Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Icicles No 47 Buttplug i Glass med kuler var 1

Icicles No 47 Buttplug i Glass med kuler

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 319,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Icicles No. 47 er en stilfull buttplug som er laget i håndblåst allergivennlig glass.  Denne er virkelig elegant og ideell for deg som setter pris på både kvalitet, estetikk og effektiv analstimulasjon. Utover det er den svært robust og velegnet til hard lek.  Pluggen er utstyrt med tre kuler. Den minste er 1.9 cm i diameter, den mellomste er 2.6 cm i diameter, mens den største måler 3.1 cm. Så er den selvfølgelig utstyrt med en fot i bunnen, så du er sikret at den blir der den skal.  Icicles Buttplug er utrolig deilig å benytte på grunn av materialet. Bruker du en glidekrem sammen med den, får du en enda bedre opplevelse. Du kan benytte både vannbasert og silikonbasert glidemiddel med den.  Det spennende med glassprodukter er at du kan eksperimentere med temperaturforskjeller. Du kan varme pluggen opp eller avkjøle den før bruk, for å få en ekstra stimulerende opplevelse. Legg den for eksempel i fryseren eller i en skål med varmt vann først.  Pluggen er utrolig enkel å rengjøre. Vask den med varmt vann og nøytral såpe, eller putt den i oppvaskmaskinen. Bruk eventuelt en sexleketøysrengjøring for ekstra god hygiene. 

MerkeIcicles
Produkt vekt (g)143
Full lengde (cm)11
Innførbar lengde (cm)9
Diameter (cm)3.8
Bredde (cm)3.8
PrimærmaterialeGlass
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14808
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kul og spennende
Konnerusk - 1. may. 2022
Akkurat passe størrelse for lek og moro. Kan anbefales :)
Kunst!
C - 1. dec. 2020
Glassdildoene og glassplugg er en fryd for øynene og ikke minst for nytelsen. Den kan lekes og eksperimenteres med som kald og varm. Legg den litt i kjøleskap eller ha varmt rennende vann på den før leken begynner. Enkel å rengjøre.
Det beste valget!
M - 26. oct. 2020
En fin og morsom plugg som sitter godt etter tredje forsųk. Den kommer med på reisen når det er tid for å leke. Den passer for både nybegynnere og mer erfarne mennesker takket vęre designet.
0
Passer veldig godt
Micke - 22. oct. 2020
Ser bra ut. Fungerer fint. Jeg bruker den mye. Anbefales :)
0
For tykk hals
Ce - 18. apr. 2020
Komfortabel og rimelig stor, men tyngre enn forventet. Halsen er også for tykk til at proppen holder seg inne når man står oppreist, noe som skuffet meg fordi jeg får mest glede av å gå rundt med en plugg i meg.
0
Perfekt!
Niklas - 14. oct. 2018
Da jeg mottok den, så den litt for stor ut, men det var den ikke. Det fųles godt når den glir inn og den holder seg på plass og fyller deg fint. Den glatte overflaten gjųr at den ikke trenger mye glidemiddel og den ser flott ut uansett.
0
Ideell for skånsom forberedelse til penetrering.
Anonymous - 12. oct. 2021
Ideell for å forsiktig og gradvis forberede deg på anal penetrering med din kone. Produkt av svært høy kvalitet. Veldig lett å rengjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Varme og glass
Anonymous - 12. feb. 2022
Jeg likte det veldig godt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Glassnål av høy kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Et veldig fint tillegg til dine øyeblikk av privatliv. Glassfølelse og kvalitet, veldig fin design, bare legg til forskjellige former (glass) og det vil selge. Definitivt verdt å betale for. Glass er et veldig slitesterkt materiale sammenlignet med silikon etc. Ja, ikke egnet for den første timeren denne pinnen, så påpeker jeg at den største av disse ballene allerede er såkalt ISO.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott
Anonymous - 2. jun. 2017
Jeg må si at det er flott. Glass er et fantastisk materiale. Jeg har brukt det i et par dager nå. En fin måte å skape litt ekstra spenning i hverdagen på.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful