Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Silikon-buttplugg var 1

Fifty Shades of Grey Silikon-buttplugg

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne svarte buttpluggen er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak bestselger trilogien.   Buttpluggen, originalt Fifty shades of Grey Something Forbidden Butt Plug, er velegnet til nybegynnere på grunn av den lille størrelsen. Den spisse formen og det slanke designet er perfekt proporsjoneret til debutanten som ønsker å komme i gang med å eksperimentere med analstimulasjon.   Pluggen er fleksibel - men også fast i formen. Nederst har den et håndtak med plass til et par fingre. Håndtaket sikrer at den ikke forsvinner opp. Dessuten gjør håndtaket det lettere å vri pluggen rundt. Vri den og beveg den forsiktig frem og tilbake for en enda større nytelse.   Den er ideell for bruk under sex. For eksempel kan hun ha den sittende inne i seg og bli stimulert analt. Han vil kunne merke at hun føles strammere pga. trykket fra pluggen. For ham er pluggen ideell for snill prostatamassasje.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert analglidmiddel for få en så nytelsesfull opplevelse som mulig.   Det medfølger en flott sølvfarget satengpose for oppbevaring av analpluggen.

MerkeFifty Shades of Grey
Produkt vekt (g)31
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)10.8
Innførbar lengde (cm)8
Diameter (cm)2.5
Elastisk indre diameterNei
Bredde (cm)2.5
Omkrets (cm)8.3
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Spansk, Fransk, Engelsk
SKU13131
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke det beste håndtaket
Nybegynner - 14. jul. 2020
Skikkelig fin, men håndtaket gjųr at du virkelig må holde godt fast i den ellers sklir den langt opp ... det er et rot å få den ut igjen! Det er ingen måte du bare kan la det vęre. Du må alltid ha minimum én finger inne.
0
Enkel og myk plugg som fųles dyrere enn den er
Rikke - 15. dec. 2018
Ingen klager på denne buttpluggen. Det er en god plugg i et flott materiale som fųles godt under sex. I tillegg kommer den i en fin pose, så den er godt beskyttet mot smuss og riper. Godt med det vannbaserte glidemiddelet fra loving. Mange fordeler - ingen ulemper.
0
Flott plugg
Nille - 7. feb. 2018
Liten sųt sak som holder det den lover
0
Vår fųrste
Mikkel - 22. jan. 2017
Min partner og jeg begynte å kjųpe denne pluggen da vi begynte å leke litt. Og det er en veldig god plugg for nettopp nybegynnere. Den er ikke verst å se på, materialet er deilig og mykt. Den kan godt virke spiss hvis det er satt inn feil. Og husk en god runde med glidemiddel. Det kan aldri bli for mye av det. Det gjųr det hele så mye bedre. Proppen gjųr det den skal og holder den der den skal når den settes inn. Det resulterer i at proppen blir litt myk og legger du mye press på den kan du risikere at den går helt inn. Men fųr proppen blir myk, har du sikkert funnet noe litt stųrre. Produktet kan klart anbefales for nybegynnere og for de som vil begynne med anallek
0
fantastisk til nybegynnere! :)
Sjela - 25. jan. 2015
Nå er jeg typen som har oppdaget hobbyen med å samle på Fifty Shades-leker, og fųlgelig også bruke dem :) Men denne nydelige lille tingen er for meg mer enn bare en del av samlingen min :) Som nybegynner er den perfekt, den er ikke veldig stor, men heller ikke så liten at du ikke kjenner noe :) Det eneste er nok håndtaket. den kan fort skli litt lenger opp enn du trodde når du er i aksjon. Så det kan godt vęre litt styr å få den ut igjen, men bortsett fra det, et flott produkt :) elsker det!
0
Enkel og myk plugg som føles dyrere enn den er!
Anonymous - 13. mar. 2024
Har ingenting å klage på med denne buttpluggen. Det er en god plugg i deilig materiale som føles godt å ha inni under sex. I tillegg kommer den i en fin pose, så den er godt beskyttet mot smuss og riper. Flott sammen med det vannbaserte glidemiddelet fra Kaerlig. Mange fordeler - ingen ulemper.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig deilig
Anonymous - 13. mar. 2024
Perfekt størrelse for nybegynnere som oss!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
over all forventning!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde lenge hatt lyst til å prøve anal lek, men hadde ikke turt å ta steget. Jeg fant dette lille etuiet og ble veldig positivt overrasket! Jeg bruker den både alene og når jeg leker med en partner. Det glir lett inn og holder seg på plass. Det er lett å rengjøre, og det er lite og mer diskret. Perfekt for nybegynnere!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En liten morsom fyr
Anonymous - 13. mar. 2024
Et herlig lite produkt som på ingen måte er skremmende for nybegynnere. Den er laget av deilig silikon og glir lett inn i det bakre hullet. Vi bruker den til vanlig sex, der jeg blir stimulert av denne buttpluggen samtidig med vaginal stimulering. Den leveres med en diskret liten pose, slik at den enkelt kan oppbevares etter bruk. Et flott lite tilskudd til leketøyskuffen vår :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Nem
Anonymous - 9. aug. 2014
Denne er perfekt for nybegynnere. Den er ikke for stor og ikke for liten. Det eneste jeg kunne gjort litt bedre med denne er at håndtaket burde vært mer avlangt. Hvis du bruker glidemiddel er det lett å gli litt, så det er bra at den har en stopper så den ikke går lenger inn enn du vil :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful