Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tenga SVR Vibrerende Penisring var 1

Oversikt

Nyt sex enda mer med prisbelønte Smart Vibe Ring fra TENGA. Den fleksible penisringen gir ham en fastere og mer langvarig ereksjon, mens vibratoren sender kraftige vibrasjoner mot hennes klitoris, så dere kommer enda nærmere felles orgasmer.

Silikonringen sitter komfortabelt rundt roten av penis og er fleksibel nok til å passe de fleste størrelser. Den lange vibratoren har en bred kontaktflate og stimulerer klitoris med hele 5 hastigheter og 2 forskjellige mønstre. Påfør en liten mengde vannbasert glidemiddel på vibratoren for å forsterke nytelsen.

Den vanntette penisringen kan brukes i både dusjen og i badekaret når dere vil ha en ekstra våt opplevelse. Etter bruk rengjøres ringen med vann og mild såpe eller sexleketøysrens. Vibratoren lades opp med USB-kabelen som følger med.

I 2017 vant TENGA SVR en Red Dot Award for beste produktdesign.

Eksperttips! SVR kan også brukes som en fingervibrator. Bare stikk to fingre gjennom ringen og press dem mot vibratoren for å målrette vibrasjonene.

MerkeTENGA
Sub-brandSVR
Produkt vekt (g)25
InkludertOppbevaringsboks
Elastisk indre diameterJa
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonsmønster2
Vibrasjonshastigher5
PrimærmaterialeSilikon
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNederlandsk, Italiensk, Kinesisk, Engelsk, Portugisisk, Fransk, Spansk, Tysk
SKU15138
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Må prøves!
Sm - 9. dec. 2018
Denne får meg til å komme gang på gang. Å jeg elsker det! Behagelig for han iom at ringen er fleksibel. Eneste minus er at den må lades innimellom
Den beste
Mrs.. - 14. jul. 2017
Vi har prøvd et par forskjellige og de har alle samme problem - de treffer ikke klitten min. MEN denne gjør det!! Den har noen sterke vibrasjoner, som virker svært godt på meg. Dog kan det godt være litt for voldsomt på min mann hvis vibrasjonene står på for lenge... men den kan også godt brukes uten at vibrasjonene er på hele tiden ;-) og forstatt få ønsket effekt... Vil også si at den er veldig god som en vanlig klitvibrator, hvis man setter to fingre gjennom ringen, legger den ordentlig godt i hånden og er perfekt til formålet...
Overraskende god passform
M - 16. sep. 2020
Dette er mitt/vårt fųrste sexleketųy og vi er virkelig imponert. Fikk den vakreste orgasmen fųrste gang vi brukte den sammen. Var ellers redd det skulle stųte på klitoris, men det var ingen problemer! Og den er også god å bruke alene! Stor anbefaling herfra.
0
Beste vibrator
T - 4. nov. 2019
Bruker den faktisk oftere alene enn med en partner da det er den beste vibratoren jeg har hatt!
0
Flott
Rikke - 18. dec. 2018
Mega gode vibrasjoner og jeg bruker den faktisk alltid både med og uten partner.. Den er dessverre litt for kort til å kunne stųte på rett punkt hvis kjęresten min har den på seg, så jeg bruker den alene, men den fungerer også super
0
Best for
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har prøvd et par penisringer, og problemet er alltid det samme: de treffer ikke klitoris. MEN denne gjør det!!! Den har en fin sterk vibrasjon som fungerer bra for meg. Men for mannen min kan vibrasjonen noen ganger bli for mye hvis vibratoren er på lenge... men du kan bruke ringen uten å ha vibratoren på hele tiden ;-) og likevel få ønsket effekt...Jeg vil si at denne fungerer godt som en vanlig klitorisvibrator også. Setter du to fingre inni ringen, så ligger vibratoren godt i hånden og treffer akkurat der du vil ha den...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fungerer for
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvinnen elsket den. Fungerer bra i forskjellige stillinger på grunn av den lille størrelsen. Og stemningen er god! Batterilevetiden overlater noe å være ønsket, du må lade den opp etter hver gang. Men vi har et toalett som et tog, og det fungerer hver gang, garantert!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott leketøy
Anonymous - 12. apr. 2019
Så ja, penisringen gjør det den er ment for, vibrasjonen kan justeres fra subtil til kraftig og er overraskende stille. Det eneste problemet kan bli ladekontakten, da den er avhengig av en galvanisk passform med en orientert kontakt, noe som ser veldig broket ut. Det er også litt forstyrrende at den spesifikke kabelen må oppbevares separat.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Testet den i dag med fantastiske resultater. Den føles litt stor og klønete i starten, men jeg som mann kunne bevege meg relativt fritt og partneren min nøt den til fulle :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kraftig
Anonymous - 7. dec. 2022
En veldig god penisring med gode vibrasjoner. Har hatt vanskelig for å finne en som passer meg som kvinne og har vanskeligheter med å komme, men denne fungerer bra!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Tenga SVR Vibrerende Penisring

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 749,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful