Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sinful Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg var 1

Oversikt

La partneren din ta styringen over din nytelse - bokstavelig talt - med dette vibratoregget fra Sinful. Gi ham eller henne den diskrete fjernkontrollen, som styrer vibrasjonene til egget du har inni deg, eller ta saken i egne hender og styr stimuleringen som ønsket når du leker alene.

Vibratoregget har 11 pirrende mønstre som du kan styre med den trådløse fjernkontrollen på opptil 10 meters avstand, eller med knappen på selve egget før du setter det inn.

Den vanntette vibratoren er dekket av fløyelsmyk silikon, som føles enda bedre når du smører den inn med vannbasert glidemiddel.

Lad vibratoren ved å plugge inn ladekabelen i hullet ved siden av bokstavene “DC”. Vi anbefaler at du kun lader batteriet når det er helt tomt før strøm. Fjernkontrollen bruker 1 stk. CR2032-batteri som følger med.

Eksperttips! Vibratoren kan også brukes på klitoris og er liten nok til at du kan holde den mellom dere under samleie for å gi et nytelsesboost.

MerkeSinful
Produkt vekt (g)40
Full lengde (cm)17
Innførbar lengde (cm)8.3
Diameter (cm)3.2
Strømkilde1 x CR2032 (Inkludert), H1 USB-lader
Brukstid (min)40
Vibrasjonsmønster11
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU18563
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Can't be turned on remotely
Alice - 15. jan. 2022
You have to press the button on the egg to turn it on. Can't be turned on with the remote.
Helt fint
IKI - 28. jan. 2021
Et bra produkt men det bråker veldig. Å bruke det ute blant folk eller når andre kan høre det er uaktuelt.
Bob bon
Kåre Peder - 25. sep. 2020
Fjernkontrollen fungerer utmerket i friluft men med en gang det er noe hud i mellom så har den elendig forbindelse. I praksis ikke brukbart til det den skal brukes til. For dårlig trådløsteknologi.
Skuffende
It's me - 22. jul. 2020
Selve egget fungerer. Det kjipe var at fjernkontrollen ikke klarte å holde forbindelse. Selv med kontrollerte og fulladet batteri, ble det så godt som ubrukelig. Vi endte opp med å gi opp, siden vi ikke var i kontroll. Det er verdt å legge til at egget er høylytt. - type; ikke for diskré sex.
Ikke helt som forventet
Eddi - 20. jan. 2020
Fikk vibratoregg i den ene luken i julekalenderen.. Den fungerte ikke, men Sinful sendte meg en ny. Den andre fungerte også dårlig. Savner at kontrollen ikke er oppladbar den også. Vibratoren lager mye lyd så bruk ute vil ikke være helt optimalt. Men når jeg etterhvert fikk kontakt med kundeservice var de hyggelig og behjelpelig.
Ikke helt som forventet.
Kalle - 8. nov. 2019
Kjøpte en slik til min kjæreste. Den første jeg fikk fungerte dårlig, men Sinful sendte meg en ny. Den andre fungerte også dårlig, men vi fant ut at batteriet i fjernkontrollen var nærmest utladet og det var grunnen til problemene. Etter å ha kjøpt noe batterier og skiftet de gamle så fungerte begge. Full score for kundeservice hos Sinful! Men når det kom til bruken så ble jeg litt skuffet. Det ble litt usexy å måtte stille spørsmål om vibratoregget var på eller av... Når den fungerte så var det et spennende "leketøy", men når man er usikker på om den er på eller av så blir det litt klossete..
Veldig bra på å stimulere ved oppvarming.
Stig - 15. jul. 2019
Lager lyd så noe å bruke på biblioteket er det ikke.Gir bedre opplevelse en den rimeligste med batteri. Fjernkontroll slår seg av hele tiden så det er negativt.
Funker!
fjellfyr - 12. apr. 2019
Denne er gull! Det morsomme/bra/deilige er fjernstyringen. Så vi har regler, og det må (bør) man ha på vårt nivå. Ikke lov å bruke når man hever glasset, står med en kniv og lager mat eller den slags. For reaksjonen er umiddelbar. Når man (altså kjæresten) venner seg til den, fungerer den som bare det. Det neste vi skal prøve, er ute blant folk, men den funker altså såpass at vi må lage et signal.
Oppfyller krav
Sussi - 13. dec. 2018
Jeg synes denne holder forventningene jeg hadde til den. Har kun brukt den solo.
OK
Sara - 8. dec. 2017
Fint og elegant design som gjør at det ikke "ser ut" som et sexleketøy. Egget er laget av myk silikon og er lett å bruke. Vibrasjonen er ganske kraftig, og lager ganske mye støy på det høyeste nivået. Ville ikke brukt denne i offentligheten. Det var ikke med noen bruksanvisning og jeg savner mer informasjon. Den eneste informasjonen er hvordan man skrur den på, noe som står på baksiden av pakken. Det jeg lurer på er: -hvor lenge skal den lade? -hva slags kurs osv skal det ha? Siden det er usb-lader har jeg brukt laptopen min til å lade. Kan man bruke vanlig usb-adapter fra f.eks apple-produkter og sette laderen rett i veggen? -hvordan vet man at det er ferdigladet? -hvor lenge skal egget vare etter en oppladning? -er egget virkelig vanntett? I så fall, -hvor- vanntett er det? Annet: -Dette kommer ikke fram av produktbeskrivelsen, men det er kun egget som er oppladbart. Fjernkontrollen er det batteri til. -laderen settes rett inn i siden på egget (egget skal ikke åpnes). På grunn av dette kjenner jeg at jeg blir skeptisk med tanke på hvor vanntett dette egget egentlig er. Det er jo en åpning der som det kan komme vann gjennom? Noe annet er sikkerhet. Kan kjemikalier fra egget sive ut av åpningen under bruk? Dette skulle jeg gjerne hatt mer informasjon om. -det er 3 vibrasjonsstyrker og 8 vibrasjons-"mønster" som man kan veksle mellom. Man kan ikke kombinere dem. -Man kan stille inn vibrasjon ved å trykke på egget også, så man trenger ikke å bruke fjernkontrollen om man er alene. Alt i alt et helt ok produkt, men jeg savner altså bruksanvisning og sikkerhetsinfo.

Sinful Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 529,00kr 396,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful