Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Jewel Metal Buttplug Liten var 1

Sinful Jewel Metal Buttplug Liten

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Sinful Jewel Metal Buttplug Liten er en svært pen og elegant analplugg. Den har en glasskrystall i enden, som gir den et eksklusivt og feminint look. Analpluggen er ikke så stor, så den er perfekt til ditt første anale eventyr. Den har en god tyngde, som gir deg ekstra analstimuli når du står eller går. Analpluggen kan også oppvarmes eller nedkjøles i vannbad, hvilket vil løfte leken til nye høyder. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen før du bruker den intimt. For at du skal få den beste opplevelsen anbefaler vi at du samtidig bruker et godt analt glidemiddel.

MerkeSinful
Produkt vekt (g)130
Full lengde (cm)7.3
Innførbar lengde (cm)6
Diameter (cm)3
PrimærmaterialeStål
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU14530
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En nugget!
TheKinksons - 18. oct. 2020
Produktet: Veldig høy kvalitet kontra pris. Hun liker den pluggen best ved solo-onanering og ved vaginal penetrering. Han synes det er veldig estetisk opphissende å se henne med denne, men også deilig i bruk ved samtidig vaginal penetrering. Om størrelsen: Hvis hensikten er å forberede for analsex så er denne størrelsen (small) sannsynlig ikke det beste valget. Den er kanskje litt lettere å føre inn, men ikke enklere å holde på plass. Før du kan ha analsex må du sannsynlig uansett bruke en medium uansett, så da kan du like gjerne droppe den denne størrelsen. Hvis den er ment å brukes ved onani eller noe sexy under vaginal sex så er det godt mulig denne vil være perfekt for deg. Hvis du lurer på om du skal kjøpe silikon eller metall: Metall: + Enkel å rengjøre/sterilisere, lukter ikke etter vask. + Kan brukes med alle type glidemidler, du trenger også mindre mengde av dette. + Ser sexigere ut når den er på plass da ringen som holder steinen kan bli nesten usynlig. + Enkel å føre inn +/- Mer intens følelse (dette kan være både plus eller minus) - Må varmes litt først eller føles den litt ubehagelig når den settes inn (hun leker litt med den i vagina før hun flytter den bak, dette synes han er veldig sexy). - Kan føles litt ubehaglig ved lang tids bruk. - Kan inneholde metaller som ikke er bra for kroppen hvis du ikke passer på hva du kjøper. Silikon: + Litt behageligere å føre inn, samt ved lang tids bruk. + Silikon er enten silikon (som er sikkert for kroppen) eller ikke. Det finnes ikke "bra" eller dårlig" silikon, kun "bra" og "bedre". Det samme kan ikke sies om plast, gummi, latex eller metall der kun noen få typer egner seg til sexleketøy og som i tillegg kan være en uendelig liste av sammensetninger. - Kan IKKE brukes med silikonbaserte glidemidler (som ellers er et bra valg for analsex). - Vanskeligere å rengjøre, kan lukte også etter rens. - Kan være noe vanskeligere å føre inn
Digger den
Nybegynner - 1. aug. 2020
Fikk den i går. Den er helt super. Kjenner vekta av den. Blir nok en favoritt.
God kvalitet.
Pettie - 3. jan. 2020
Tung og solid buttplug. Svært delikat men kanskje diameter er i største laget til å være small? Veldig fornøyd
Nydelig for en analelsker.
Claus - 8. mar. 2021
Vi har hatt en enkelt buttplugg av silikon, men fųlte det var for vanskelig å kontrollere, så vi kjųpte to metallplugger, en liten og en medium. Hun er ikke så glad i anal, men hun tar den lille, og den ser superpirrende ut med den blanke "juvelen" når du tar henne bakfra, og du kan kjenne det når du slikker henne og bruker en finger inni henne. Ser også superpirrende ut når den lille er i og den midterste er foran mens hun er på toppen av en 69. Kan absolutt anbefales som en morsom og pirrende leke, men for oss gir det ikke bedre orgasmer. Men den er pirrende og fin. Det er også en god fųlelse når hun gir meg den mellomste fųr vi elsker, så vi begge har en plugg inn. Nå må hun lęre å ta den midterste og så må vi kanskje få den store ...
0
Veldig liten
Anal elsker - 13. feb. 2021
Det er veldig veldig lite. Det er greit hvis du er en nybegynner. Men selv da kan du investere i en av de stųrre. De gir bare mer.
0
Veldig stilig
Anonymous - 10. feb. 2021
Et kjøp for å skape spenning gjennom bilder og videoer, skaper like mye spenning til Voyeur-saken selv vekten kan overraske, men du lar deg nedsenke av følelsen av produktet og spesielt gleden av å se denne diamanten vises på kroppen din!
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Et trygt valg
Anonymous - 13. mar. 2024
Damen elsket det, hun fikk det produktet hun ønsket seg, det produktet hun håpet på.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Diamant
Anonymous - 13. mar. 2024
Egnet som en første anustap. Lett å rengjøre, og med glidebryteren er den veldig enkel å montere. Holder seg godt på plass, og glitteret gir en ekstra fin touch til partnerens rumpe.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God vekt
Anonymous - 10. apr. 2022
Godt materiale. God kvalitet. God følelse
Maskinoversettelse fra sinful.se
Akkurat passe størrelse for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er ønskelig med en oval, avlang form på den delen som smykket sitter på, dels fordi den runde formen noen ganger kan gi følelsen av å ville krype inn forbi lukkemuskelen, og dels fordi den er litt vanskelig å gripe når man skal trekke ut pluggen.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful