Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
You2Toys Mr Big Penispumpe var 1

Oversikt

Gæed deg selv eller din partner med en enda større og fyldigere ereksjon med You2Toys Mr. Big Penispumpen. 

Den praktiske pumpen danner et pirrende vakuum rundt din penis, og øker dermed størrelsen umiddelbart. Perfekt før sex eller onani.  

Du har full kontroll over intensiteten med pumpens pistolgrep, og via sikkerhetsventilen kan du alltid stoppe seansen og slippe luft inn i pumpen igjen. 

Det er også påtrykt en måleskala utenpå det gjennomsiktige sylinderet, slik at du kan følge med på den potente utviklingen. 

Selve pumpen er 32 cm lang og med en dybde på 29 cm og utvendig diameter på 6,5 cm gjør at pumpen har god plass. Inklusiv 3 forskjellige mansjetter, som gir et større eller mindre hull, slik at pumpen kan brukes av de fleste menn.

MerkeYou2Toys
Produkt vekt (g)245
InkludertHylser
Full lengde (cm)32
Indre dybde (cm)32
Diameter (cm)6.5
Indre diameter (cm)3.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeABS-plast
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNederlandsk, Engelsk, Fransk, Tysk , Dansk, Spansk, Italiensk, Russisk
SKU18553
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Funker ikke
Knut - 31. jul. 2015
Jeg hadde håpet på en midlertidlig hoven og litt bredere penis etter å ha brukt produktet, men resultatet var skuffende dårlig. Prøvde de forskjellige "sleevene" og varierende trykk men det ga ingen resultater. Ikke kjøp
Enkelt, men ikke kraftig
Tester - 2. may. 2019
Du kan ane kraften som er tiltenkt, men pumpen er bare ikke sterk nok, så du fųler at det tar for lang tid i forhold til kraften.
0
Godt produkt.
Henke - 24. feb. 2021
Enkel å bruke og gir så mye trykk du ųnsker og mer. Vęr imidlertid forsiktig så du ikke overbruker produktet – det kan fųre til sprengte blodårer og på sikt blodfylte blemmer på glans penis. MEN det er som sagt et bra produkt som leverer det den skal, og som dermed får 5/5 av meg.
0
Pumping pågår.
Stina - 3. aug. 2019
God og komfortabel, og pumpehåndtaket gjųr det enklere å bruke. Litt ųvelse kan vęre nųdvendig fųr du oppnår resultater, men akselerer sakte. Denne passer best for de som har brukt pumpe fųr og ųnsker å oppnå en stųrre stųrrelse.
0
Testet
Ingvar - 11. sep. 2018
Sannsynligvis ikke for mindre peniser. Pumper opp i det tempoet du ųnsker. Du kan ha den på til vanlig, men ikke ta av håndtaket. Den suger så hardt du vil. Alle de ekstra adapterne fungerer, men vęr forsiktig når du bruker de stųrste fordi testiklene kan gå i den. Ikke fordi det gjųr vondt, men det kan fųles ubehagelig hvis de klemmer mot kanten. Jeg bruker den mye selv og jeg lover at du blir både stor og tykk. Men, bųr ikke brukes hvis du har en forholdvis liten penis. Har ikke fylt den helt enda, men jeg er på vei. Tryggest å ta de med ro.
0
veldig bra oppfyller forventningene mine
Anonymous - 1. dec. 2022
Først var jeg i tvil, men etter flere gangers bruk levde den opp til forventningene mine. Jeg anbefaler den.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Pumpe
Anonymous - 6. aug. 2018
Pumpen i seg selv er flott, og for den mer erfarne pumperen er den helt strålende. Til denne pumpen bør du helst kjøpe en skikkelig pakning med en gang, pakken er ganske tynn og testiklene glir lett inn i røret... med en tykk smultringpakning veldig fantastisk... eneste minus er pistolgrepet. Det knirker som gal, til og med naboene våkner til fløyten. Jeg vet ikke om pistolen er defekt, eller om det er en typefeil. Ellers fungerer det, du får godt sug og ingen merker på penis, som med en mindre pumpe.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God pris i forhold til kvaliteten
Anonymous - 12. jan. 2018
Bra materiale og god sugeevne. De tre hylsene i forskjellige størrelser er veldig praktiske. Teksten på sylinderen er unødvendig, men kan sannsynligvis lett fjernes med aceton/neglelakkfjerner.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vanvittig stort "hylster"
Anonymous - 13. mar. 2024
Effektivt og praktisk fikk vi et vakuum og holder, men "hylsen" er absurd stor, 10 ganger mindre ville være nok. På plussiden, 3 forskjellige åpningsstørrelser.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

You2Toys Mr Big Penispumpe

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 499,00kr 424,15
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful