Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Nos Penisring var 1

Fun Factory Nos Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nos er fra latin og betyr "vi; oss" - og det er akkurat det som er formålet med Fun Factorys penisring. Den omhyggelig designede formen på ringen, kombinert med de vibrerende armene som er skapt for å ta vare på klitoris med dype, kraftige vibrasjoner, jobber sammen for å få dere ... til å komme sammen!

Den fløyelsmyke silikonringen er smalere på innsiden og bredere på utsiden for å matche formen på penis og tilfører den pirrende lille ekstra nytelsen til trykket rundt penis. Dette gir ikke bare langvarig ereksjon og økt følsomhet, men sørger også for at ringen holder seg på plass igjennom hele leken.

Legg nå til de to oppsiktsvekkende sterke motorene i vibratorens armer til moroa, og utstyret du bruker til elskov blir enda bedre. Vibrasjonene håndteres enkelt ved hjelp av den intuitive berøringskontrollen der du kan velge mellom 4 hastigheter som får tærne til å krølle seg, og 1 mønster fullt av overraskelser som får klitoris til å tigge om mer til dere oppnår O-er i absolutt verdensklasse!

Ringen er vanntett for dampende hete dusjøkter og lades lett opp med den inkluderte USB-laderen. Rengjør den med vann og mild såpe eller rens spesielt laget for sexleketøy for best mulig hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kukring
Anonymous - 13. mar. 2024
Utmerket, morsomt for oss begge, god klitorisstimulering. Anbefales absolutt.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Gode vibrasjoner
Anonymous - 13. mar. 2024
Det beste dekket vi noensinne har lekt med. Multifunksjonelt og gir veldig gode vibrasjoner. Veldig bra design og størrelse. Behagelig følelse og holder seg godt på plass. Det dårlige er stedet for startknappen på ringen, fordi den slår seg lett av midt i spillet. Og knappen har allerede gått i stykker to ganger, så den tredje er allerede i bruk. Ellers helt strålende og det beste dekket etter vår mening.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God kvalitet og effektiv
Anonymous - 3. dec. 2023
Vi er begge veldig begeistret
Maskinoversettelse fra sinful.se
Svært gode vibrasjoner
Anonymous - 5. feb. 2023
Sitter godt og gir gode vibrasjoner til kona som absolutt elsker det. I motsetning til andre penisringvibratorer gir denne kraftigere vibrasjoner med lavere frekvens, noe som tilsynelatende ble likt :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kvalitet
Anonymous - 10. nov. 2021
Flott passform og lekent lite leketøy. Anbefales på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig morsomt
Anonymous - 13. mar. 2024
Luksuriøs innpakning. Luksuriøst produkt. Morsom både på og når du holder den med en hånd. Vi har brukt den til både samleie og massasje, den fungerer utmerket.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Penisring
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra saker
Maskinoversettelse fra sinful.se
perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Seriøst, alle de andre penisringene med små kuler som passer, kast dem ut og kjøp denne i stedet! Verdt hver eneste krone. Den er fin og stram på kjæresten min, nok til at det krever litt fikling for å få den helt riktig, og vibrasjonene er fantastiske, for en motor. Den kan også brukes som vibrator alene uten å skuffe.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful