BDSM Halsbånd

Understrek hvem som har makten og kontrollen ved å spenne et BDSM halsbånd fast på partneren eller slaven din. Et BDSM halsbånd er perfekt til binde- og dominansleker. Du finner halsbånd i flere forskjellige design og materialer her. Vi har for eksempel halsbånd både i neopren og lær med eller uten pigger og med eller uten bånd.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Cork (1)
Gummi (1)
Lær (13)
Metal (1)
Neopren (1)
Polyester (1)
Polyuretan (4)
PU (6)
PVC (1)
Split Leather (1)
Stål (2)
Merke
baseks (2)
Fifty Shades of Grey (4)
Late X (1)
Master Series (1)
Maze (2)
Mistress (1)
Obaie (6)
Ouch! (1)
Rimba (3)
Sportsheets (4)
Strict Leather (3)
Tom of Finland (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (1)
Zado (2)
Vis alle 36 produkter
Du har sett 36 av 36 produkter

Fetish BDSM halsbånd til dominansleker

BDSM halsbånd til frekke fetish-leker og halsbånd sex

Uansett om du søger et kinky BDSM halsbånd til frekke fetishleker eller om det bare skal være et du kan bruke for å utleve fantasien din om halsbånd sex og dominansleker, finner du det hele her hos Sinful.no. En ekte BDSM-entusiast ved godt at det skal et halsbånd på partneren en gang imellom for å holde vedkommende litt nede og sette ham eller henne på plass. Og om det skal være et SM halsbånd med eller uten bånd, skal vi nok hjelpe deg med å finne ut av. Det kan også være du foretrekker et halsbånd i metall, eller et med et tilhørende lenkesett som du kan sette fast metallkjeder i, sånn at du for alvor kan utnytte partneren din seksuelt og ydmyke ham eller henne, innenfor rimelighetens grenser.
BDSM halsbånd har blitt mer og mer populære i det siste, også fordi det har blitt mer normalt å utøve sadomasochisme og utleve ens fetishistiske fantasier. Hos Sinful har vi også opplevd en større etterspørsel på disse frekke halsbåndene som innbyr til frekke dominansleker. Og det stopper ikke her. For BDSM halsbåndene finnes både i lær, neopren og de kan kjøpes med og uten gitter, og også med og uten bånd. Halsbåndet kan også varmt anbefales hvis du synes det er pirrende og frekt gå tur med partneren din hjemme, eller ute i skogen. Eller rett og slett til deilig halsbånd sex.

Hvilket halsbånd til mennesker skal jeg velge?

Hvis du ikke aner hvilket BDSM halsbånd du skal velge til deg selv eller til partneren din, vil vi anbefale at du starter med et halsbånd til mennesker uten alt for mye pynt og dilldall på. De fleste velger et halsbånd som er uten bånd og i vanlig skinnkvalitet. Dette gir en deilig følelse av å være frekk og kinky, og faktisk trenger man ikke mer for å komme i stemning. Det er først når man blir enda mer hardcore at det for alvor blir morsomt og frekt.
Er man allerede en hardcore fetischist, vil vi anbefale at du utforsker BDSM kategorien for alvor. Vårt SM-sortiment stort, og inneholder mye mer enn halsbånd til mennesker. Du kan virkelig finne kinky sexleketøy i sortimentet. Hvis man for eksempel synes det er deilig opphissende å ydmyke sin partner eller kanskje selv bli ydmyket, vil det være helt perfekt med et BDSM halsbånd med bånd. Da kan man nemlig gå tur med sin partner eller selv bli luftet og føle maktfølelsen bruse, eller til og med utøve den på partneren sin nede i klubben. Egentlig er det kun fantasien som setter grenser for hvor langt man kan gå i BDSM-sjangeren. Selvfølgelig innenfor lovens grenser, men hvis partneren din er med på det, er det meste jo tillatt.

Bondage halsbånd til å leke med hjemme eller nede i klubben

Uansett om du utøver fetish, BDSM, dominans og SM-fantasiene dine hjemme eller på en klubb, skal du ha det riktige utstyret og sexleketøyet til formålet. Dette kan Sinful selvfølgelig hjelpe deg med. Vi har et kjempestort sortiment av sexleketøy innen BDSM og fetish sjangeren, som du kan bruke både hjemme og når du utlever dine vilde fantasier i klubben. For øyeblikket kan vi se at det popper opp en masse nye Swingersklubber opp, og i disse klubbene er det meste tillatt. Der er det masse muligheter for å utleve BDSM-fantasiene dine sammen med andre mennesker som deler din begeistring. Uansett om det er med eller uten bondage halsbånd, eller andre effekter du kan finne i vår webshop.
Hvis du tenner på tanken som å utfolde deg seksuelt og utleve dine frekke fantasier omkring BDSM sammen med andre, er du kanskje mer et klubbmenneske uten at du selv visste det. Og du kan jo ikke komme tomhendt ned i klubben. Derfor bør du ta en titt på BDSM halsbåndene i vårt sortiment. De fås i mange forskjellige varianter, og med mange forskjellige utsmykninger, så du kan være sikker på å finne et bondage halsbånd som passer til deg og ditt behov. SM-sjangeren er i rivende utvikling, og det er spennende å følge med på hvilke nye, spennende fetish BDSM halsbånd som kommer online her på shoppen. Vi gleder oss i alle fall, og er som alltid klare til å servicere deg med nye produkter til lekerommet eller soverommet.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no