Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Slim Analplugg Large var 1

Oversikt

Den svarte Sinful Slim Analplugg Large er en stilig buttplugg til deg som gjerne vil leke med analstimuli og foretrekker en god og fyldig opplevelse.

Buttplugen har en avrundet topp og kjegleformet design, hvilket gjør den enkel å føre inn, og sikrer at den blir sittende der den skal.

Foten i bunnen av pluggen fungerer også som en "stopper", så pluggen ikke forsvinner for deg. Foten er samtidig utformet som en sugekopp, så du kan sette den fast på alle glatte, rene overflater, og ha hendene fri til andre fornøyelser.

Pluggen er laget av myk og fleksibel silikon. Den er uten ftalater og svært behagelig i bruk.

MerkeSinful
Produkt vekt (g)128
Full lengde (cm)15.5
Innførbar lengde (cm)11
Diameter (cm)4.1
Bredde (cm)4.1
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU15205
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Herlig plugg til oppvarming og trening!
Xeslana - 4. mar. 2023
Jeg har hatt denne pluggen en god stund nå, kan ikke få fullrost dette herlige produktet godt nok! Det er en nydelig plugg, deilig å ligge lenge med, det går fint å ha denne inni så ofte som mulig. Den har en herlig utforming og størrelse som alle kan tilvenne seg. Når behovet melder seg, så får jeg den på plass inni meg, der den hører hjemme! Analstimulering er ufattelig, ekstremt DEILIG!! Finner roen og nyter gleden over den herlige følelsen av å ha en herlig, lett fyldig plugg inni meg! En skikkelig god oppvarming før større plugger/dildoer..... Og denne pluggen er noe som alle menn må prøve, og venne seg til. Og da håper jeg flere og flere menn oppdager hvor DEILIG analstimulering er. Analsex er viktig, nødvendig, skikkelig stimulerende, og gir en fantastisk herlig nytelsesfølelse. Utløsninger og orgasmer blir bedre og føles mer intense. ANBEFALES!!!!
En skikkelig DEILIG PLUGG!!!
Xeslana - 26. jan. 2023
Denne herligheten av en Stor og Deilig analplugg har jeg hatt en stund nå, og tatt den i bruk ofte. Denne nydelige pluggen har en fin størrelse og utforming for meg. Den glir lett inn, og det føles virkelig intenst. Det er herlig å ha den inni lenge, og ligge og kose seg. Når det går for meg, opplever jeg en fantastisk herlig nytelsesfølelse som er ubeskrivelig godt! Dette må oppleves! Og man må virkelig tørre å prøve ut en slik plugg som gir en intens nytelse! Utrolig deilig å bli fylt opp, og stimulert der bak, det er noe man ikke bør gå glipp av! Herlig pirrende! Alle menn bør virkelig prøve denne! Anbefales!!!
En Stor plugg, herlig fyldig!
Xeslana - 29. dec. 2022
Denne herligheten av en plugg har jeg hatt lyst på lenge, og når den kom, tok det ikke lang tid før den var på plass der den hører til. Deilig når den gled inn, og den fylte godt opp. Utformingen og størrelsen er god, men basen var litt for stor. Kunne vært smalere, men siden det er en sugekopp, må den vel være slik. Prøvde å sette den fast da, og satte meg ned sakte på den og det var utrolig deilig. Kanskje best egnet til å ri på, men også god å ha inni og nyte at den er der inne i baken, og ligge og kose seg. Deilig materiale også, og lett å rengjøre. Perfekt til herlig analtrening! Både denne og størrelse Medium. Jeg trenger virkelig anal stimulering, og disse nydelige pluggene er så herlige. De går langt inn, som er skikkelig pirrende, men ikke for langt. Best å prøve å bevege de mot prostata, som føles virkelig godt! Deilig når det går for meg! Glad for at jeg virkelig for alvor har oppdaget analsex, og at jeg virkelig trenger dette. Nødvendig for å oppnå skikkelig nytelse! Anbefales! Må prøves!
Digg
David - 19. jun. 2022
Syyykt digg. Bare å kjøre på
Imponerende
Kalkulator - 5. apr. 2022
Overraskende stor, men med litt arbeid og glidemiddel kommer inn. Veldig bra kvalitet og passform
Fin og stor
Henrik - 24. jan. 2022
God kvalitet, var litt stor for meg i starten så måtte trene litt, men føles veldig bra
Stor og god.
Arve - 3. may. 2021
Den største jeg har prøvd, men var forholdsvis grei å få på plass på grunn av formen. Fylte godt opp. Fim form og enkel å holde ren. Angrer ikke på dette kjøp. Anbefales for litt viderekommende.
Holder seg på plass
C - 24. jun. 2021
Hvis du ikke smųrer den for mye, kan den faktisk holde seg på plass når du går en tur. Du kan fųle den, men trenger ikke å bekymre deg for at det faller ut. Og så er den så myk og deilig
0
Herlig
Lars - 26. apr. 2021
Den virker litt stor i starten, men etter å ha "oppgradert” fra noen mindre er den helt nydelig. Bruk mye glidemiddel, så går det.
0
Stor, men deilig overraskelse
Ellers - 26. may. 2019
Kona mi var veldig spent da jeg fųrte den inn, men passformen og materialet er så deilig at det ikke var noe problem. Forberedelse til analsex
0

Sinful Slim Analplugg Large

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 209,00kr 156,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful