Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovers Premium Erotiske Sexterninger var 1

Lovers Premium Erotiske Sexterninger

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lovers Premium er et erotisk terningspill, som inneholder mange forskjellige erotiske utfordringer. Spillet består av 3 myke store terninger, som har hver sin farge. Terningene kommer i en pen oppbevaringspose. Den rosa terningen viser hvor på kroppen, leken skal foregå. Den svarte terningen viser hva som skal utføres, f.eks. kysse, slikke og kile. Den hvite terningen viser hvor leken skal foregå, f.eks. på soverommet, i stuen eller i naturen.

Spillet er på engelsk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Morsomt og enkelt
Dennis - 29. sep. 2019
Et enkelt og raskt lite spill som er veldig gųy. Selv om det fųles litt sprųtt i starten, kommer du raskt inn i det. Og med tre terninger er det nok av kombinasjoner, men ikke alle forslag er like morsomme. Men vi har stort sett hatt det gųy med det!
0
For par som er klare for utfordringer
Esbjerg - 9. jan. 2019
Kjųpte dette produktet slik at jeg og kjęresten min kunne komme ut av komfortsonen vår uten at noen tok en beslutning om hva vi skulle gjųre. For oss begge har det vęrt kjempebra å prųve og det viser også hvor mye vi stoler på hverandre :)
0
Et morsomt og sexy spill
C.C. - 18. nov. 2013
Når du kaster terningen ųker spenningen, og det er en morsom og annerledes måte å starte et forspill på. Det er de tre små rutene som bestemmer din seksuelle skjebne i lųpet av de neste minuttene, og dette kan vęre gųy, men også veldig erotisk. Terningene er enkle å håndtere og de kan tas med hvor som helst da de er så små og lette. De er perfekte for både reise, helgeopphold men også hjemmekoselig hygge. Hvis man bor på et sted hvor plass er et problem, kan en kube (den med "where to go")tas av, og dermed kan spillet avsluttes på sengen. Terningen kan vęre et godt dytt hvis du har gått tom for inspirasjon, da det er mange kombinasjoner – men etter langvarig bruk kan forslagene virke litt «overdrevne». Ųnsker du lek og moro samt inspirasjon så er terningene akkurat tingen - de er også en god idé til adventsgaven til jul!
0
Morsomt spill
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du vil muntre opp det ellers kjedelige sexlivet ditt
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful