Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Lyla 2 Fjernstyrt Vibratoregg var 1

LELO Lyla 2 Fjernstyrt Vibratoregg

Velg Farge:
Relaterte produkter
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La håndbevegelsene dine kontrollere hastigheten og frekvensen på de vidunderlige vibrasjoner fra LELO Lyla 2. Det elegante egget er utstyrt med smart SenseMotion-teknologi og har 50% mer kraftfulle vibrasjoner enn forgjengeren.

Den innebygde teknologien gjør det mulig å styre vibrasjonene ved å vinkle fjernkontrollen på ulike måter, men de kan også kontrolleres manuelt ved bruk av knappene på egget. Du får til sammen 8 stimulerende innstillinger som byr på alt fra pirrende summing til intens rumling. Egget lades opp med USB-kabelen som følger med.

Vibratoren er dekket av myk, medisinsk silikon som vil føles enda bedre med et lag vannbasert glidemiddel. Sammenlignet med mange andre fjernstyrte vibratoregg på markedet er Lyla 2 svært støysvak og er dermed opplagt til lekne eksperimenter ute i offentligheten.

Lyla 2 har følgende forbedringer: 50% mer kraftfulle vibrasjoner, muligheten til å styre vibrasjonene med knappene på egget, 3 ganger så sterk trådløs forbindelse mellom egget og fjernkontrollen.

Eksperttips! Eggets vibrasjoner synkroniseres med fjernkontrollen og forvandler dermed denne til en klitorisvibrator. La fjernkontrollen stimulere klitoris mens eggets stimulerer ditt indre.

MerkeLELO
Produkt vekt (g)37
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)7.9
Innførbar lengde (cm)7.9
Diameter (cm)3.2
Strømkilde2 x AAA (Inkludert), USB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonshastigher8
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeRussisk, Fransk, Kinesisk, Spansk, Engelsk, Tysk , Italiensk
SKU11814
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
utrolig deilig
bilal abounachat - 8. jun. 2020
sjesken
Skuffet
Heidi - 13. feb. 2019
Hadde høye forventninger til egget, mitt første egg. Kommer dessverre til og bli liggende i nattbordskuffa. Det var ikke lydløst og orgasmegaranti va det hvertfall ikke.
Elsker det...
Anni - 30. may. 2018
"Virkelig alle pengene verdt. Kan ikke beskrives hvor godt og fantastisk dette leketøyet er. MÅ og SKAL prøves...."
Ikke mindre enn FANTASTISK
Line - 29. may. 2018
"Har prøvt utalligge egg, men ingen slår dette luksusegget fra LELO. Syntes det var en høy pris å betale for et egg, men hvis jeg legger prisen sammen på alle de defekte egg jeg har kjøpt, er det jo super billig :) Det er veldig deilig når man har det liggende i hånden. Og man blir absolutt ikke i tvil om at dette er et luksusprodukt. SKAL BARE PRØVES!"
Eggende
Quinde - 29. may. 2018
"Egget er sublimt til forspill, og med sine fantastiske vibrasjoner gir den gyldne løfter om den syvende himmel. Det eneste minus er at fjernkontrollen summer ganske høyt, iallefall til den riktige innstillingen er funnet, men deretter fungerer det upåklagelig. Selve egget er svært lydløst, så det kan nytes på restaurant, på kino eller på kjøpesenteret - mulighetene er ubegrensede, kun fantasien setter en stopper, så la den bare bli utfordret! Partnere vil gjerne gjøre livet litt morsommere for hverandre, bør kjøpe dette egget med en gang. Det er laget i et helt unikt og deilig materiale."
Morsomt...
Dorthe - 29. may. 2018
"Kan klart anbefales... Vi hadde en kanon kveld på en fest!!!! Overraskende da min mann slo den på og styrte forløpet... Den er dessverre ikke så lydløs som vi hadde ønsket...."
Ganske utmerket
Valshoreil - 29. may. 2018
"Så ble dette testet..""Alle"" brukerne synes jo til å syntes dette er et fremragende leketøy. Gode vibrasjoner, fantastisk materiale, og generelt en god opplevelse. Egget kan også stå selvstendig hvis den brukes som truseinnlegg. Men har også noen virkelig gode erfaringer med det om det brukes innvendig sammen med en wand på klitoris. Dessverre kan ikke dette egget få beste karakter, da jeg opplevde at signalet ikke er helt godt i en stor gruppe. Samtidig oppleves en viss støy ved bruk i folkemengder hvor det er helt stille. Og jentene gav uttrykk for et visst ubehag når det skulle tas ut. Så et ganske godt leketøy, men ikke helt toppscore fra meg."
Morsomt
H - 29. may. 2018
"Morsomt leketøy som jeg har brukt sammen med min elsker med stor fornøyelse for oss begge! Kan også brukes alene. Enkel å plassere inn. Deilig kvalitet. Bråker litt mer enn hva jeg hadde forestilt meg!"
SUPERT KJØP
C. Sørensen - 29. may. 2018
"Kjøpte det som et ekstra krydder for min kjæreste, og har brukt det ved flere anledninger i byen... Det fungerer helt etter hensikten, og gjør HELT sikkert det som det skal, og litt mer.. Den er ikke helt lydsvak, men med litt bråk i bakgrunnen er det ingen som hører det. Denne er et sikkert godt kjøp, og fungerer veldig fint ... :-)"
OOOO!
trine7936 - 29. may. 2018
"Min mann 'tvinger' meg til å bruke denne når vi er ute og drikker kaffe i byen eller på shopping. Bruker den også i sofaen om kvelden, etter at ungene er i seng. Den er virkelig effektiv og god! Jeg og min bi-venninne har hver vår, og vi gir fjernkontrollene til hverandre når vi er i byen. Det er en spesiell følelse på danskegulvet når hun skrur den på, og jeg har mer enn én gang fått orgasme på både dansegulvet, på shopping og kafé."

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful