Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B-Vibe Snug Plug 6 Analplugg var 1

B-Vibe Snug Plug 6 Analplugg

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 949,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på utkikk etter en oppgradering til leken, som kan gi deg den ultimate anale utfordring? Den ekstra store, og ekstra tunge Snug Plug fra B-Vibe vil sende deg i anal ekstase, og er definitivt ikke for nybegynnere. 

Er du derimot klar for anale toppidressleker, er denne pluggen klar for å hjelpe deg ,og på å gi deg en indre følelse av å fylles helt ut. Den har innebyggede vektkuler for å gi den ultimate yngdefølelsen og en avrunda spiss for å gjøre innføringen lettere, og for å gi deg stimulering akkurat der det kjennes best. 

Pluggen har et lang, glatt håndtak og med en t-base som gjør den enkel å få ut. Den måler 17 cm, hvor 16,5 av dem kan føres inn, og har en diameter på 5,5 cm. Denne lekekammeraten trenger solide mengder vannbasert glidemiddel for å gi deg den komforten og gleden du fortjener. Den kan både brukes sammen med en partner, men også til sololek. 

Pluggen rengjøres enkelt med varmt vann og en mild såpe, eller med en sexleketøysrens. Den kommer med en oppbevaringspose og en detaljert guide til anale gleder. 

Merkeb-Vibe
Produkt vekt (g)520
InkludertOppbevaringspose, Guide
Full lengde (cm)17
Innførbar lengde (cm)16.5
Diameter (cm)5.5
Bredde (cm)5.5
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeItaliensk, Fransk, Spansk, Tysk , Engelsk, Russisk
SKU25045
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den største hittil
Scout - 1. feb. 2022
Snug Plug 6 er den største av denne serien med buttplugs. Med sine 5,5 cm i diameter og 500 gram er den skikkelig drøy! Jeg har alle de andre Snug Pluggene i denne serien og Snug Plug 6 er av like bra kvalitet som de andre. Dette er et sexleketøy av ypperlig kvalitet. Den er tung og fyller deg ordentlig godt opp. Det er en intens og deilig nytelse som egentlig er ubeskrivelig og strengt tatt bare MÅ oppleves. Men her lønner det seg å være erfaren med anal lek og bruke masse glidemiddel og ta seg god tid. Anbefales på det sterkeste, men er du nybegynner bør du starte med en av de mindre i samme produktserie.
Skuffende
mr D - 21. dec. 2021
Det gledet meg stort at denne kom på sinful. Jeg var på utkikk etter en grei plugg å bruke til hverdags, som jeg ikke trengte å lade. Dessverre så ga ikke de kulene inni, den stimuleringen jeg hadde håpet på. Jeg kjenner nesten ingenting av ristingen, bare bittelitt når jeg går i trapper og sånn. Den fyller likevel greit, og det er behagelig at den er såpass tung, men jeg ville heller gått for noe med kraftigere vibrering.
Virkelig fyldig og trykket er
Anonymous - 13. mar. 2024
Tettsittende plugg frem til klokken fire i fortiden. Litt vanskelig å komme inn. Lett og greit. En halvtime når du reserverer og innimellom tar du ut og sklir en god del inn og rundt også. Føttene dine er i ferd med å råtne under deg før det bare slipper deg fra det i ruheten. Dette bjeffer ikke så mye på plass som andre tette plugger, men kommer sakte og veldig fast. Den ville ikke engang finne på å rykke i ankeret under utstøtingen, men en normal utåndingsreaksjon. Du kan bruke den i lang tid, selv i byen. I fjerning, uansett hvor forsiktig tømming. Ting kan gå av uten forvarsel. Spesielt hvis du allerede har vært ute i byen en stund. ;)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En stiv stift
Anonymous - 13. mar. 2024
Fyldig og behagelig å holde inne lenge. Virkelig godt egnet for hulltrening, pushing supista etc...kvaliteten er verdt prisen, pinnen har vært i bruk i et år nå og viser ingen tegn til å gi opp.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful