Vibrerende penisringer

Vibrerende penisringer gir dere større nytelse når dere elsker. De gjør det lettere for ham å holde ut lenger, mens for henne føles han hardere. Ringer som strammer rundt penisen gir dessuten mer fyldige ereksjoner og penisen hans vil dermed både se og føles større ut. I tillegg sørger de deilige vibrasjonene for å pirre begge parter, og gjør dermed vibrerende penisringer til et godt sexleketøy for par.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaper
Appstyrt (12)
Batteridrevet (25)
Fjernstyrt (11)
Hollow (1)
Oppladbar (43)
Regulerbar (3)
Reiselås (3)
Splashproof (6)
Thrusting Function (1)
Vanntett (48)
Vibrating (66)
Materiale
ABS-plast (1)
Elastomex (1)
Jelly (1)
Silikon (61)
TPE (3)
TPR (1)
Merke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (2)
B Swish (1)
baseks (7)
Bathmate (1)
Beauments (1)
CalExotics (1)
Dorcel (2)
Durex (2)
EXS (1)
Fantasy C-Ringz (2)
Frisky (1)
Fun Factory (2)
Hot Octopuss (3)
Hueman (1)
Je Joue (1)
King Cock Elite (1)
Lelo (1)
LELO (2)
Lovense (1)
Magic Motion (2)
Malesation (1)
Nexus (1)
OhMiBod (1)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (6)
Screaming O (1)
Sinful (11)
Svakom (1)
Tenga (1)
TENGA (2)
Velve (1)
We-Vibe (5)
You2Toys (1)
Vis alle 72 produkter
Du har sett 42 av 72 produkter
Vis flere

Vibrerende penisringer - en gave til par

Opplev sex på nye måter

For mange kan det virke utrolig grenseoverskridende å introdusere sexleketøy i parforholdet, eller i det hele tatt å snakke om å bruke det som en del av sexlivet. Dét på tross av at mange har eksperimentert med sexleketøy på egen hånd og bruker det når partneren ikke er tilstede. Betyr det at man ikke er fornøyd med samlivet eller forholdet? Eller handler det kanskje bare om at man vil prøve noe nytt? Og at man vil dele opplevelsen med partneren sin?

Vi i Sinful mener at sexleketøy og erotisk tilbehør kan tilføre en ny og mer lekende dimensjon til alle parforhold. De kan nemlig få oss til å snakke om hva vi tenner på og fantaserer om, samt hvordan vi liker å stimuleres og hva som kreves for at vi kommer i rett stemning når vi skal ha sex. Sexleketøy kan derfor hjelpe dere med å åpne opp for hverandre og bli bedre kjent med hverandres kropper og preferanser, hvilket vil kunne skape større intimitet mellom dere og dermed ha en positiv innflytelse på både sexlivet og parforholdet.

Start med vibrerende penisringer

Når dere først har bestemt dere for at dere kunne tenke dere å bruke sexleketøy sammen, gjelder det bare å finne ut av hvor dere skal starte. Og ettersom dere allerede befinner dere inne på denne siden, har dere et ypperlig utgangspunkt for å komme godt i gang. I denne kategorien finner dere nemlig alt av vibrerende penisringer til par. Dette er penisringer som kan gjøre underverker for dere begge, da de pirrende vibrasjonene både stimulerer ham og henne, alt etter hvordan de plasseres.

Mange vibrerende penisringer har nemlig vibratoren sittende utenpå selve penisringen og altså ikke inne i selve ringen, som man kanskje skulle tro. Det betyr dermed at alt etter hvilken vei dere dreier penisringen, vil den enten kunne stimulere både penisen og pungen hans, eller penisen hans og klitorisen hennes. Her gjelder det bare om å være kreativ med de forskjellige sexstillingene, så dere får mest mulig ut av vibrasjonene.

Velg riktig sexleketøy for dere

Vibrerende penisringer fås i et hav av forskjellige fasonger og i alle prisklasser, men koster vanligvis ikke skjorta. Det gjør det mulig for dere å kjøpe hjem flere ulike varianter, så dere kan prøve dere fram til den som passer dere aller best. Vi har både vibrerende penisringer fra kjente merker som Tenga, Velve og We-Vibe, og fra mindre kjente merker som gjerne er litt billigere. Enkelte varianter kan kombineres med andre produkter, mens på andre kan vibratoren tas av, og forvandler dermed sexleketøyet til en vanlig penisring uten vibrasjoner.

Fordelen med penisringer - enten de vibrerer eller ei - er at de gir ham hardere ereksjoner som dessuten varer lenger. Kombinert med pirrende vibrasjoner kan det gi dere mange gode stunder sammen i dobbeltsengen. Husk bare på at vibrerende penisringer (og penisringer generelt) ikke bør sitte rundt penis i mer enn 20 minutter, da de stenger delvis for blodtilførselen til penis. Det anbefales derfor at dere holder en pause innimellom, selv om vi forstår at det kan være fristende å bare leke videre.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no