Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory B Balls Analplugg var 1

Fun Factory B Balls Analplugg

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 279,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory B Balls er en ny og lekker analplugg til kvinner og menn som ønsker ekstra pirrende analstimulasjon.

Inne i B Balls er det to geishakuler som roterer når du beveger deg. Geishakulene gjør B Balls ekstra stimulerende, og de er derfor perfekte for deg som allerede har eksperimentert med analstimulasjon før og nå er klar for en mer intens opplevelse.

Fun Factory B Balls har et enkelt og sofistikert design som ligner Fun Factorys populære Smartballs Vaginakuler. B Balls er designet så de er enkle å føre inn og for å holde seg trygt på plass. Når du er ferdig med B Balls, er det enkelt å ta dem ut igjen på grunn av håndtaket nederst.

Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, siden kroppen ikke naturlig produserer glidemiddel i anus. Glidemiddelet vil gjøre innføringen av kulene enklere og mer behagelig. Med sin overflate i medisinsk silikon vil kulene føles ekstra myke og glatte sammen med glidemiddel.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)92
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSvensk, Japansk, Finsk, Fransk, Tysk , Italiensk, Engelsk, Russisk, Dansk, Spansk, Kinesisk, Nederlandsk, Norsk, Polsk
SKU14216
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God, men fæl overflate.
Mollypolly - 9. may. 2020
Den er veldig vond å innføre grunnet en overflate med kanter. Den er ikke slett. Så det var et gigantisk minus. Når den først er inni, er den god.
Føles fantastisk ut
Klacks - 17. aug. 2019
Denne silikonpluggen inneholder kuler som hopper rundt og pirrer ettersom man beveger seg rundt. Veldig deilig
Deilig
Kotte - 24. feb. 2019
Det är meget god att bruka mens man kosar sig med sin partner. Ikke så veldigt god å Vaske huset med då den blir lite obekväm efter ett tag. Största nackdelen är att den ikke är helt slät, förstår inte varför de trodde de var en god idé. Bortsätt fra de är den perfekt
Veldig bra!
Mille - 14. mar. 2021
Virkelig godt kjųp! Vibrasjonene fųles bra, og den holder seg inne, så du kan gå rundt med den på mens du er på shoppingtur osv. ;)
0
Beste anal leketųy her
Lene - 26. jul. 2020
Denne pluggen er den villeste nytelsen! Med en vibrator i enden av pluggen går testiklene amok på en flott måte. På grunn av den smale enden er den ekstremt behagelig å gå rundt med. For hvert trinn rister testiklene. En tur til matbutikken blir plutselig noe helt annet! Jeg ser frem til å prųve det med en partner.
0
Ikke så bra som forventet
Anonymous - 1. aug. 2023
Produktet var litt mindre enn forventet, og det sitter ikke så godt som det burde. Den ytre kulen glir ut etter hvert. Produktet er vanskelig å rengjøre på grunn av overflatemønsteret. Ok, men jeg hadde forventet en bedre følelse med de roterende kulene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det var noe som manglet
Anonymous - 1. nov. 2022
Rengjøring krever litt presisjon Kan brukes ubemerket Min smak for liten "skranglefunksjon" bra
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Skjelvende vellyst
Anonymous - 11. dec. 2022
Jeg har tidligere testet varianten med bare én kule på, og den var fantastisk, så jeg tenkte at denne måtte være dobbelt så fantastisk, noe den absolutt er. Visst, hvis du er over, kan den andre kulen være litt vanskelig å få inn når du lar den første finne sin plass, men med ro og tålmodighet glir også den på plass. Når du er på plass, kan du kjenne hvordan kulene inni beveger seg og virkelig forsterker følelsen og opplevelsen. T-ankeret ligger behagelig mellom rumpeballene og gir en følelse av trygghet. Jeg gleder meg til å teste den med jenta mi, og i meg og henne.
Maskinoversettelse fra sinful.se
For et fantastisk produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Et produkt som gir en ekstra "kribling" Fantastisk å bruke enten med partneren din eller hvis du vil være ekstra slem, bruk deg selv i hemmelighet på byen eller på jobben!!!! "Ankeret" synes tydeligvis at noen er for små, men det er ikke et problem jeg har opplevd. Relativt stivt materiale som bare gjør det lettere å få på plass. Litt uvanlig følelse i begynnelsen, men etter en stund med bruk vil du ikke slutte! Livet blir straks litt kjedeligere når du må legge bort disse koselige kulene. Anbefales på det varmeste! /F
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk plugg
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne analpluggen er helt fantastisk å bruke. Første gang jeg hadde den, kjente jeg med en gang at dette er noe for meg! Ganske enkel å sette inn, men litt vinglete når den store kulen skal inn. Når den først er inne, er den fantastisk. Kulene i den kjennes tydelig, noe som gjør at du føler deg litt kåt med en gang. Litt forbudt, men kult. Gikk en tur i byen med den, og det var skikkelig kult å kjenne hvordan kulene beveget seg i anus. Da jeg kom hjem, måtte jeg legge meg i sengen og runke en herlig og stor ladning. Kjøp den!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful