TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Vixen Creations

Vixen Creations har produsert førsteklasses sexleketøy siden 1992. Det amerikanske merket forener kunst og erotikk i sine produkter som er håndlaget av silikon. Blant merkets sortiment finner du blant annet seletøysvennlige produkter i en mengde farger og størrelser.

Vixen Creations - førsteklasses håndlagde dildoer og penishylser

Historien om Vixen Creations

Amerikanske Vixen Creations ble grunnlagt i Austin, Texas i 1992 og har siden den gangen produsert sexleketøy i kvalitetssilikon. Hvis du ikke allerede har hatt fornøyelsen av å prøve et av merkets eksklusive produkter bør du absolutt overveie å anskaffe deg et. Det amerikanske merket er kjent for å selge kvalitetsleker til både kvinner og menn over hele verden som kun vil ha det beste av det beste. Merkets dildoer og penishylser oser av godt håndverk og luksus, noe som vi vet at våre kunder også setter pris på.

Hos Sinful finner du det største utvalget av sexleketøy i Norden og det beste utvalget av Vixen Creations og andre kvalitetsmerker som lever opp til de strengeste kravene og standardene i bransjen. Et produkt fra Vixen Creations vil med andre ord bli en sikker vinner i sexleketøyssamlingen din. Merkets produkter kan både brukes til nytelsesfulle solo- og parleker, og er ideelle til innvendig stimulering - enten det er vaginalt eller analt. I tillegg til å ta sexlivet ditt (og partnerens) til nye, orgasmiske høyder vil du - eller dere - også kunne nyte den realistiske følelsen som produktene skaper både gjennom deres utseende og taktilitet.

VixSkin: håndlaget kvalitetssilikon

Det er ikke uten grunn at Vixen Creation skiller seg fra andre aktører i bransjen. Utover å produsere funksjonelle og estetisk tilfredsstillende nytelsesprodukter er merkets sexleketøy også realistisk i utseendet og opplevelsen. Produktene virker så ekte at det til tider kan være vanskelig å skille et produkt fra den “ekte vare”. Hvorfor er det slik? Det er fordi Vixen Creations har fastholdt å produsere alt deres sexleketøy for hånd.

Og ikke nok med at det er menneskehender som har gjort seg flid med alle de små og herlige detaljene på produktene, så er alt merket produserer laget av kvalitetssilikon. Materialet, som er blitt døpt VixSkin, er patentert og markedsføres under slagordet “worth every inch” som kan oversettes til “verdt hver centimeter” på norsk. Det fleksible materialet er utviklet til å motstå slitasje og gir dermed en forlenget levetid på produktene. I tillegg absorberer materialet varmen fra kroppen din og får dermed en deilig temperatur som gir en mer autentisk opplevelse. Mange av VixSkin produktene er dessuten velegnet til å montere i seletøy og kan dermed benyttes til frekk strap on lek.

Kjøp din VixSkin dildo her

Du kan selvfølgelig få en VixSkin dildo i alle former, farger og størrelser som imøtekommer alle dine behov. Prøv for eksempel den slanke silikondildoen Spur som med sine 12 cm og krumme design stimulerer G-punktet ditt hvis du er kvinne, og masserer prostataen din hvis du er mann. Dere kan dessuten eksperimentere med pirrende, felles stimulering med den effektive dobbeldildoen Nexus Junior som har to penishoder.

Hvis du derimot skulle være i tvil om hvilken Vixen dildo du bør tilføye til din nattbordsskuff, er du velkommen til å kontakte våre dyktige kunderådgivere. De sitter klare til å hjelpe deg over telefonen eller på e-post hver dag hele uken, og kan hjelpe deg med å navigere i vårt store utvalg av sexleketøy. Vi sender dessuten varene i en diskret pakke, så du ikke behøver å bekymre deg for at nysgjerrige familiemedlemmer, naboer eller postbud skal se hva du har bestilt eller hvor du har handlet. Det har aldri vært enklere å handle erotiske varer på nettet!

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful