Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator var 1

Oversikt

Har du lyst til å nyte tirrende analstimulering og samtidig tilfredsstille partneren din med en ereksjon som varer enda lenger? I så fall er Rocks Off Ro-Zen Pro et utmerket valg.

Den kombinerer deilig massasje av mellomkjøttet med en intens stimulering av prostata, som vil løfte orgasmene dine opp i nye høyder. Den gir dessuten også en stram følelse omkring penis og testikler, slik at du får en kraftigere ereksjon som varer lenger.

Den avtakbare vibratoren har 10 forskjellige vibrasjonsnivåer som du enkelt skifter mellom via en enkel knapp. Den er vanntett og oppladbar, slik at du kan nyte vibratoren igjen og igjen, uten at den mister kraft.

Rocks Off Ro-Zen Pro er laget av medisinsk silikon og har en myk overflate. Prostatastimulatoren kan føres inn ca. 9 cm og har en diameter på 4 cm på det bredeste. Ringen til penis og testikler kan strekkes slik at den passer de fleste størrelser. Pro er en forbedret utgave av den populære bestelgeren Rocks Off Ro-Zen.

MerkeRocks Off
Produkt vekt (g)120
Full lengde (cm)15.5
Innførbar lengde (cm)9
Diameter (cm)3.8
Bredde (cm)3.8
StrømkildeUSB-lader
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk
SKU15770
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kjekk og spennende
Mann 30 - 18. jan. 2024
Likte den veldig godt. Det ble intense orgasmer når det ble kombinert med onanering. Flere spennende vibrasjoner. Datt litt ut første gang, men det gikk uansett greit. Var mye bedre andre gang. Fornøyd med kjøpet og gleder meg til den skal brukes igjen.
Grei, men kanskje ikke for en nybegynner?
Basse - 1. sep. 2021
Helt ok, men litt stor for en nybegynner. Da det er litt kort mellom ringene og pluggen, fører dette til at pluggen dras fremover og presset på prostata blir noe redusert. (190 høy, så muligens bedre for noen litt lavere?)
Liten plug men for store ringer. Veldig god og kraftig vibrator.
Olle2018 - 12. aug. 2018
Helhetlig veldig skuffet da pluggen ble for liten og glidde lett ut samtidig som ringer for penis og pung var litt for store og ikke strammet godt nok. Så passet ikke så godt for meg. Vibratoren som følger med derimot, veldig kraftig og stille med deilig og svært pirrende variasjoner. Lett å lade opp igjen. Definitivt den beste i hele pakken. Vibratoren anbefales på det sterkeste utenom.
En skuffelse
kb - 3. may. 2020
Strålende idé, med god vibrator. Den forblir bare ikke inne av seg selv :-( så du må holde den inne med hånden :-(
0
To-i-én
A.K.G - 2. apr. 2017
Veldig fin sak, men det krever litt ųvelse og tilvenning til å få det riktig til. Kjųpte den fųrste gang fordi jeg ųnsket å utforske anal stimulering og samtidig fordi man kan ta ut vibratoren og bruke separat. Du får både en prostatavibrator og en nydelig liten klitorisvibrator.
0
For trangt og lite for meg!
Jonte - 7. nov. 2020
Som produkt er den spennende og fin, men penisen min er for stor og da sitter ringene alt for stramme på så det fųles ikke så fint (eller sunt for blodsirkulasjonen). Designet er ganske kort og har en bredere del litt for langt nede, noe som gjųr at den glir lett ut og ikke blir liggende slik du ųnsker. Jeg syntes det var morsomt å bruke og dessverre var det en engangsopplevelse for meg. Vil kanskje fortsette å lete etter en annen variant. Vibrasjonene er imidlertid veldig gode og det er mange forskjellige varianter å velge mellom.
0
"Fyrens beste julegave noensinne"
Rått - 15. jan. 2020
Kjųpte denne til mannen. Trodde ikke han ville bruke den fordi det er litt tabu for menn med ting bak. Han testet den og er nå mer eller mindre avhengig;) kraftige vibrasjoner og penisringen sitter godt. Beste kjųp.
0
Det er OK, men...
Anonymous - 13. mar. 2024
Dessverre er avstanden mellom ringene og stiften for kort, slik at stiften ikke holder seg på plass og lett sklir av. Hvis du bruker den ytre ringen på testiklene, holder den godt. Det er synd å ikke nå ellers et godt produkt og godt materiale.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kort fornøyelse
Anonymous - 13. mar. 2024
For kort, i tråd med tidligere anmeldelser, og holder seg derfor ikke veldig bra på plass. Vibraen gikk i stykker etter to gangers bruk, så du bør ikke forvente lang levetid fra dette produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Rocks Off RO - Zen Pro Prostata Vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg anbefaler dette produktet på det varmeste. Det er ingen vibrasjoner i penisringen, men den klemmer prostata veldig bra. Stille leketøy og kort ladetid.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
kr 529,00kr 423,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful