TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Force Oppladbar Fjernstyrt Prostatavibrator var 1

Sinful Force Oppladbar Fjernstyrt Prostatavibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Forbered deg på en intens stimulering av prostataen og mellomkjøttet når du kjenner på kraften fra Sinful Force. Gi partneren din fjernkontrollen til prostatavibratoren og la deg bli overrasket på den mest pirrende måten eller ta hånd om din egen nytelse ved å styre vibratoren selv.

Den ergonomiske L-formen, som er utsmykket med myke kurver langs skaftet og riller i overflaten på vibratorens ytre del, er designet for å passe perfekt til kroppen din, så vibrasjonene fra de to kraftfulle motorene treffer blink på de rette stedene. Du kan velge mellom 11 deilige vibrasjonsmønstre ved å trykke på knappen på vibratorens underside.

Hvis du tar fjernkontrollen i bruk får du ytterligere 11 vibrasjonsinnstillinger å leke med. Fjernkontrollen har en rekkevidde på 10 meter og bruker 1 stk. CR2032-batteri som følger med.

Sinful Force Prostatavibrator er laget av fløyelsmyk silikon som føles enda bedre når det dekkes med et lag vannbasert analglidemiddel. Vibratoren er vanntett og lades opp med den inkluderte USB-kabelen.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful