Vixen Creations

Vixen Creations har produsert førsteklasses sexleketøy i silikon siden 1992. Det amerikanske merket forener kunst og erotikk i sine produkter som er håndlagde av mykt og deilig silikon. I tillegg til å føles realistisk, har produktene også et naturtro utseende som gjør opplevelsen enda mer opphissende. Blant Vixen Creations spennende og funksjonelle sexleketøy finner du blant annet seletøysvennlige produkter som er utviklet i samarbeid med noen av verdens ledende sexeksperter.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Vixen (20)
Vis alle 27 produkter
Du har sett 27 av 27 produkter

Vixen Creations - førsteklasses, håndlagde dildoer og penishylser

Historien om Vixen Creations

Amerikanske Vixen Creations ble grunnlagt i Austin, Texas i 1992 og har siden den gangen produsert sexleketøy i kvalitetssilikon til enhver smak. Hvis du ikke allerede har hatt fornøyelsen av å prøve et av merkets eksklusive produkter bør du absolutt overveie å anskaffe deg et. Det amerikanske merket er kjent for å selge kvalitetsleker til både kvinner og menn over hele verden som kun vil ha det beste av det beste. Merkets dildoer og penishylser oser av godt håndverk og luksuriøsitet som vi vet at våre kunder også setter pris på. Hos Sinful finner du nemlig det største utvalget av sexleketøy i Norden og det beste utvalget av Vixen Creations og andre kvalitetsmerker som lever opp til de strengeste kravene og standardene i bransjen. Et produkt fra Vixen Creations vil med andre ord bli en sikker vinner i sexleketøyssamlingen din. Merkets produkter kan både brukes til nytelsesfulle solo- og parleker, og er ideelle til innvendig stimulering - enten det er vaginalt eller analt. I tillegg til å ta sexlivet ditt (og partnerens) til nye, orgasmiske høyder vil du - eller dere - også kunne nyte den realistiske følelsen som produktene skaper både gjennom deres utseende og taktilitet.

Naturtro og håndlaget

Det er ikke uten grunn at Vixen Creation skiller seg fra andre aktører i bransjen. Utover å produsere funksjonelle og estetisk tilfredsstillende dildoer, penishylser og andre nytelsesprodukter er merkets sexleketøy også realistisk å se på samt å ta på. Produktene virker så ekte at det til tider kan være vanskelig å skille et produkt fra den “ekte vare”. Hvorfor er det slik? Det er fordi Vixen Creations har fastholdt å produsere alt deres sexleketøy for hånd. Og ikke nok med at det er menneskehender som har gjort seg flid med alle de små og herlige detaljene på produktene, alt merket produserer er dessuten laget av kvalitetssilikon. Materialet, som er blitt døpt “VixSkin”, er patentert og markedsføres under slagordet “worth every inch” som kan oversettes til “verdt hver centimeter” på norsk. Det fleksible materialet er utviklet til å motstå slitasje og gir dermed en forlenget levetid på produktene. I tillegg absorberer materialet varmen fra kroppen din og får dermed en deilig temperatur som gir en mer autentisk opplevelse med sexleketøyet. Både merkets dildoer, penishylser og analplugger er dessuten velegnet til å montere i seletøy og kan dermed benyttes til frekke parleker med fetish og pegging.

Kjøp Vixen Creations her

Du kan selvfølgelig kjøpe dildoer fra Vixen Creations i alle former, farger og størrelser som imøtekommer alle dine behov. Prøv for eksempel den slanke silikondildoen Spur som med sine 12 cm og krumme design stimulerer G-punktet ditt hvis du er kvinne, og masserer prostataen din hvis du er mann. Dere kan dessuten eksperimentere med pirrende, felles stimulering med den effektive dobbeldildoen Nexus Junior som har to penishoder. Hvis du derimot skulle være i tvil om hvilket Vixen Creations produkt du vil tilføye til nattbordsskuffen din, er du velkommen til å kontakte vårt dyktige kundeserviceteam som kan nås på telefon hver dag fra kl. 08-21 mandag til fredag og fra kl. 10-18 lørdag til søndag. De kan hjelpe deg med å navigere i vårt store utvalg av sexleketøy. Vi tilbyr dessuten å sende dine vare avsted samme dag som du bestiller hvis det blir gjort innen kl. 14 på en hverdag. Med våre diskrète pakker behøver du ikke å bekymre deg for nysgjerrige familiemedlemmer, naboer eller postbud når du bestiller noe hos oss. Disse er bare noen av grunnene til at våre kunder har gitt oss såpass gode tilbakemeldinger på Trustpilot at vi er blitt en toppskårer på plattformen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no