Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Liberator Wedge Ramp Sexpute var 1

Liberator Wedge Ramp Sexpute

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Liberator Wedge Ramp vil revolusjonere sexlivet deres og gi dere muligheten til å opplevel mange nye stillinger. Det ergonomiske og fleksible designet gir dere bedre opplevelser, i mange forskjellige posisjoner. Med sexputen vil det også være enklere å holde deres yndlings stillinger, over lang tid. Wedge Ramp er formstabil, har en lav vekt og et diskret design. Trekket er avtagbart og kan maskin vaskes. Innvendig er puten betrukket med polyester, slik at skumkjernen ikke suger til seg veske. Sexputen er ca 31 cm høy, 86 cm bred og 61 cm lang. Det medfølger 1 blindfold og 4 mansjetter, som kan spennes fast til sexputen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vel verdt pengene
Anonymous - 2. feb. 2023
Så vi tok med denne etter mange måneders overveielse om å bruke så mye penger på disse kilene. Og vi kan ærlig si at det var verdt hver krone. Vi har brukt dette med og uten begrensningene og med blindfoldet, og det gir et nytt nivå av slemhet til soverommet. Det gir subduksjon og et mye høyere nivå av opphisselse, og stillingene du kan oppnå sammen med bedre penetrering er bare utrolig.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
komfortabelt og morsomt
Anonymous - 1. apr. 2024
Et kvalitetsprodukt som er perfekt pakket i en like luksuriøs som kompakt eske, og som går tilbake til normal størrelse når den pakkes ut. De to elementene gir deg lyst til å prøve alle mulige kombinasjoner, og når du endrer posisjon (eller vinkel), får du raskt nye opplevelser. Festeanordningene er svært behagelige og krydrer tilværelsen. Prisen er høy, men det er en fin gave til par.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
En pano-pute fra de beste av de beste
Anonymous - 13. mar. 2024
Med denne puten blir det en kunstform å knulle en kvinne i rumpa. Inntrengningsvinkelen kan justeres helt nøyaktig. Puten er laget av et spesielt slitesterkt materiale. Det isolerte trekket er også av høy kvalitet. Det er lurt å ha et håndkle på puten for å unngå de fleste vaskingene. Det er fint å prøve ut nye stillinger ettersom putene kan plasseres oppå hverandre på mange forskjellige måter. Det finnes også et fint bondage-sett som gir selv den mest erfarne innbruddstyv nye ideer, selv om helvetes flotko har en lapp på luken og malere i huset :D
Maskinoversettelse fra sinful.fi
deilig pute som oser av kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte denne sexputen da den gir mange gode sexstillinger, og den skuffer absolutt ikke produktet oser av kvalitet selv når du pakker den ut. Veldig enkelt å sette opp og super gode bilder og tekst også selve puten er mega deilig, og trekket kan vaskes kan jeg bare si .... kjøp den før naboen din ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful