Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Forskjellige typer sexleketøy på en fargerik bakgrunnForskjellige typer sexleketøy på en fargerik bakgrunn
Seksuelt velvære
Copywriter
Publisert:26/04/2022

Derfor skal du onanere sammen med partneren din

Innholdsfortegnelse

Uansett om du har kjent partneren din i mange år eller om dere nettopp har funnet hverandre, er felles onani fantastisk å undersøke sammen.

Felles onani er enkelt og greit at dere onanerer foran hverandre, enten samtidig eller på tur.

Siden onani er en privat affære for mange, kan det føles grenseoverskridende å skulle dele denne opplevelen med en annen.

Derfor er det helt normalt hvis du skal venne deg til tanken om å gjøre det foran en partner. Mange synes det er vanskelig å komme ut av sitt eget hode og legge vekk tanken som "håper jeg ser bra ut her jeg ligger". Og ta det med ro, vi er nesten helt sikre på at partneren din syns det kommer til å være fantastisk å se på.

To hender som berører hverandre

I dette blogginnlegget får du vite mer om hva felles onani kan gjøre for deg og partneren din, hvordan det kan fastholde intimiteten hvis en av dere er fysisk eller psykisk utfordret i en periode, og naturligvis hvilke sexleketøy dere kan bruke til det.

Men hvorfor er det egentlig du skal onanere foran partneren din?

Dét skal vi fortelle deg her:

Hva kan felles onani gjøre for dere?

Det er to opplagte grunner til å inndra felles onani i parleken:

 1. Det er en ny måte dere kan lære om hverandres kropper på.
 2. Det kan øke intimiteten mellom dere siden dere utforsker noe nytt sammen. Som en bonus kan det være en stor turn-on å se partneren din ta på seg selv.

I tillegg til de to tingene er det enda flere fordeler som vi går mer inn på nedenfor:

Lær mer om hverandre

Det kan virke litt bak-fram å skulle lære om partneren sin ved at de, og ikke du, tar på seg selv. Men noen lærer best når de først får vist hvordan de skal gjøre det.

Hvis du for eksempel skal bygge et skap er det jo veldig fint å ha en bruksanvisning å gå ut i fra.

Når du ser på at partneren din onanerer, kan du legge merke til hvor de tar, hvor mye og hvordan. På den måten får du mer kunnskap om hvordan du best kan tilfredstille dem.

To som holder hender

Oppdag noe nytt sammen

Når dere prøver noe nytt sammen oppstår det en intimitet mellom dere fordi begge er på bortebane. I tillegg vil jo begge ha den best mulige opplevelsen.

Vær nysgjerrig, observer og still spørsmål underveis hvis partneren din gjør noe du ikke visste om på forhånd.

Opphissende opplevelse

Det kan være at selve tanken om felles onani ikke får det til å kile inni deg, men når du ser partneren din ta på seg selv kan dette absolutt endre seg.

Samtidig krever det tillit å onanere mens partneren ser på, og tillit kan være enormt opphissende.

Vis det dere ikke kan si med ord

Selv om du føler deg trygg på partneren din kan det være vanskelig å sette ord på hvordan du foretrekker å bli tatt på.

Det kan være du syns det er vanskelig å si høyt eller at det er vanskelig å forklare. Hvis du vil vite mer om hvordan du kan snakke deg til bedre sex så har vi et helt blogginnlegg om akkurat dette.

Derfor kan felles onani være med på å vise det du ikke kan si med ord. Det er en fysisk ting som viser hvordan du foretrekker det.

To hender som tar på hverandre

Skru av autopiloten

Mennesker er vanedyr og når vi først har funnet ut hvordan vi tar best vare på og tilfredstiller partneren vår er det ofte det samme vi gjør igjen og igjen - fordi det virker jo.

Likevel er det deilig å prøve noe nytt en gang i mellom.

Dere kan bruke felles onani som krydder i forspillet og den penetrasjonssexen dere vet fungerer for dere.

Hvis dere for eksempel er trøtte foreldre som gjerne vil være intime, men hvor søvnen tynger dere ned kan felles onani en måte å ha en avslappa seanse sammen.

Bytt på halvveis

Felles onani trenger ikke å bety at dere ikke skal ta på hverandre.

Dere kan ligge tett imens, eller dere kan gjøre det med mer avstand så dere enklere ser hva den andre gjør.

Når du har fått et innblikk i hva partneren din liker kan du overta og fortsette. Spør underveis eller vær observant på signaler som viser om du gjør det på den måten de foretrekker det.

Og så kan vi heller ikke la være med å si: Bruk glidemiddel!

Glidemiddel gjør at det er mye mindre friksjon. Det betyr at stimulering og bevegelse blir herligere uansett om du bruker fingre eller sexleketøy.

Hvis du velger et vannbasert glidemiddel kan du bruke den til alle formål. Du kan til og med få et økologisk vannbasert glidemiddel.

To tuber med glidemiddel

Fysisk og psykisk utfordret

Hvis du eller partneren din har fysiske eller psykiske utfordringer på et tidspunkt, kan det være vanskelig å være intime på samme måte som dere kanskje har vært tidligere.

Det kan være at en av dere er psykisk utfordret og at overskuddet blir brukt på å komme seg gjennom dagen. Kanskje har partneren din etterfølger fra en fødsel, en normal kilde til smerte under penetrasjonssex. Det kan også være at sexlysten er mindre enn den har vært før. Det betyr ikke nødvendigvis at lysten til sex er borte, det kan bare bety at den er annerledes enn før.

Hvis dere introduserer felles onani er det å måte å være sammen på uten å bruke all energien på å gjenskape det sexlivet som var der en gang.

Bruk det intime rommet deres til å være sammen på en ny måte hvor dere begge to kan bidra med det dere kan, og nyte at dere enda er sammen i det.

Bruk sexleketøy

En annen måte å gjøre felles onani til en virkelig god opplevelse er ved å bruke sexleketøy.

Uansett om dere har lyst til å bruke sexleketøy på dere selv eller hverandre en det enda en måte å tilfredstille hverandre på.

Noen ganger er det enda enklere å oppnå klimaks fordi vibrasjonene, teksturen eller selve scenarioet hjelper med å gjøre hele situasjonen litt mer pirrende. 

To hender som holder hverandre

Til begge to

En bulletvibrator er et godt sted å starte siden den kan brukes på både penis og vulva. Bruk den til å stimulere for eksempel klitoris, ballene eller brystvortene.

Vil du ha kraftige vibrasjoner med en myk overflate kan du få en bulletvibrator i silikon. Silikonet sørger for at vibrasjonene blir litt mindre intense.

Hvis du til gjengjeld er ute etter de kraftigere og enda litt hissigere vibrasjonene er det en bullet vibrator i ABS-plast du skal ha.

To bulletvibratorer

Til vaginal forføring

Nå som vi snakker om vibratorer er en "lay on vibrator" også en herlig sengevenn for alle med en vagina.

Legg den på klitoris og merk hvordan vibrasjonene forplanter seg i vulva. Du kan også enkelt ha en lay on vibrator i hånden og bruke den til målrettet, indre stimulering.

Lay on klitorisvibrator fra Amaysin

En annen ting til deg med vagina er selvfølgelig en klitorisstimulatorer.

Det kan være du allerede kjenner til dem og hvis ikke kan du lese mye mer i vår ultimative guide til klitoris stimulatorer.

Kort fortalt blir klitoris stimulert uten direkte brøring via pulserende trykkbølger - det føles litt som når noen går ned på en.

Med en Satisfyer Pro 2 i hånden får klitoris den oppmerksomheten den fortjener, og du kan selvfølgelig alltid inkludere fingrene hvis du skulle føle for det.

Satisfyer Pro 2

Til penis

Har du en penis, er selvfølgelig også mange vibrasjoner du kan nyte.

Det finnes utallige former for penisvibratorer, men med Manta penisvibrator er det vingene som omfavner deg og smyger seg rundt penisskaftet, frenulum, penishodet eller pungen.

I tillegg er det enkelt for partneren din å overta Manta og kjøre den opp og ned langs skaftet.

Fun Factory Manta Penis Vibrator

 Et handjob går aldri av moten og hvis du inndrar et sleeve så blir det en helt ny opplevelse. Det finnes mange forskjellige modeller, du kan både få et explosive handjob eller et wild handjob.

Onani hylser fra MR.MEMBR

Felles lek

Forhåpentlig har du fått lyst til å prøve ut felles onani med partner og finne ut hvor intenst og pirrende det kan være.

Se på det som en felles lek hvor dere utnytter det faktumet at dere tross alt kjenner dere selv best. På den måten har dere en opplagt mulighet for å gi denne kunnskapen videre.

Kos dere!

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful