Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd

Klikk på bildene for å forstørre

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 269,00

  Beskrivelse

  Det vakre Tassel Choker halsbåndet fra Maze by Bijoux Indiscrets gir deg muligheten for å være elegant og pirrende sensuell på en og samme tid.

  Chokeren har et pirrende pisk-lignende anheng i front i gullfargede, solide metallringer, og vil sende tankene i retning av Fifty Shade og BDSM, men på en så sofistikert og diskré måte at du til og med kan bruke smykket ute i byen.

  La de 12 tynne halene på anhenget gli pirrende over din partners kropp mens du bærer det, eller la han ta kontrollen og styre deg med et fast grep om halene. 

  Er du eventyrlysten kan du bringe erotikken med deg ut. På middag, på klubben eller til en hot date? Halsbåndet vil understreke din utstråling, mens du og din partner kan nyte tankene om hva det symboliserer for dere.

  Fremstilt i 100 % vegansk kunstlær. Perfekt til deg som vil nyte lukten og følelsen av ekte lær, samtidig som du ønsker et produkt med fokus på dyrevelferd.

  Bijoux Indiscrets er kjent fra moteblader i hele verden.

  Detaljer

  MATERIALE: 100 % vegansk kunstlær.
  JUSTERBAR: Ja.
  OMKRETS: 30-41 cm.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Godt for henne
  Godt for han
  Sexy sexy sexy Aldri følt meg så sexy som når jeg går med denne chokeren. Blitt mitt favoritt-"smykke" når jeg skal ut på byen, og det gjør det spesielt sexy når du vet at den også har blitt brukt til litt mer naughty stuff hjemme ;)
  Ikke bare får den meg til å føle meg sexy, men den er veldig komfortabel å ha på også. Læret er mykt og den er lett å justere rundt halsen. Spesielt god samvittighet når du vet at det er vegansk kunstlær.
  10/10.
  5 5 1

  Du anmelder: Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd

  Hvordan bedømmer du produktet? *