TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Analkuler

Analkuler gjør det mulig å eksperimentere med anal stimulering i eget tempo ved å bestemme hvor langt leketøyet skal føres inn i anus og hvor fyldig stimuleringen skal være. Dermed er det et ideelt leketøy for nybegynnere innen analsex.

Analkuler - en kilde til anal nytelse

Hva er analkuler?

Analkuler er en rekke kuler eller perler festet til en snor eller en slags pinne. Noen varianter har to kuler, mens andre har opptil ti kuler. Kulene kan brukes under både samleie og onani, og når man vet at man er ved å nå klimaks kan analkulene langsomt trekkes ut, hvilket gir en fantastisk orgasme. Analkuler kan dessuten brukes både alene eller sammen med en partner.

Mange begynner med analkuler når de starter med anallek nettopp fordi de kan gi en gradvis stimulering av anus og/eller prostata. Anal stimulering er nemlig en kilde til nytelse for alle kjønn og kjønnsidentiteter. Det finnes ikke bestemte typer av leketøyet som bare er til ett kjønn eller én kjønnsidentitet, så det er opp til det enkelte å finne ut av hva man personlig foretrekker. Det populære sexleketøyet finnes i mange ulike versjoner og i forskjellige størrelser, så det finnes noe for alle og enhver.

Hygienen skal være på topp

Når man anvender analkuler er det viktig at hygienen er på topp. Derfor anbefaler vi å rengjøre anus innen bruk, samt å gjøre selve kulene rene etter du er ferdig å leke med dem. Dermed forlenges også levetiden på leketøyet og man unngår at bakterier sprer seg fra kroppen til leketøyet (og muligvis til andre steder). Som med så mye annet sexleketøy, finnes det også forskjellige nivåer når det kommer til analkuler. Mange nybegynnere starter derfor med et analsett som ofte inneholder både analkuler, analplugger og analvibratorer. Dermed kan man prøve seg frem til det man liker aller best. Det er nemlig stor forskjell på menneskers anatomi og hvilken form for stimulering som føles mest behagelig varierer derfor fra person til person.

De mest avanserte kulene er de lange kjedene med mange og store kuler på samt kjeder med vibrerende kuler. Hvis du er i tvil om hvordan du bruker analkuler eller andre typer analleketøy, kan du finne mer informasjon i vår nybegynnerguide til analleketøy. Her kan du også lese mer om hvordan du rengjør både leketøyet og deg selv, samt hva du kan gjøre for å få den best mulige opplevelsen første gang du eksperimenterer med anal stimulering.

Finn den rette analkule for deg

Blant de mest populære analkulene er Bendy Beads fra Fun Factory verdt å nevne. Bendy Beads er en myk og fleksibel kjede med små kuler. Den er enkel å anvende på grunn av sitt brukervennlige design og ergonomiske håndtak som gjør at den ikke sklir opp der hvor den ikke tilhører. Kjeden har fem stimulerende kuler som varierer i størrelsen, slik at den første kulen er den minste og den siste kulen er den største. Den gradvise økningen på kulenes størrelse gjør det mulig å tilpasse stimuleringen ettersom man venner seg til å fylles mer og mer ut. 

Andre populære analkuler er Sinfuls egne varianter som er perfekte for nybegynnere. Analkulene er enkle å håndtere og er laget av silkemyk silikon som gjør de utrolig behagelige å leke med. For de mer erfarne kan de forskjellige analkulene fra Anal Fantasy derimot gi en frekk utfordring. Uansett om du foretrekker disse kjedene eller andre produkter, kan du imidlertid være sikker på at du vil finne det rette leketøyet for deg blant vårt store utvalg her på siden.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful