kan jeg holde så lenge jeg vil- det er enormt deilig.
Nyyydelig
Mann - 26. nov. 2020
Endelig en plugg som passer meg. Har prøvd en rekke forskjellige med og uten vibrator. Ingen har gitt meg noe særlig. Denne derimot er helt nydelig. Den sitter godt og er behagelig bruke. Det går helt fint å bruke den i timesvis, og er helt nydelig å gå rundt med under klærne.
Woow, her kan man virkelig nyte. Goodfeeling og deilig utforming som virkelig fungerer.
Stjernegutt1 - 29. apr. 2020
Forventningene var store når pakken med denne ankom. Jeg var litt spent og litt skeptisk da jeg har forsøkt flere modeller i fra andre leverandører. Denne var annerledes, gir en deilig pirring slik man ønsker. Jeg ser frem til å ha den på under trening, squatsene blir ikke di samme :) Anbefales
Utrolig bra!
Odin - 3. sep. 2018
Denne er perfekt å bruke under samleie, da den sitter som støpt og slipper å være redd ofr at den skal dett ut. Den treffer på de riktige stedene og kan trygt anbefales!
Så kinky
Mann - 2. feb. 2021
Fint design, fint materiale og fint å gå rundt med. Så varm.
0
En virkelig god analpinne!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg likte denne, men jeg foretrekker de grunnleggende analputene i metall. Produktet er av høy kvalitet, føles godt og er lett å rengjøre. Det eneste problemet er at vaginal stimulering er vanskelig fordi analpinnen kommer i veien.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God analnål
Anonymous - 6. sep. 2019
Denne analpinnen treffer litt bak prostata, men beveger seg også når den er i bruk, så den stimulerer godt. Den egner seg godt til onani for å stimulere G-punktet, men den er ikke så stor at det gjør vondt. Den ble raskt en favoritt til bruk både alene og sammen med ektefellen. Hvis pinnen sitter i ditt eget analområde, forstyrrer den ikke samleie. Materialet er behagelig stivt og går lett inn.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fantastisk
Anonymous - 12. oct. 2022
Herlig å ha på seg i timevis. Det neste nivået er Njoy Plug 2.0.
Maskinoversettelse fra sinful.de
Så hyggelig
Anonymous - 2. may. 2022
Selv om beskrivelsen sier at den er stor, er den ikke vanskelig å få på plass. Den har et glatt materiale og er myk uten skarpe kanter, så hvis du bare er oppvarmet, glir den lett inn. Den sitter godt, og du kan ha den inne når du gjør andre ting hvis du vil. Den delen som blir igjen på utsiden er stor, men klør ikke. Passer som hånd i hanske!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful