Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sinful Jewel Stål Buttplug Stor var 1

Oversikt

"Jewel Plugs" er blitt svært populære de seneste årene, og blir ofte brukt i erotiske filmer.  Denne analpluggen er ingen unntakelse, og med sitt feminine og elegante design - som understrekes av den vakre glasskrystallen i enden - vil den forføre de fleste. Analpluggen er 9,5 cm lang og veier 330 gram. Den er litt tyngre enn de fleste andre analplugger, og gir dermed ekstra stimulering til anus, både når du står og går. Sinful Jewel Stål Buttplug Stor kan også varmes opp i vannbad før leken går i gang. Metallet vil holde lenge på varmen, og ta leken til nye høyder. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av håndleddet, før du bruker pluggen intimt.

For å få den beste opplevelsen, anbefaler vi at du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med pluggen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ser større ut en den føles
El cabron - 9. sep. 2022
Har prøvd et lite utvalg, og mange føles ukomfortable dersom de brukes over flere timer. Denne gjør ikke det, og det er definitivt et stort pluss. Den ser stor ut når man tar den ut av esken, men den er glatt og fin og kjennes aldri ubehagelig. Vekten er også et pluss så du kjenner den sitter der. Kunne imidlertid ønske at "halsen" var litt tykkere/fyldigere slik som en del av glass er, men får håpe den kommer en "v2" som oppfyller disse ønskene. Uansett god plugg som ikke koster skjorta :-)
Endelig fikk jeg prøvd denne
Pus - 16. aug. 2022
Lett å sette inn. Men likevel en større utfordring enn jeg trodde. Jeg har den minste i stål fra før. Den smetter lett inn. Jeg tenkte det ikke var så stor forskjell for meg å velge denne med litt mer størrelse. Jeg har jo hatt min mann baki der noen ganger og tenkte at jeg følte meg ikke helt nybegynner lengre og trengte litt utfordring. Denne ble en liten utfordring. Men likevel gikk det lett, altså. Kjempefin.
Stor og fildyg
Kåre - 12. feb. 2022
Jeg liker størrelsen på denne ganske godt. Materialet gjør den også enkel og vaske pluss så kan du leke med temperaturer.
Solid, tung og lekker
Sinner - 17. aug. 2019
Kjøpte denne etter å ha brukt en mediumstor silikonplugg over lengre tid. Denne føles mye tyngre, og dermed mye deiligere og pirrende å gå med til daglig. På grunn av størrelsen kjenner man alltid pluggen, spesielt når man går eller bøyer seg. Anbefales!
Veldig bra!
Anal elsker - 13. feb. 2021
Denne er helt fantastisk, jeg elsker den. Selv om jeg var nybegynner, kunne jeg med litt tålmodighet og masse glidemiddel lett få den opp. Og wow, det hjalp bare mye. Stųrrelsen er veldig bra, men vekten ųker bare intensiteten.
0
Passer perfekt
Teilen73 - 2. nov. 2020
Jeg var litt nervųs for om den var for stor. Nervųsiteten min ble raskt gjort til skamme da den glir inn superlett – selvfųlgelig godt hjulpet av Sinfuls behagelige glidemiddel. ;-)
0
Fint!
Cc - 21. sep. 2020
Det er helt greit. Sklir lett inn og fyller fint ut. Den har god vekt! Jeg synes imidlertid det kan vęre ubehagelig å gå rundt med lenge, bare fordi stopperen er veldig stor og kantete, så baken presses rundt den, og den setter spor ... Men jeg vil heller ha det slik enn at det forsvinner...
0
En superfin og frekk opplevelse
Peter - 28. jul. 2020
En virkelig god buttplugg. Stor og frekk. Flott at det ikke faller ut når kvinnen får orgasmer. Den lille gjųr det.
0
Et godt produkt!
Anonymous - 5. jun. 2023
Litt stor for en første tapping, men en veldig opphissende opplevelse. bare tanken på å bruke den igjen gir deg frysninger. med litt øvelse/ferdigheter glir den godt inn.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Min kone og jeg elsker den, god vekt og følelse, sitter der den skal.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Sinful Jewel Stål Buttplug Stor

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful