TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd var 1

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 439,00
Inkl. mva.
Velg Farge:

Oversikt

Det vakre Tassel Choker halsbåndet fra Maze by Bijoux Indiscrets gir deg muligheten for å være elegant og pirrende sensuell på en og samme tid.

Chokeren har et pirrende pisk-lignende anheng i front i gullfargede, solide metallringer, og vil sende tankene i retning av Fifty Shade og BDSM, men på en så sofistikert og diskré måte at du til og med kan bruke smykket ute i byen.

La de 12 tynne halene på anhenget gli pirrende over din partners kropp mens du bærer det, eller la han ta kontrollen og styre deg med et fast grep om halene. 

Er du eventyrlysten kan du bringe erotikken med deg ut. På middag, på klubben eller til en hot date? Halsbåndet vil understreke din utstråling, mens du og din partner kan nyte tankene om hva det symboliserer for dere.

Fremstilt i 100 % vegansk kunstlær. Perfekt til deg som vil nyte lukten og følelsen av ekte lær, samtidig som du ønsker et produkt med fokus på dyrevelferd.

Bijoux Indiscrets er kjent fra moteblader i hele verden.

MerkeMazeProdukt vekt (g)42PrimærmaterialePolyurethaneFargeSvartSpråk på emballasjeKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk, Portugisisk, ArabiskSKU16081
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wow
Min mann blir helt vill når jeg tar på meg denne. Denne er et must for å fullføre enhver antrekk. Denne får meg til å føle meg sexy og gir meg et selvtillitboos... Les mer
Subbb - 1. dec. 2020
Sexy sexy sexy
Aldri følt meg så sexy som når jeg går med denne chokeren. Blitt mitt favoritt-"smykke" når jeg skal ut på byen, og det gjør det spesielt sexy når du vet at den... Les mer
Kitten - 8. aug. 2019
Halskjede/choker/bånd/pisk i ett!
Dette var produktet jeg var mest begeistret over å få i posten. Pakket i en veldig fin, stilig liten boks, og halskjedet var ganske enkelt å sette på med knotte... Les mer
Louise - 16. jan. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful