TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lovense Diamo Vibrerende Penisring var 1

Lovense Diamo Vibrerende Penisring

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 295,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Ereksjoner som varer lengre og deilige vibrasjoner ute i offentligheten er bare noen av de fordelene du får med denne potente penisklemmende vibratorringen fra Lovense.

Den behagelige silikonringen forbedrer ereksjonen din. Den blir hardere og varer lengere, mens den vibrerende prikkete tappen tar seg ekstraordinært godt av klitoris eller mellomkjøttet når den blir brukt under samleie. Påfør litt vannbaseret glidemiddel til den robuste ringen før du tar den på. Ringen har en elastisk, indre diameter på 4,4 cm som gjør at den sitter godt på de fleste uten at den er vanskelig å ta på. 

Penisringen kan kobles til Lovense Remote-appen hvor du kan skreddersy dine helt egne lystfremkalende mønstre. Dermed kan du skjemme bort partneren din med summende, stønnskapende fjernstyring fra et annet land eller når du sitter og kikker på fra den andre siden av resturantbordet. Appen lar deg skape dine egne vibrasjonsmønstre, downloade ferdige sekvenser og bruke standardfunksjonen - så mulighetene er uendelige!

Som en funky tilføyelse kan vibrationene synkroniseres med favorittmusikken din. Hva med å for eksempel ta en Lionel Riche og bare kjøre på "all night long"?

MerkeLovenseProdukt vekt (g)90InkludertOppbevaringspose, USB-laderFull lengde (cm)17Diameter (cm)6.2Indre diameter (cm)4.4Bredde (cm)6StrømkildeUSB-laderBrukstid (min)175Vibrasjonsmønster10Vibrasjonshastigher3PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeJapansk, Tysk , Fransk, Spansk, Russisk, EngelskSKU24490
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful