Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Liberator Jaz Sexpute var 1

Liberator Jaz Sexpute

kr 1 695,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker dere å gjøre deres yndlings sexstillinger enda bedre, eller prøve helt nye stillinger? Så er Liberator Jaz den perfekte sexpute til dere!

Den kileformede pute gjør at dere kan oppleve stillinger fra helt nye vinkler - Prøv f.eks. misjonærstillingen og se hvordan puten hjelper med en dypere penetrasjon og bedre stimulasjon av kvinnens g-punkt. Liberator Jaz kan brukes som støtte og kan avlaste stillinger som ellers vil være mer belastende. F.eks. vil Liberator Jaz gi kvinnen større frihet og overskudd til pirrende bevegelser, i stillinger hvor hun kanskje normalt ville brukt krefter på å holde benene oppe, for å oppnå penetrasjon fra en annen vinkel.

Liberator Jaz er en myk og stabil pute, som har komforten i fokus. Puten holder formen og sklir ikke rundt, når dere bruker den, sammenlignet med hodeputer og tepper.

Liberator Jaz er både velegnet til dere som har erfaring med sexputer og til dere som vil prøve en sexpute for første gang. Bruk puten til å utforske seksuelle muligheter og for å oppnå større nytelse, uansett hvor lenge dere har vært sammen.

Dens beskjedne størrelse, lave vekt og diskrete design, gjør at man enkelt kan ta Liberator Jaz med på farten.

Liberator Jaz har et trekk, som kan tas av og maskinvaskes. Innvendig har puten et trekk av polyester, slik at den indre kjernen av skum vil trekke inn veske.

Mål: Liberator Jaz er 18 cm høy, 37 cm bred og 50 cm lang.

MerkeLiberator
Produkt vekt (g)1000
Full lengde (cm)50
PrimærmaterialePolyuretan
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU13469
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Funket som forventet
Double O Sausage - 23. sep. 2021
Puta gjorde susen, og virket som forventet
Veldig bra.
Knerten - 17. dec. 2018
Hurrapute. Ligger behagelig å kommer godt til. Stemmer ikke at den ikke sklir unna da,men funka dor det. ;)
Veldig hendig pute
Gaijin - 27. sep. 2017
Litt lei av å bruke myke hodeputer til soveromslekene, og at det er de samme putene du skal legge hodet ned på etterpå? Then, look no further! Hatt denne puten et par år nå, med relativt flittig bruk, og den kommer virkelig til sin rett! Funksjon: Fungerer supert når det er for å løfte rumpen hennes litt opp (både i misjonær eller hvis hun ligger på magen. Ditto er den veldig hendig for å avlaste begges knær hvis hun skal sitte i fanget hans (så har han den under sin rumpe). Spesielt for meg med litt "lurvete knær", så er jeg helt avhengig av avlastningen denne gir. Vil tro den funker fint i mange andre stillinger også ;) Den er også god å ha i korsryggen ved f.eks frokost på senga o.l! Utseende: Puten er ikke SÅ diskré, da formen på den skiller seg ut fra det meste andre man trolig har i hjemmet, men den skriker heller ikke ut hva den normalt vil brukes til. Om man liker design/farger osv vil alltids være en smakssak. Personlig synes jeg den er helt ålreit, og har ingenting å utsette på form, farge eller materiale. Siden den er svart vil eventuelle flekker komme greit til syne, men som med mye annet så er man kanskje ikke så interessert i å bruke noe som er skittent uansett (ref; legge hodet på en pute som er brukt til samme formål). Materiale/holdbarhet: Enkelt og greit å vaske det utvendige trekket. Har som sagt hatt denne et par år nå, og den er like kjekk i dag som da den var ny, uten å ha "kollapset" i midten eller lignende. Det myke mikrøfløyelstrekket er ikke så lett å skli av på, så man slipper å måtte justere seg så mye underveis, i tillegg flytter ikke trekket seg rundt slik et vanlig putevar ville gjort. Alt i alt et topp produkt det er lett å anbefale videre!
Fornųyd
Hanne A. - 12. jun. 2013
Jeg kjųpte puten for å overraske mannen min, og heldigvis likte han den veldig godt. Den gir god stųtte og er veldig behagelig. Den er også enkel å ta med oss så vi har også brukt den til frekke pauser under lange kjųreturer. Det gjųr turen på vei til en familiebursdag mye gųyere :) Vi liker veldig godt at du ikke sklir rundt på den, slik vi gjorde da vi brukte vanlige puter. Det er litt dyrt, men vi er godt fornųyd og bruker puten flittig.
0
Hųy kvalitet, solid, men kanskje litt dyr
r - 28. sep. 2020
TL;DR: Jeg anbefaler denne puten på det sterkeste hvis du er ute etter en slitesterk pute av meget hųy kvalitet for sexlek eller enda mer! Fųrst og fremst skal jeg innrųmme at disse putene var litt av et impulskjųp fordi jeg ikke er i et forhold av noe slag, så i det minste med en gang kunne jeg dessverre ikke prųve dem med en partner. Men jeg angrer fortsatt ikke på kjųpet mitt, for ja, denne puten har single som meg bruk for! Fųrst var jeg litt i tvil på om en sånn "spesialpute" av gjennomsnittlig stųrrelse kunne stųtte min "litt overvektige" kropp, siden puter vanligvis blir litt flate under meg (noe som ikke er produktets feil – det er å forvente) . Men materialet var mye hardere enn jeg forestilte meg, og jeg kan si at denne puten tåler mye vekt. Men den har også en fin "fleksibilitet", slik at du ikke vil ligge på toppen av en pent formet stein. Den former seg veldig naturlig og komfortabelt til kroppens struktur. Så denne er veldig fin å ligge på, uansett hvor nųyaktig du plasserer den under deg. Materialet i belegget er også utrolig mykt mot huden. Det gjųr ikke huden svett, og det hindrer virkelig godt at puten glir. Det er også veldig enkelt å ta det av, for eksempel hvis du sųler kaffe eller vęsker på det og du må vaske det. Puten har unektelig brakt stimulering inn i onanirutinen min, og gjort det lettere å få orgasme i visse stillinger. Dessuten har jeg brukt den mens jeg slapper av hjemme. Det er en behagelig hodestųtte for å se Netflix på sofaen, og en fotstųtte når jeg skal sove. Den eneste ulempen er prisen på produktet. Men det ser ut til å vęre på grunn av det Liberator-merket. Liberator har etter min mening markert seg som en pioner innen sexmųbler, og selv om produktene holder veldig hųy standard, i hvert fall basert på denne puten, er jeg ganske sikker på at veldig god kvalitet og vellagde puter kan fås billigere. (selv om de ikke markedsfųres som sexputer). For å svare på spųrsmålet "er produktet kinky?", sier jeg at i seg selv er ikke dette produktet kinky. Det er en pute. Det er en velformet pute av god kvalitet, men likevel en pute. Etter min mening er det eneste som ved fųrste ųyekast muligens kan antyde at det er en "sexpute" den flotte Liberator-logoen på siden. Og selv da, kun for de som allerede kjenner merket. Jeg synes dette produktet er glimrende for både vanlig sex og kinky lek. Bare fantasien din setter grenser!
0
FLOTT
Anton Lindskog - 18. jan. 2020
Det er veldig vakkert, jeg liker det, takk
0
jazzy
Anonymous - 4. mar. 2023
Akkurat passe størrelse og trenger ikke å blåses opp
Maskinoversettelse fra sinful.se
Hard, men myk
Anonymous - 13. mar. 2024
Glatt og behagelig overflate som gjør den stabil mot underlaget, enten det er et laken eller gulvet. God hardhet som gjør vinklene fantastiske.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful