TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg var 1

Sinful Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

La partneren din ta styringen over din nytelse - bokstavelig talt - med dette vibratoregget fra Sinful. Gi ham eller henne den diskrete fjernkontrollen, som styrer vibrasjonene til egget du har inni deg, eller ta saken i egne hender og styr stimuleringen som ønsket når du leker alene.

Vibratoregget har 11 pirrende mønstre som du kan styre med den trådløse fjernkontrollen på opptil 10 meters avstand, eller med knappen på selve egget før du setter det inn.

Den vanntette vibratoren er dekket av fløyelsmyk silikon, som føles enda bedre når du smører den inn med vannbasert glidemiddel.

Lad vibratoren ved å plugge inn ladekabelen i hullet ved siden av bokstavene “DC”. Vi anbefaler at du kun lader batteriet når det er helt tomt før strøm. Fjernkontrollen bruker 1 stk. CR2032-batteri som følger med.

Eksperttips! Vibratoren kan også brukes på klitoris og er liten nok til at du kan holde den mellom dere under samleie for å gi et nytelsesboost.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful