TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Jewel Buttplug

Mangler anallekene deres det lille ekstra? Da er en jewel buttplug akkurat det dere trenger. Med en diamantlignende stein eller krystall i analåpningen kan partneren din nyte det frekke synet av deg mens dere leker, samtidig som du får gleden av å bli fylt godt ut bakentil.

Jewel buttplug - gir anus et luksuriøst preg

Hva er egentlig en jewel buttplug?

En jewel buttplug er en engelsk betegnelse for en type analplugg og kan oversettes løst til “juvelanalplugg” på norsk. Det er altså en analplugg med en “juvel”, men i stedet for en diamant eller edelstein (som ville være altfor dyrt) har pluggen ofte en Swarovski-krystall eller similisten (også kjent som strass). Steinen eller krystallen sitter gjerne i bunnen av pluggen og fyller enten hele eller deler av bunnen. Og fordi denne delen av analpluggen sitter på utsiden av analinngangen, er det den man ser når pluggen er ført helt inn i anus.

Hvis det er du som bærer pluggen, er det partneren din som får nyte synet av din deilige rumpe og den vakre steinen som pryder din analåpning. Hvis det derimot er partneren din som har analpluggen sittende i anus, er det deg som får gleden av å anskue den elegante pluggen i din partners bakdør. Men uansett hvem som får bære pluggen, kan dere være sikre på den vil gi lekene et ekstra pirrende element. Enten dere vil bruke den under forførende forspill eller het sex, vil deres nye jewel buttplug gi soveromslekene en frekk vri og gjøre nytelsen større for dere begge.

Hvilken analplugg bør du velge?

Som du sikkert har sett ved å scrolle nedover på siden, finnes det utrolig mange varianter av denne type analplugg. Vi tør derfor påstå at vi har en jewel buttplug for enhver smak og lyst. Når du skal finne den helt riktige pluggen for deg er det særlig to ting du bør overveie: størrelse og materiale. Hvis vi starter med størrelsen, så finnes det hovedsakelig fem: S, M, L, XL og XXL. Hvis du ikke har erfaring med analplugger eller anal stimulering fra før, vil vi anbefale at du går for en jewel buttplug med den minste størrelsen, altså “S” eller “Liten”. Deretter kan du gradvis gå opp i størrelse hvis du ønsker å eksperimentere med fyldigere analstimulering.

Når du har bestemt deg for hvilken størrelse du skal ha, er det neste du bør tenke på hvilket materiale din jewel buttplug skal være laget av. Det har nemlig noe å si for både vekten på pluggen og den stimuleringen den gir når materialet kommer i kontakt med ditt indre. Metall veier gjerne mer enn silikon, og gir dermed en kraftigere stimulering. Hvis du igjen har liten eller ingen erfaring med analstimulering, bør du derfor starte med en silikon- eller aluminiumsplugg, så du kan venne deg til følelsen. Hvis du derimot har en del anal erfaring, kan du med fordel velge en tyngre plugg som for eksempel en stålplugg. En jewel buttplugg som er laget av metall vil dessuten gi en kald følelse når den føres opp i anus (med mindre den varmes opp), mens en plugg laget av silikon vil være mer kroppstemperert. Hvis du vil eksperimentere med temperaturleker, vil vi derfor anbefale at du kjøper en metallplugg.

Sprit opp sexlivet med analleketøy

En jewel buttplug er bare én type analleketøy som kan bidra til å øke deres felles nytelse. Hvis du er interessert i å utforske andre pirrende sexleketøy til bakdøra kan du ta en titt på de andre kategoriene i menyen øverst til venstre. Her finner du blant annet egne kategorier for analdildoer, analkuler og analvibratorer. Hvis du klikker deg inn i disse kategoriene vil du finne et hav av produkter som kan gi deg enda mer glede i sengen, og dermed gjøre sexlivet ditt enda bedre. Det er bare å se seg rundt, med andre ord.

Det som er så spesielt med akkurat den type analleketøy denne kategorien er dedikert til, nemlig jewel buttpluggen, er at den både stimulerer og dekorerer. Den har altså to funksjoner som begge bidrar til å gi en mer tilfredsstillende seksuell opplevelse. Selve “juvelen” bør derfor ha et design som tiltaler nettopp deg og partneren din. Hvis dere liker et mer klassisk look, er en jewel buttplug med en sort eller sølvfarget analplugg og en gjennomsiktig stein kanskje noe for dere. Hvis dere derimot foretrekker et mer fargerikt design, kan en rød eller gullfarget analplugg, eller en jewel buttplug med en rød eller sort stein, være det som får blodet til å pumpe ekstra fort. Klikk på produktene for å se flere og større bilder, så du kan vurdere hvilket design du liker aller best.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful