Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful 2-i-1 Bliss Vibratoregg og Klitorisvibrator var 1

Sinful 2-i-1 Bliss Vibratoregg og Klitorisvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 699,00kr 524,25
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Opplev både indre og ytre stimulering med Sinful 2-i-1 Bliss Vibratoregg og Klitorisvibrator. Du får et hav av pirrende lekemuligheter for deg og din partner. Siden fjernkontrollen både kan brukes som den er eller kan være med på å gi et ekstra lag med lay-on klitorisvibrator får du det beste fra to verdener med dobbel stimulering. 

Skru på det fløyelsmyke egget før det føres opp i vaginaen, der det stimulerer ditt indre med deilige vibrasjoner. Egget, som er 7 cm langt og har en diameter på 3,6 cm, har myke former som gjør det enkelt og behagelig å føre egget inn. Bruk sammen med et vannbasert glidemiddel for å gjøre prosessen så smidig som mulig. 

Når egget er på plass kan partneren din bruke den diskrete fjernkontrollen til å veksle mellom de 10 forskjellige vibrasjonsinnstillingene. Hold inne knappen med WiFi-ikonet i 3 sekunder for å skru på vibrasjonene, så dere kan utforske den herlige stimuleringen.

Men lekene slutter ikke her. Den 10 cm lange fjernkontrollen fungerer også som en selvstendig klitoris- og trusevibrator. Trykk på knappen med puls-ikonet for å skifte mellom de 10 vibrasjonsinnstillingene. Hold samme knapp inne i 3 sekund for å skru på og av vibratoren.

Begynn forspillet mens dere er ute i offentligheten, og fortsett leken når dere kommer hjem. Fjernkontrollen gjør det mulig å styre vibratoregget på avstand og har en rekkevidde på opptil 10 meter.

Begge deler er vanntette og både egget og fjernkontrollen lades opp med USB-kabelen som følger med. Rengjør med varmt vann og mild såpe eller sexleketøyrens for optimal hygiene. 

MerkeSinful
Produkt vekt (g)100
Full lengde (cm)10
Innførbar lengde (cm)7
Diameter (cm)3.6
StrømkildeP2 USB-lader
Brukstid (min)45
Vibrasjonsmønster10
Vibrasjonshastigher2
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU23572
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Very nice
Helene - 13. may. 2024
Kjempebra!! Elska produkta, dei vibrera sterkt og har artige ulike mønster som man kan leike seg med. Kjæresten min liker også klitorisvibratoren, for man kan bruke den overalt :) gav kontrollen til kjæresten min mens jeg hadde egget inni og det var kjekt for oss begge. Ingenting negativt å sei om produktet
Spennende og godt leketøy for han og henne.
E.Honda - 1. aug. 2023
Spennende og godt leketøy for han og henne. Snedig med oppladbare batteri som varer veldig lenge. fint design laget av godt og behagelig materiale. Mange og varierte vibrasjonsmoduser. vibrer godt og kraftig. Ikke stillegående og lager en del lyd. Fjernkontrollen vibrer også.
Veldig høy lyd
Hei - 7. mar. 2023
Har nettopp fått min er det meningen den skal lage så høyt lyd?lyden på vibrasjonen er kjempe høyt
!!
Anna - 31. may. 2021
Er så begeistret for dette produktet. Jeg var faktisk virkelig overrasket over hvor god den er til den prisen. Kan 100% anbefales
0
Nydelig leketųy
Mille - 20. mar. 2021
Flott med multifunksjon, da både egg og 'fjernkontroll' vibrerer. Også kjekt at den er uten batterier og har et skikkelig fint design. Materialet er mykt og silkemykt. Men jeg skulle ųnske det var varierende vibrasjoner med litt lavere styrke. Men et veldig fint produkt til en veldig hyggelig pris!!! Kan absolutt anbefales. Kan brukes med og uten partner. Alt i alt veldig fornųyd med kjųpet mitt!
0
Veldig bra
K - 10. aug. 2021
Herlig! Jeg er veldig fornųyd :) Behagelig å bruke både sammen og hver for seg. Fųles fantastisk, glatt og velformet. Den eneste ulempen er at du må lade opp ganske ofte, i hvert fall hvis den brukes aktivt.
0
En god venn til forspillet
Elena - 1. apr. 2021
Dette fungerer veldig bra som forspill! Å sette inn egget kan vęre vanskelig hvis du ikke allerede er våt, så jeg kan anbefale å bruke en eller annen form for glidemiddel for å gjųre det lettere. Stųrrelsen er akkurat passe. Selv har jeg aldri hatt noen store problemer med å få den inn eller ut. Den kan også fint brukes utenpå om det er det du foretrekker. Vibrasjonene er behagelige, men jeg kunne klart meg uten de forskjellige mųnstrene. Verdt pengene!
0
Flott!
Anonymous - 7. jun. 2022
Jeg liker virkelig dette produktet, du kan bruke egget innvendig og utvendig, og fjernkontrollen gjør det veldig enkelt å gjøre det, innstillingene gjør det interessant, jeg føler at de mange mønstrene vil få meg til å oppleve nye opplevelser med dette leketøyet i lang tid, men vibrasjonene alene er nok til å fullføre. Det er flott for forspill og bruk alene og har gjort sexlivet mitt betydelig bedre. Min eneste innvending er at den av og til går tom for strøm midt under bruk, men dette kan løses med en bedre ladeplan. Hvis du tenker på det, kjøp den!
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Utmerket service
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var en erstatning for en som sluttet å fungere etter 6 måneder. Veldig god service, erstatningen ble raskt sendt ut.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Vakre sexleketøy
Anonymous - 6. oct. 2021
Den er ideell. Spesielt med sin multifunksjon, fordi uf og "fjernkontrollen" vibrerer. Det er også veldig hyggelig at den ikke trenger batterier og har en vakker design. Materialet er mykt og silkeaktig. Jeg skulle imidlertid ha ønsket at den hadde variable vibrasjoner, med litt lavere kraft for eksempel. Men det er et veldig fint produkt, til en veldig fin pris! Kan absolutt anbefales. Kan brukes med og/eller uten partner. Kort sagt, jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt!
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful