Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekopp 18 cm var 1

Oversikt

Vil du gjerne ha en pirrende onaniopplevelse med en realistisk dildo som føles som og ligner en ordentlig penis - bare bedre? Da er Vixen Creations Mustang VixSkin et godt valg.

Den håndlagde dildoen fra det kjente merket Vixen er laget av silikon av høyeste kvalitet. Sugekoppen kan settes fast på alle glatte, flate overflater, slik at du har mulighet for å gå på oppdagelse med hendene dine under leken.

Dildoen har en fast kjerne, men en myk overflate, som kjennes ut som den egte varen. Det markerte penishodet og de detaljerte årene langs skaftet bidrar ytterligere til den autentiske opplevelsen.

Vixen Creations Mustang VixSkin er fremstilt i USA. Den kan føres 16,5 cm inn og har en diameter på 3,6 cm på den bredeste delen. Dildoen kan brukes sammen med et seletøy.

MerkeVixen Creations
Produkt vekt (g)225
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15566
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Beste dildoen jeg har hatt!
V - 1. apr. 2022
Jeg har hatt litt blandede erfaringer med sexleketøy, og har prøvd en del (også dyre leketøy) som ikke har fungert for meg. Men så kom jeg tilfeldigvis over en sterk anbefalelse om denne dildoen, og valgte etter litt research å bestille den. Jeg må virkelig ta av meg hatten for den! Den er utrolig myk men samtidig hard, og "tar" glidemiddel svært bra. Den føles veldig ekte og realistisk, og ikke vond og hard som noen materialer og produkter kan være. Tror ikke noen kommer til å angre på å kjøpe denne. Vel verdt investeringen!
Glatt og behagelig
Klacks - 26. oct. 2019
Denne er glatt og deilig og bruke. Veldig bra vanlig dildo med vixen sin singaturmykhet
Fantastisk naturlig dildo
S&A - 27. dec. 2018
Vi kjųpte denne dildoen for parkos i senga. Min kone er egentlig ikke komfortabel med andre dildoer vi har prųvd da de har vęrt ukomfortable. Imidlertid er denne en stor hit siden den er så naturtro at du nesten ikke ville tro det. Vi bruker den til forspill eller for å gi henne g-punkt orgasme. Kan anbefales på det varmeste!
0
Helt rå
Jyygelis - 5. jan. 2021
Svaret på mine bųnner
0
Uslåelig kvalitet
Y&S - 9. may. 2021
Veldig fin både vaginalt og analt (mot prostata). Ren tekstur, lett å fųre inn da den ytre teksturen er myk med en fast kjerne. Realistisk. Ingenting som gnir. Komfortabel stųrrelse analt siden den fųles bra uten å kreve at man må strekke ut. Har ingen klager. Kjųp den!
0
Vixen = Kvalitet
Babydoll - 29. jul. 2020
Vixen creations har definitivt min favoritt dildoserie. Hadde Maverick fųr. Personlig syntes jeg denne ble litt for smal, neste kjųp blir nok Bandit. Men kvalitet koster.
0
Vel verdt prisen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg bestilte produktet etter å ha gjort noen undersøkelser på nettet om den beste dildoen, og jeg ble ikke skuffet! Mustang har et fast indre og en myk overflate, noe som gjør den skånsom å bruke, men samtidig veldig tilfredsstillende. Silikonmaterialet føles godt, det avgir ikke noe overflødig på kroppen og kan desinfiseres ved koking. Den flerfargede designen egner seg godt til sjenerte eller til lek mellom kvinner, siden dildoen ikke ser så realistisk ut. Når den er godt innsmurt, gnir heller ikke materialet mot de mer følsomme områdene, noe som noen ganger har vært et problem for meg. Sugekoppen er ikke fullt så godt formet som noen andre produkter, og jeg klarte ikke å få den til å feste seg ordentlig på veggen, men for meg har det ikke vært noe problem. Jeg vil anbefale den til andre og kommer til å anbefale den til venner hvis noen er på utkikk etter en god dildo!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Mustang
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte en dildo til kjæresten min i gave. Dildoen har nå blitt testet både alene og sammen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Første gang hun så dildoen, kunne hun ikke la være å teste den. Første gang vi prøvde mustangen, og da dildoen med glidebryteren gled inn, tok det ikke lang tid å se at den fungerte. Størrelsen og formen var helt riktig, og den gned på alle de riktige stedene. For de som liker den store, er det bare å velge den store. For oss var dette et godt valg. Kvalitetsprodukt, vil anbefale!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Litt skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Alle som liker myk sex det er ok , ville være litt mer hard , for å komme til orgazm må bytte til litt mer hard , tror ikke det er verdt så mye penger å sette på veien det ikke fungerte , ikke fast ,
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildoen er svært realistisk med et mykt glans og en myk utside og en hardere innside. Du kan bevege kroppen din på alle måter uten at det gjør vondt (som hardere dildoer gjør). Den anbefales på det sterkeste og er vel verdt prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekopp 18 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful