Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Amaysin Oppladbar Fjernstyrt Trusevibrator var 1

Oversikt

Flytt forspillet ut av soverommet med Amaysin Oppladbar Fjernstyrt Trusevibrator. 

Den silkemyke trusevibratoren har et design som følger kroppens konturer, og den ligger perfekt i yndlingstrusen din. Her kjærtegner den ditt følsomme klitorisområde med deilige vibrasjoner.

På vibratorens underside sitter en smart magnet. Den sørger for at vibratoren blir sittende akkurat der hvor den gir aller mest nytelse. Du tar bare magneten av vibratoren, legger vibratoren i trusen og fester magneten til utsiden av trusen.

Med den tilhørende fjernkontrollen kan partneren din ta over styringen av de 10 rumlende vibrasjonsmønstrene, og enten pirre deg langsomt eller bringe deg direkte til klimaks. Med en rekkevidde på opptil 10 meter kan med dere lekene ut i offentligheten, og dermed øke spenningen ytterligere.

Amaysin Oppladbar Fjernstyrt Trusevibrator er laget av myk, fleksibel silikon og ABS-plast. Vibratoren er vanntett, lett å rengjøre og oppladbar. Fjernkontrollen tåler ikke vann og bruker 1 stk. CR2032-batteri som følger med.

MerkeAmaysin
Produkt vekt (g)80
Full lengde (cm)8
Diameter (cm)4.3
Bredde (cm)4.3
Strømkilde1 x CR2032 (Inkludert), USB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeBordeaux
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk
SKU22472
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Odinhlarsen@gmail.com
Skuffet - 18. aug. 2022
Vibrasjonen er ALT får svake, selv når man presser den mot klitoris. Den er også alt for bråkete, og magneten er elendig.
Perfekt!
Innifjorden - 25. oct. 2021
Noko av da beste eg har prøvd, ekstatisk!
meh
Maia - 16. oct. 2021
Skikkelig svak vibrasjon. Selv om jeg presser den mot klitorisen så fikk jeg aldri komme ut av den. Materialet er fint da, men hele leken generelt er virkelig ikke noe å skryte av.
Ok, men forventet mer
Kvinne - 12. jul. 2021
Egentlig en OK vibrator. Dessverre bråker det mye. Faktisk så mye at den ikke kan flyttes ut i offentligheten og heller ikke brukes når det er gjester rundt.
0
Stųyende og ikke bra
Marie-Louise - 5. jan. 2021
Vibratoren a lager mye STŲY. Kan ikke brukes offentlig. Magneten er alt for SVAK. Vibratoren må RESTARTES hele tiden. På INGEN måte verdt pengene.
0
Veldig fin vibrator
Hei! - 18. dec. 2020
Fin vibrator og ta med inn i byen hvor partneren din kan kontrollere den. Fjernkontrollen slutter imidlertid å virke hvis den ikke har vęrt slått på på en stund, og da er det bare å slå den på igjen
0
Gode nyheter....
Anonymous - 13. mar. 2024
Og usett...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hutiostos :(
Anonymous - 8. jun. 2023
Jeg hadde drømt om dette lenge, så jeg bestilte det og ble skuffet. For det første treffer den ikke klitoris, men vibrerer kjønnsleppene. For det andre slår den seg raskt av. For det tredje er magneten veldig svak og faller av normalt når du går, og denne er for høy for sitt formål. Men det største irritasjonsmomentet er at den ikke treffer der den skal. :(
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fungerer ikke godt
Anonymous - 9. oct. 2021
Det er synd, men du kan ikke starte den med fjernkontrollen, du må trykke på selve vibratoren hver gang. Fjernkontrollen har derfor ingen god kontroll, da den ikke fungerer etter kanskje 3 minutter uten vibrasjon, men mer for å endre programmet når det nettopp er startet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne overrasker! Jeg kan ikke uttale meg om hvorvidt den fungerer etter hensikten med magneten inne i buksen. Jeg er litt tvilende til det, jeg tror ikke den vil skyve nok/komme nær nok. Med trange bukser kan det fungere, men ellers tror jeg den faller av på grunn av sin egen vekt. Men alt annet er perfekt! Jeg bruker denne daglig (ja, jeg er mann). Helt fantastisk å sitte på, eller legge under pungen. De forskjellige vibrasjonene er et godt utvalg, og kontrollen fungerer bra. Den er liten, så at det kan være kraftige vibrasjoner er urimelig. Men de er definitivt nok. Kan kjøpe en til til kona :D
Maskinoversettelse fra sinful.se

Amaysin Oppladbar Fjernstyrt Trusevibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 449,00kr 336,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful