Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Marc Dorcel Analplugg med Geisha Kule var 1

Oversikt

Prøv denne lekre lille analpluggen fra Marc Dorcel, som har en innebygd geishakule som gir deg ekstra stimulering! Selve analpluggen vil stimulere og pirre deg, samtidig som geisha kulen beveger seg i takt med bevegelsene dine. Det vil føles ekstra pirrende og helt sikkert skape glede. Analpluggen er laget i deilig silikon, som gir en helt føyelsmyk og glatt overflate. Overflaten vil føles ekstra deilig hvis du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med den. Det vil også gi en bedre innføring av pluggen. På foten av analpluggen er det dessuten en stor hvit simili diamant, som gjør pluggen pen og feminin. Denne analpluggen kan brukes av både kvinner og menn. Den har en diskret størrelse (8cm høy og 3,2 cm bred), som gjør den velegnet til deg som er ny innenfor analstimulering. Den innebygde geisha kulen gjør pluggen også velegnet til deg som ønsker en analplugg med litt ekstra. I esken følger det med en stoffpose til oppbevaring av analpluggen. Husk å rengjøre pluggen grundig etter bruk og bruk evt. en Sexleketøys Rengjøring for optimal hygiene. Merk: Marc Dorcel Analplugg med Geisha Kule fås også i en annen utgave her på sinful.no, hvor foten er uten en simili diamant.

MerkeDorcel
Produkt vekt (g)41
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)8
Innførbar lengde (cm)7
Diameter (cm)3.2
Bredde (cm)3.2
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSvensk, Gresk, Engelsk, Kinesisk, Tsjekkisk, Polsk, Dansk, Portugisisk, Spansk, Finsk, Fransk, Norsk, Nederlandsk, Russisk, Tysk
SKU13503
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Greit for nybegynner
Ellen - 3. mar. 2022
Greit å starte med for nybegynner. Litt liten for å gi stor effekt.
Flott plugg
Konstantin - 15. may. 2017
Pen utfųrelse, fast form og med god plass til lukkemuskelen (!). Rumler diskret og minner deg om åpningen.....
0
Spennende
Fru. - 26. oct. 2016
Alt i alt veldig bra, og det gjųr det litt morsommere med kulen i bevegelse mens vi beveger oss. Den kan imidlertid klype litt ved stoppblokken der Diamanten er plassert
0
Bra for nybegynnere
Michael - 26. aug. 2015
Kjęresten og jeg ble enige om å prųve denne fine buttpluggen da den var liten og enkel, og diamanten i enden er veldig opphissende. Vi bruker den jevnlig da den er lett å fųre inn og ta ut. Kulen fųr pluggen gir ekstra glede til damen, og hun har aldri hatt så gode orgasmer fųr, har til og med brukt pluggen noen ganger, og den er deilig å gå rundt med! ;-) Den er også flott for oppvarming fųr analsex. Pluggen er superenkel å rengjųre, da den ikke har noen kanter eller lignende. ;-) ;-) Alt i alt kan jeg ikke annet enn å anbefale den til andre! ;-)
0
Nydelig produkt
Anja - 5. sep. 2014
Denne analpluggen er både feminin og behagelig. Den stimulerer og bidrar til å skape en spennende og deilig opplevelse på grunn av sitt behagelige materiale og kulen som beveger seg inne i pluggen. Jeg vil anbefale dette produktet til nybegynnere da den er enkel å få både inn og ut. Den er ikke for stor og er lett å rengjųre. Samt behagelig og fin å se på. Ųnsker du en positiv, eventyrlig og stimulerende opplevelse, er produktet akkurat tingen for deg. Det eneste minuset er at du kan hųre ballen bevege seg inni pluggen.
0
Min gave
Rikke - 24. sep. 2013
Jeg falt umiddelbart for designet til denne lille pluggen. Den passer godt inni meg da den er feminin og ikke sęrlig stor. Så for meg er dette et flott sted å starte. Den lille kulen inni er ekstra deilig, siden den nesten vibrerer når du går. Partneren min kjųpte den til meg som gave når han var i USA. Vi syntes begge det er opphissende at jeg bruker den når jeg er alene. Jeg gleder meg til han kommer hjem og vi kan bruke den sammen! Jeg kan anbefale den til andre nybegynnere, eller andre som bare vil ha noe som kan brukes offentlig, uten at andre vet omdet. Jeg synes i hvert fall det er en opphissende tanke!
0
Den beste pluggen i verden!
Anonymous - 5. nov. 2021
Så jeg anbefaler denne til ALLE! Jeg elsker å føle meg fylt av en plugg, men jeg er ikke så glad i inn-og-ut lek, og denne er perfekt fordi ballen på innsiden skvulper rundt der inne når jeg beveger meg, og det gir en bedre stimulering enn alle de andre pluggene jeg har prøvd! Den har liksom ekstra alt! I tillegg er den vakker å se på!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Utrolig vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Utrolig vakker, føler meg så utrolig fancy når jeg har den på meg. Elsker det faktum at den vibrerer naturlig når du beveger deg, det er utrolig opphissende. God størrelse selv om jeg er vant til anal lek, ikke for liten i det hele tatt i motsetning til andre anal plugger jeg har prøvd som også skal være for nybegynnere.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ekstremt hyggelig!
Anonymous - 9. jan. 2017
Kjæresten min, som aldri har opplevd anal nytelse, elsket dette så mye at hun nå vil bruke den nesten hver gang vi har sex! Hun har prøvd analsex med andre før, og hatet det, men hun ville prøve det med meg, og nå er jeg den lykkeligste fyren i verden :D Morgenen etter at vi først prøvde den, kom hun til meg og tilbød seg å tilfredsstille meg uten å bruke den først... hvis ikke det er en lykkelig slutt, så vet jeg ikke hva som er det! Hun har til og med anbefalt denne pluggen til en av vennene sine som hadde de samme problemene med analsex... Den er liten nok til å passe med liten innsats, den faller ikke ut, den har den svært stimulerende geisha-kulen inni seg, og når hun viser meg rumpa, skinner juvelen på håndtaket mot meg som et løfte om himmelen for meg også.... beste kjøp..... Sikker "inngang" (haha) for å begynne å nyte analsex! TAKK SYNDIG!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bra plugg for nybegynnere
Anonymous - 8. jun. 2013
Det er fint å finne en analplugg som er både liten og feminin, slik at førstegangskjøpere ikke blir avskrekket. Jeg var litt i tvil om det var en god idé med kulen inni, da jeg ikke visste om den ville tilføre for mye ekstra til opplevelsen, noe som kan være nok i seg selv i starten. Men jeg er faktisk veldig fornøyd med den. Jeg liker materialet og at den har en så myk overflate, så absolutt en anbefaling herfra.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Marc Dorcel Analplugg med Geisha Kule

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
kr 419,00kr 335,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful