Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
njoy Pure Plug Small var 1

Oversikt

njoy Pure Plug er en liten analplugg i stål, som er spesialdesignet for analstimulasjon. Pluggen er ideell til nybegynneren, innenfor analstimulasjon. Den har et håndtak som gjør det enkelt for deg, eller din partner, å vippe den i masserende bevegelser. Den lille Pure Pluggen kan oppvarmes eller nedkjøles i vannbad og den beholder temperaturen lenge. Husk alltid å teste temperaturen på underarmen, før du bruker pluggen intimt. Pluggen er håndlaget i medisinsk godkjent rustfritt stål og ligger i en fóret oppbevaringseske. Hvis du tar godt vare på ditt njoy stålprodukt, vil det vare hele livet. Rengjør njoy Pure Plug med vann og mild såpe. Unngå slipemidler, som vil fjerne den glansen til den skinnende overflaten. 

Merkenjoy
Produkt vekt (g)142
Full lengde (cm)8
Innførbar lengde (cm)6
Diameter (cm)2.5
Bredde (cm)2.5
PrimærmaterialeRustfritt stål
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU10178
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
fantastisk, men liten
j - 17. nov. 2022
Elsker denne, men angrer på at jeg ikke kjøpte str. medium. Den er rett og slett litt for liten, og stimulerer deretter. Ville gått for medium nå, prisforskjellen er ubetydelig!
helt fantastisk!
Baby Jen - 28. may. 2020
Jeg startet analtrening med min Dom for 2-3 måneder siden. Vi prøvde et par forskjellige pugger i begynnelsen og denne var definitivt den beste! Jeg elsker å bruke denne både til 'hverdags' og under lek. Materialet er fantastisk og kvaliteten er høy. Pluggens form gjør den lett å føre inn for nybegynnere, dette både på grunn av den kurvede formen samt det snedige håndtaket. Når pluggen blir vridd rundt inni deg føles det fantastisk. Jeg har kommet såpass langt i min analtrening at jeg nå bruker Large av samme merke og elsker den. Tilvenningen fra S, til M, til L har vær smertefri og njoy nå er definitivt et av mine favoritt merker innenfor kink verden. Prisen er noe høy, men denne pluggen er verdt hver eneste krone! Jeg anbefaler denne pluggen til alle jeg snakker med som er interessert i å utforske anal sex. Jeg har ikke kommet over en bedre plugg!
Frekk og god plugg
Aquarius - 5. jul. 2013
Denne ble kjųpt etter å ha prųvd flere forskjellige plugger. Det som fųrst og fremst fungerer med denne er formen som gjųr at den treffer akkurat der den skal. I tillegg er det viktig for meg at en plugg er enkel å rengjųre, noe den også er. Sist men, ikke minst, fungerer det veldig bra at den er laget av stål, enkel å varme eller kjųle ned. Anbefales sterkt. P.S. Har ikke prųvd det på kjęresten, så anbefalingen er 'bare' som mann ;-)
0
HERLIG
Kurt M - 27. may. 2013
Det er bare SÅ deilig. Materialet er topp, det er bare så gjennomfųrt. Jeg har lett etter kvalitet av denne typen lenge, den er bare SÅ deilig.
0
For liten ...
Marie - 18. dec. 2018
Mannen min var veldig nysgjerrig på hvordan det ville fųles med en analplugg. Denne er helt nydelig i materiale og design, men vi angret dessverre på at vi ikke bestilte den mellomstore i stedet. Denne fųltes unųdvendig liten, selv for en helt nybegynner.
0
Brukervennlig nybegynnerplugg
B - 31. jul. 2018
Hvis du er nysgjerrig på nybegynnerplugger og er besatt av estetisk utformede leker, er dette definitivt et must. Stųrrelsen fųles perfekt for de som ikke har hatt tid til å utforske så mye anallek og den definitivt bra for oppvarming. Den sitter veldig komfortabelt og gnager ikke. ELSKER at du kan kjenne vekten og synes de er så fine og jeg kunne lett tenkt meg å ha de stående framme. Den kommer i en veldig fin boks, og jeg kunne absolutt tenkt meg den som en tredje date-gave! Eller bare som en måte å piffe opp sexen på. Vel, bare kjųp den. Du vil ikke angre.
0
Tung til liten
Anonymous - 12. apr. 2019
Denne er liten, så du kan kjøpe den som en første plug-in, spesielt hvis du drømmer om å flytte rundt med den utenfor hjemmet. Den er enkel å sette på plass uten særlig oppvarming, og lukkemuskulaturen kan trekke seg sammen rundt den smale halsen slik at pinnen sitter trygt og behagelig på plass og ikke blir irriterende. Dette er noe som holder deg underholdt i løpet av en dag på kontoret: Når du sitter, får den lette gyngebevegelsen pluggen til å bevege seg komfortabelt, og innimellom får du lyst til å gå en tur. Den 140 g tunge analpluggen i stål føles mye mer kinky enn en silikonplugg, og med denne bruker du gjerne trappen. I forhold til størrelsen når den nok ikke helt opp til prostata hos de som har det, og den holder deg ikke på randen av orgasme på noen måte, snarere i en lett tilstand av opphisselse. Jeg tror jeg skal kjøpe en større en...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Deilig plugg
Anonymous - 13. mar. 2024
Deilig plugg som gled rett på plass og fylte bakhodet fint. Med en liten tilt kom orgasmen rullende sterk, frekk og pulserende! Jeg gleder meg til å vise kjæresten min den lille overraskelsen min når han trekker av meg trusa.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
God kvalitet
Anonymous - 1. feb. 2022
Pluggen er av super fin kvalitet, den har en god vekt og selv om den ikke er veldig stor i diameter, har den en fin kilende og tung følelse når den er oppe. Det er også veldig slem som det er laget av stål som det kan varmes opp eller avkjøles ;) Også veldig hyggelig å rengjøre igjen etter bruk, ingen dumme grumbles. Totalopplevelsen er topp notch, veldig slem, eksklusiv og deilig kvalitet alt verdt pengene :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

njoy Pure Plug Small

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 1 045,00kr 836,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful