Nyheter til menn

Vi får jevnlig inn nye og spennende produkter til vår butikk. Her kan du se nyheter i vårt utvalg av sexleketøy for menn. Vi har et stort internasjonalt nettverk innen sexleketøysbransjen, og vi tilbyr deg derfor de aller nyeste nyheter til menn  i vår nettbutikk.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
All Black (1)
Amaysin (3)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
ANOS (1)
Arcwave (3)
Autoblow (1)
baseks (6)
Bathmate (3)
Booty Sparks (6)
Doc Johnson (6)
Dream Toys (2)
Electroshock (2)
Fleshlight (10)
Fun Factory (2)
Heavy Hitters (3)
HolyTrainer (5)
Hot Octopuss (2)
Jesse Jane (1)
kGoal (1)
Kiiroo (2)
Late X (1)
LELO (1)
LoveBotz (3)
Lovense (3)
ManCage (2)
Master Series (1)
Mr. Membr (12)
MYHIXEL (1)
NEK (3)
Nexus (6)
Obaie (4)
Ouch! (2)
Passion (6)
PDX Plus (1)
Rimba (1)
Rocks Off (1)
Romp (3)
Satisfyer (5)
Shots Toys (1)
Sinful (28)
SKYN (2)
Squeeze-It (2)
Strap-on-Me (1)
Svakom (2)
Svenjoyment (1)
Tantus (1)
TENGA (20)
TensCare (1)
The Handy (1)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (1)
Trinity Vibes (2)
Vibio (1)
Vixen Creations (1)
We-Vibe (2)
You2Toys (1)
Vis alle 199 produkter
Du har sett 42 av 199 produkter
Vis flere

Stort utvalg av sexleketøy nyheter til menn

Vær en av de aller første

Hos Sinful har vi alltid en finger godt plantet på pulsen, og vet hva som rører seg i bransjen. Du kan derfor være helt sikker på at vi alltid har de mest spennende nyhetene til menn på hyllene. Og de er alltid fyllt opp med godsaker. Her på siden har vi samlet alle de gode nyheter til menn, slik at når det kommer noe nytt fra Mr. Membr, Pipedream, Fleshlight, eller en av de andre førende produsentene, vil du finne dem på denne siden.
Liker du å være en av de første til å prøve den aller nyeste blowjobstimulatoren, pocket pussyen eller de vibrerende penisringene, kan du med fordel holde øye med denne siden. Er du derimot knapt så opptatt av det nye, men heller vil ha noe du vet andre også har likt, kan du i stedet rette blikket mot våre sider med testvinnere eller bestselgere til menn. Her finner du nemlig de produktene som andre har testet og deretter vurdert til å være de beste på markedet. Begge kategoriene inneholder dessuten også massevis av forskjellige, frekke sexleketøy, så det er noe for enhver smak.

Se de aller nyeste nyheter til menn

Når vi har valgt å samle alle nyheter til menn på ett sted, er det ganske enkelt for å gjøre det enklere for deg som gjerne vil ha et overblikk over alle de nyeste produktene på markedet. Vi legger nemlig fortløpende flere varianter ut i vårt store sortiment i hele shoppen. Og det kan være vanskelig å vite om en modell er splitter ny, eller om den allerede har noen år på baken. Dette trenger du naturligvis ikke bekymre deg om når du shopper dine erotiske produkter her på siden. Her er det nemlig kun de aller nyeste nyheter til menn som får plass.
Derfor vil du også oppleve at flere av produktene som vises på denne siden ikke har fått noen kundeanmeldelser enda, men det er altså kun fordi produktene sannsynligvis akkurat har kommet inn på hyllene, og at det ikke er så mange som har testet dem enda. Du kan dermed bli en av de aller første som får fingrene i den nyeste sexdukken, glidekremen eller penispumpen som akkurat har kommet på markedet. Hvis du liker å være en av de aller første som får teste og prøve de nyeste produktene på markedet, er det en god idé å holde øye med denne siden, hvor vi samler alle nyheter til menn som kommer inn og vi oppdaterer siden løpende.

Stort utvalg av inspirerende nyheter

Har du erfaring med de erotiske hjelpemidlene du ser i denn ekategorien? Eller er du ute etter ditt aller første sexleketøy? Uansett om du er nybegynner eller om du har masser av erfaring, så finner du garantert noe som passer for deg her på siden hvor vi har samlet alle de nyeste og mest spennende nyheter til menn.
Når du klikker deg rundt her på siden, vil du altså kun finne de nyeste variantene, de som kun akkurat har blitt lansert på markedet. Dette betyr også at du kan finne frekke produkter som hører hjemme i alle de ulike produktkategoriene vi fører her hos oss, og  i alle mulige prisklasser. Du vil altså støte på alt fra de billigste penisringene til de splitter nye sexdukkene som ligger i en helt annen prisklasse.
Savner du et bestemt produkt som du vet har blitt lansert men som du ikke finner i vårt sortiment av nyheter til menn, vil vi naturligvis mer enn gjerne høre fra deg. Vi vil gjerne være førende, og tar gjerne imot feedback fra deg om du mot formodning ikke skulle finne det du er på utkikk etter.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no