Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vixen Creations VixSkin Goodfella Dildo 15 cm var 1

Oversikt

Få den ultimate opplevelsen med Goodfella Dildoen fra det populære kvalitetsmerket Vixen Creations. Passer perfekt sammen med et seletøy. 

Avstanden mellom testiklene og basen gjør dildoen spesielt velegnet til strap-on lek, selv om den naturligvis også vil gi stor tilfredsstillelse uten seler, uansett om du benytter den alene eller lar en partner ta styringen som et pirrende forspill. 

Med sine 15 cm og lette krumning er Goodfella perfekt til deg som ønsker perfekt nytelse, enten vaginalt eller analt, og det uten å gå helt amok med lengde og fylde. 13 cm av dildoens lengde kan føres inn.

Vixen sine dildoer er kjent som dildoenes Rolls Royce, og er kanskje det aller nærmeste du kommer på den helt ekte vare. 

Den perfekte balansen mellom en myk overflate, fleksibilitet og den hardere, indre kjernen, gjør at den føles naturlig og behagelig, og det uten å gå på kompromiss med den viktige stimuleringen. 

Sammen med VixSkin silikonen understreker det markerte penishodet, de naturtro årene og flotte testiklene den helt naturtro følelsen.

Seletøy følger ikke med. Dildoen er håndlaget i USA.

MerkeVixen Creations
Produkt vekt (g)316
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU17292
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et must
stina - 3. jun. 2019
Vi bruker denne i selen vår. Den passer perfekt og helningen på dildoen gjųr den mye enklere å bruke. kjempehit!
0
Penis med testikler
Tomof Finland - 22. sep. 2017
Her er en penis som ikke gjųr vondt, en fin kurve som treffer G-punktet. Det intensiverer også samleiet, uten at noen av oss må passe på. Når testiklene svinger, venter du ikke på den rette? Personlig ville jeg savnet fargen til Caramell. Overflaten fųles ujevn, men man blir vant til det. Håndtaket på produktet er hardt og hodet er mykt. Dette er en fųlgesvenn verdt prisen. I utgangspunktet kan du bruke den som stropper selv på buksene dine, slik at du er klar for jobben. Den kunne vęrt tykkere, men testikkel-funksjonen er prioritet nummer én. Dette er et bra sted å starte.
0
Svært dårlig kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig klebrig, dårlig kvalitet
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Utmerket
Anonymous - 11. feb. 2022
Veldig realistisk produkt, vi er veldig fornøyde
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Dyrt !......Mais topissime!....
Anonymous - 13. mar. 2024
Ideell størrelse, og det er et godt stort stykke allerede ... Superrealistisk, ekstra myk silikon, hvilken lykke ... Litt lukt og materialet er litt klebrig når det er tørt, men ikke noe alvorlig med tanke på gleden det gir ... Ingen sugekopp, synd, men den kan brukes med sele ... Prisen (euroen) er virkelig verdt det, men det er ennå ikke refundert av NHS ...
Maskinoversettelse fra sinful.fr
En åpenbaring ;-)
Anonymous - 13. mar. 2024
Levering i tide i en perfekt tilpasset pakke. Tusen takk skal dere ha. Goodfella var rett og slett mesterlig i sin evne til å gi oss glede. Dens generelle utseende, kosete tekstur og moderate størrelse tillot oss å bruke den i en time uten å bli lei av den. Vi kommer til å skynde oss ut og bestille deg en annen, 'Buck' i hovedsak. Min beltedildo og mannen min venter bare på ham. :-)
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Høy kvalitet
Anonymous - 1. sep. 2022
Produktet har høy kvalitet og er mykt å ta på. Det samler imidlertid lett støv og lo på overflaten, men er lett å rengjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hvis du er ute etter en dildo som føles som en ekte penis, er dette dildoen for deg!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har lenge vært på utkikk etter dildoer som føles skikkelig bra. Det har vært vanskelig å finne den rette, spesielt når det gjelder materiale og kvalitet. Men jeg oppdaget dette merket gjennom YouTube og har hørt fra mange mennesker at det har gitt dem en god opplevelse når det gjelder nytelse og stimulering. Basert på min vurdering, etter at jeg kjøpte den, har jeg opplevd hvor fin den er når jeg bruker den, spesielt nå som materialet føles veldig fint. Under bruk opplever jeg en god G-punkts orgasme, men også at hele skjeden min blir stimulert på en fin måte ... Og det har jeg ikke opplevd med andre dildoer. I forhold til prisen synes jeg du betaler godt for materialet og kvaliteten. Til slutt vil jeg si at jeg har lyst til å investere i flere: Jeg vil veldig gjerne investere i flere av produktene deres en gang når jeg vil prøve en annen dildo fra serien.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Vixen Creations VixSkin Goodfella Dildo 15 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful