TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Glass Buttplug

Med en frekk glass buttplug kan du oppå en mer intens analstimulering enn du er vant til. Lek med ulike temperaturer ved å kjøle ned eller varme opp buttpluggen før bruk, og se frem til ville seksuelle opplevelser.

Glass buttplug – fantastisk analstimulering

Hva er fordelene med en glass buttplug?

Hvis du ikke allerede har hørt om en glass buttplug, foreslår vi at du tar en titt på utvalget nedenunder. Ikke bare er det et estetisk flott sexleketøy, men det er også utrolig pirrende og har mange frekke fordeler som du ikke får med vanlige silikonmodeller.

En av de største fordelene er at du kan eksperimentere med forskjellige temperaturer. En glass buttplug kan både kjøles ned og varmes opp før bruk, noe som gir en helt annen og pirrende opplevelse. Du kan sette den i kjøleskapet eller i en bolle med varmt vann før bruk. Husk alltid å teste temperaturen på huden din for å sikre at den hverken er for varm eller for kald før du fører den inn.

En annen stor fordel er at selve materialet er helt fast. Det betyr at den holder formen og sikrer deg en målrettet stimulering hele veien. En glass buttplug føles også glatt og deilig mot huden, og kan brukes med alle typer analglidemiddel.

Verdt å vite om glass buttplugs

Glass buttplugs er det perfekte sexleketøyet hvis du liker anal stimulering og vil eksperimentere mer med det. Selv om ikke alle modellene ser like ut, fungerer de i hovedsak på samme måte som en vanlig silikonversjon. De har vanligvis en rund spiss som gjør det enkelt å føre inn i anus og en stopper i enden som sikrer at den holder seg på plass under hele seansen.

Hvis du allerede har prøvd en silikonmodell og ønsker å utforske andre modeller, så er en buttplug i glass definitivt noe for deg. Med denne type buttplug kan du enkelt ta stimuleringen til et helt nytt nivå. Her tenker vi spesielt på temperaturspillet og den taktile opplevelsen som bruddsikkert glass gir.

Men selv om buttpluggs i glass har en jevnere overflate, er det fortsatt viktig å huske glidemiddel – og heller for mye enn for lite. I motsetning til i kjønnsorganene, blir det ikke produsert naturlig væske i anus, og derfor bør du bruke et godt glidemiddel for analt bruk for å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig. Dessuten bør du også huske å rengjøre pluggen med en sexleketøysrens både før og etter bruk.

Finn den rette glass buttplug for deg

Du finner garantert en glass butt plug du liker blant vårt mangfoldige sortiment. Her finner du både modeller med den klassiske kjegle-formen, som du kanskje kjenner fra før, og plugger med mer kuglelignende former. Felles for samtlige glass butt plugs er dog at de kan gi deg en utrolig opphissende og spennende analstimulering som skiller seg fra alt du har prøvd før.

Foruten de mange ulike formene, kan du også få glass butt plugs i forskjellige størrelser. Hvis du er i tvil om hvilken størrelse du bør velge, kan du prøve et av våre sett som inneholder flere forskjellige størrelser. Du kan bytte mellom de forskjellige pluggene til du finner den som passer for deg, eller starte med den minste og deretter gå en størrelse opp.

Hvis du ønsker å lære mer om produktene på denne siden, kan du alltid kontakte vår kundeservice. De kan fortelle deg alt du trenger å vite om de forskjellige produktene – og de mange alternativene som finnes innenfor analleketøy.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful