TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Svakom Ella Neo Interaktiv App-kontrollert Vibratoregg var 1

Svakom Ella Neo Interaktiv App-kontrollert Vibratoregg

På lager

Levering: 2-5 hverdager

849,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Ella Neo er et lite verktøy for nytelse som er overraskende kraftig! Med et ergonomisk design, laget for å passe pent inn i skjeden din eller få klitoris til å tigge etter mer, har dette vibrerende egget 11 oppløftende vibrasjonsmønstre som kan få deg til å riste av nytelse hjemme, eller når du er ute på dine nye erotiske ærend.

Nyt dette vibrerende egget på egenhånd eller bruk det sammen med din favoritt lekekamerat og la dem ta over tøylene via appen. Takket være den vanntette designet i lommestørrelse er du i himmelen og kanskje kommer du enda lenger! Oppdag underverkene som et sexleketøy kan utføre når det kan styres fra hvor som helst når som helst, det være seg på land, på bassengfesten eller mens du blir med i mile high club på fly.

Med en fløyelsaktig glatt silikonoverflate vil noen få dråper vannbasert glidemiddel få den til å gli lett inn i skjeden. Skjeden din vil elske det ribbete designet mens du blar gjennom vibrasjonene som går fra en hviskende, søt mumling til en leppebitende rumling.

Som en ekstra godbit lar FeelConnect-appen deg koble deg opp med en interaktiv webkamera-funksjon som gjør det mulig for både profesjonelle og amatører å leve ut sine erotiske skuespillerdrømmer på storskjerm. La din største fan kontrollere vibratoren mens de nyter den erotiske filmen med deg i hovedrollen! Du kan også koble deg opp til et utvalg frekke videoer, og lar deg føle deg som en av dine favorittstjerner. 

Rengjør den med vann og mild såpe eller rens spesielt laget for sexleketøy for best mulig hygiene.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful