TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Tilbud til menn

Vil du slå to fluer i én smekk og få dét sexleketøyet du har ønsket deg til en sterkt redusert pris? Da er du landet på rett sted. På denne siden finner du nemlig alle tilbud til menn på klassikere, testvinnere og bestselgende produkter.

Spar penger på knivskarpe tilbud til menn

Stort utvalg av tilbud til menn

Vil du gjerne spare penger på ditt neste erotiske kjøp uten at det går utover kvaliteten på produktene? Da er denne kategorien midt i blinken for deg. Her finner du nemlig et stort utvalg av sexleketøy på tilbud til menn som oser av kvalitet uten at det svir i lomma.

Blant tilbudene finner du mange rimelige produkter, men du finner også mer eksklusive sexleketøy som er kraftig redusert i pris. Men selv om mange av produktene er billige i forveien, betyr det ikke at kvaliteten på disse er lave eller at produktene ikke lever opp til kundenes forventninger. Tvert imot er en rekke av varene svært populære blant våre mannlige kunder, selv når de selges til full pris. 

Men med så populære produkter på tilbud til menn, er det stor rift om dem. Du må derfor være rask dersom du vil gjøre en god handel, før det er for sent. Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppgradere nattbordsskuffen med nytt og spennende sexleketøy. Så benytt sjansen til å utforske det prisdyktige utvalget og gjør et kupp i dag.

Sexleketøystilbud for enhver smak

Det er alltid noe for alle blant våre aktuelle tilbud til menn. Enten du vil trene i å holde lenger ut i senga, gjøre onaniøktene mer varierte eller utforske nye kilder til nytelse med analt sexleketøy, har vi et tilbud som du kan få glede av. Du kan derfor være sikker på at du finner noe som faller i smak når du ser igjennom utvalget her på siden.

Da vi jevnlig bytter ut produktene i denne kategorien, bør du ikke nøle med å handle når du får øye på noe du vil ha. Vi kan nemlig ikke garantere at produktet er her neste gang du besøker siden og at du derfor får produktet til prisen du så tidligere.

Dersom du er på utkikk etter noe bestemt som ikke er på siden akkurat nå, kan du finne et lignende produkt på siden eller vende tilbake senere for å prøve lykken igjen. Vi kan dessverre ikke opplyse når du kan forvente å få rabatt på enkelte produkter, men vi forsøker  hele tiden å oppdatere siden med nye og spennende varer, så det alltid vil være noen tilbud til menn som fanger din interesse i kategorien.

Alltid tilbud på menns sexleketøy

Blant våre tilbud til menn finner du både sexleketøy som kan nytes alene og sammen med en partner. Mange av tilbudene kan dessuten benyttes til begge formål for størst mulig variasjon. Du bestemmer derfor selv om du vil nyte ditt nye leketøy i eget selskap eller invitere partneren din med i leken. 

Én type leketøy som både kan nytes alene og sammen med andre er onaniprodukter. Selvom mange forbinder onaniprodukter med sololek er de ypperlige i selskap med en partner, da det gir partneren din muligheten til å gi deg en het og intim massasje utenom det vanlige. En annen type leketøy som er ideelt til parlek er analplugger, da de beriker opplevelsen med ekstra stimulering for dere begge.

Du kan selvfølgelig også bruke disse produktene når du er på egen hånd. Et onaniprodukt vil for eksempel gjøre håndjobben enda mer pirrende, mens et analsexleketøy er stimulerende i seg selv og gir deg dermed nytelse uten at du behøver å løfte en finger. Så uansett om du er på utkikk etter et tilbud til menn som er til egen bruk eller til felles bruk, finner du garantert et produkt for deg her på siden.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful