Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Vixen Creations Johnny VixSkin Dildo 19 cm var 1

Oversikt

Vil du gjerne nyte synet og følelsen av en naturtro dildo som kan gi deg de dypeste orgasmer, så er Vixen Creations Johnny VixSkin et godt valg.

Den håndlagde dildoen fra det kjente merket Vixen er laget av silikon av høyeste kvalitet. Den har et krumt design som gjør den ideel til å stimulere ditt G-punkt eller prostata, og dermed ta klimakset ditt opp til nye høyder.

Dildoen føles nøyaktig som den ekte varen. Den har et realistisk utseende med et markert penishode, fine årer langs skaftet og et sett vellignende testikler.

Vixen Creations Johnny Vixskin er laget i USA. Den kan føres 18 cm inn og har en diameter på ca. 4,8 cm på den bredeste del.

MerkeVixen Creations
Produkt vekt (g)389
Full lengde (cm)19
Innførbar lengde (cm)18
Diameter (cm)4.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15560
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Mann - 26. jan. 2019
Hadde store forventninger, men skeptisk til størrelsen da målene tilsa at den var litt for stor. Utseende og særlig den myke overflaten er langt foran billigere dildoer. Den er ganske tykk hele veien, men skepsisen til størrelsen skulle vise seg å være ubegrunnet. Takket være den myke overflaten, gled den lett inn. Lengden er akkurat passe for meg. En fantastisk analsexpartner, nesten som ekte vare, men med uendelig mye bedre utholdenhet.
Fantastisk, ultimat dildo!
Par 30 - 21. jan. 2018
Vi kjøpte denne i spenning etter å ha lest anmeldelser på nett. Kjøp av sekleketøy med trygge materialer er svært viktig for oss, samtidig er ikke harde dildoer (glass, hardplast, vanlig silikon) noen hit i senga. Da vi leste om Vixskin ble vi overbevist, og det er ingen tvil om at denne er verdt pengene. Ja, mange dildoer er myke - men nesten ingen av disse er laget av silikon! Den kan steriliseres med koking og er lett å rengjøre. Kjernen er stivere, slik at den ikke "glipper" Tuppen og det ytterste laget er veldig mykt og kjennes nesten ut som en ekte penis når den er våt med glidemiddel. Her er vi milevis foran andre silikon-dildoer Apropos glidemiddel: Her anbefales vannbasert eller oljebasert glidemiddel, da silikon kan ødelegge den utsøkte overflaten. Som produsenten sier, verdt hver tomme!
Er dette den perfekte dildoen?
Kinda Kinky - 9. oct. 2020
JA! I hvert fall hvis du er ute etter noe realistisk. Johnny lever opp til forventningene på alle måter. Stųrrelse, fasthet, mykhet og en stabil base gjųr den til det ideelle valget. Jeg har 2 andre dildoer fra Vixen Creations og de er også fantastiske! Men denne tar likevel fųrsteplassen. Det som gjųr denne dildoen ekstra god er det utrolig myke ytre og den harde kjernen. Hodet er deilig mykt og fųles som en ekte penis. Dildoen er deilig stiv, men med fleksibel kjerne og en solid base. Denne kombinasjonen gjųr at den kan bruker analt eller vaginalt, uten problemer. Jeg opplever at harde dildoer kan utfordre og gjųre vondt i flere dager etterpå, spesielt hvis de blir ridd over lengre tid. Det skjer ikke med denne. Bare husk et godt vannbasert glidemiddel, f.eks. et fra Pure, så er du i gang. Legg eventuelt dildoen i varmt vann i 8-10 minutter fųr du starter, det gjųr opplevelsen enda bedre. Pass også på at du setter av minst en time av til ųkten – når du fųrst har fått den fųrste orgasmen, er det vanskelig å stoppe. Jeg glemmer helt tiden og rir den ivrig i timevis, bare avbrutt for å endre posisjon eller ta på mer glidemiddel. Elsker det
0
Naturlig fųlelse
Kattis - 24. feb. 2021
Gir en naturtro fųlelse da materialet er veldig fint. Den er elastisk, medgjųrlig og lukter lite (noe som er et stort pluss). En ulempe er posen som kan vęre i veien avhengig av hvordan du bruker den, men jeg forstår formålet med tanke på tyngdeloven.
0
Fint, men dyrt
Ricle - 28. oct. 2020
Virkelig bra, men litt dyrt. Fyller godt opp.
0
Utmerket kvalitet, raskt levert i en diskret pakke, min kone setter pris på det.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte dette leketøyet for å gi min kone nye opplevelser. Hun har også Vixen Goodfella. Det myke materialet, den realistiske følelsen og det faktum at den ikke er kald, gjør disse lekene veldig behagelige å bruke. Denne er mye større. Men med litt forspill, litt glidemiddel og litt forsiktighet i starten får hun raskt orgasme. Det er herlig å se og høre. Jeg vil anbefale det. Det eneste negative jeg vil si er at den selges uten oppbevaringspose i sateng. Jeg kjøpte den separat. Singulière-leveransen var perfekt. Rask og diskret. Takk skal du ha
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Mmm...
Anonymous - 13. mar. 2024
En veldig behagelig og autentisk følelse. Spennende design. Den aller beste falske kuken!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nytt leketøy
Anonymous - 13. mar. 2024
For stor? Etter et førsteinntrykk ga jeg den et forsøk, men den gled uanstrengt inn med et dypt sukk. Kona begynte å lage nye lyder og sugde snart Johnny inn i et rasende tempo. Orgasmen var eksplosiv, og ingen andre leketøy ville gjøre det, ikke engang Bandit. Den er best så langt og passer til håndtaket til tross for størrelsen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kunne ikke vært nærmere den ekte varen.
Anonymous - 9. jun. 2020
Min første VixSkin-dildo, og jeg må si at denne er i en klasse for seg. Som beskrivelsen sier, føles det som den virkelige tingen. Jeg hadde tenkt på å kjøpe Bandit (også fra Vixen Creation, samme dobbeltlagskonstruksjon og omtrent samme størrelse), jeg hadde hørt så mye bra om den, men så la jeg merke til denne. Krumningen treffer virkelig akkurat de riktige stedene for maksimal nytelse. Når det gjelder buen, synes jeg produktet ser mer buet ut på lysbildet enn det egentlig er (og jeg lurte litt på om det var for buet da jeg så på bildet, men det var akkurat passe). Som en annen anmelder sa, dette er en stor dildo. Men vi kommer i så mange størrelser. Det tok meg litt forberedelse å få den helt inn, men så føltes den fantastisk full! Til referanse har mine andre dildoer, ett lag stiv silikon, vært maks 4 cm i diameter, men Johnny har et mykt belegg slik at den ikke føles ubehagelig stor (men den stive kjernen gir den styrken jeg ønsker i en dildo). Den er ganske dyr (ettersom dobbeltlagskonstruksjonen er dyr å lage), men ja, silikon av denne kvaliteten varer i et tiår hvis du tar godt vare på den. Og jeg tror aldri jeg blir lei av den. <3
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Dildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Naturlig utformet og behagelig å bruke
Maskinoversettelse fra sinful.se

Vixen Creations Johnny VixSkin Dildo 19 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 595,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful