TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Spiselig Undertøy

Spiselig undertøy er en alletiders gaveidé som gir anledning til mange gøyale og hete stunder. Det er den perfekte overraskelse til partneren din - eller kanskje dine mest lekkersultne venner og venninner.

Spiselig undertøy: Piff opp garderoben din

Spiselig undertøy kombinerer mat med sex

Sex og mat er en velkjent kombinasjon, spesielt når den består av desserter som jordbær, sjokoladesaus og pisket krem. Nå kan du ta din frekke mat og sexlek til et helt nytt nivå ved å legge til spiselig undertøy i ligningen. Spiselig undertøy er akkurat det det høres ut som – truser laget av mat! Undertøyet vil dempe søtsuget ditt samtidig som det tilfredsstiller dine frekke lyster.

Å kle seg i noe som partneren din kan spise rett av kroppen din, vil skape mye moro og glede på soverommet. Prøv deg frem og opplev hvordan stemningen løsner og sukkerrushet begynner å virke. Med spiselig undertøy får du sexy undertøy laget av søtsaker som vil sukre natten og få deg til å føle deg søt og sexy. På denne siden finner du det perfekte flerfargede undertøyssettet for en uforglemmelig kveld.

Forfør med en godteri bh og godteri truse

Den viktigste delen av å gjøre seg klar for en date er å velge hvilket sexy undertøy du skal ha på deg. Det kan være vanskelig å finne noe som er forførende og samtidig komfortabelt nok til å bevege seg fritt hele natten. Spiselig undertøy er det perfekte valget som gir moro og sødme til garderoben din, og en lekker måte å piffe opp i soverommet på.

Bla gjennom vår spennende skuff med spiselig undertøy, som er designet med ett formål – å legge til en søt godbit i soverommet. Når du legger til denne typen undertøy i skuffen din, enten det er en godteri bh eller godteri truse – eller begge deler, vil du garantert få en annerledes og uforglemmelig opplevelse.

En godteri bh og godteri truse er laget av den samme typen søte armbånd og perlekjeder som vi pleide å more oss med som barn. Imidlertid gir dette godteriet nå voksne muligheten til å nyte sukkersmaken med denne nye typen undertøy.

Godteri undertøy gjør deg spiselig

Når du har fått ditt nye godteri undertøy i posten, pakker du det bare ut og tar deg på deg, akkurat som du ville gjort med et hvilket som helst annet undertøyssett. Når partneren din er klar til å gå videre fra å slikke og suge, har sukkerrushet sørget for en søt opplevelse på soverommet.

Det harde godteriet vil rulle mot den følsomme huden din og pirre alle sansene, for en eksplosiv opplevelse som garantert vil få deg til å ønske mer. Ikke glem å slikke av hver siste lille dråpe når du er ferdig – denne sukkerholdige snacksen er rett og slett for god til å kaste bort!

Er det noe du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte våre hyggelige og kompetente kunderådgivere. De hjelper gjerne med å svare på spørsmål om godteri undertøy eller andre produkter i vår sexbutikk.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful